17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те в Сигмата всичките са едни кротки и добри. Ах, лелее!

За няма и месец - 4 опита/обира на банки. Всеки май започна да прави каквото си иска.

Бойко е виновен.

Скромен, кротък гербаджийски отпадък, курдисан на власт. Не му стигнало дундуркането цял живот, ами решил с пистолет пачки да бере.

Вчера им спряха законното крадене и одиране на редовия българин. Днмес решиха да турят по един чорап на главата и дфа стрелят в банки. Сами се сетете какви уроди търпите на власт 12 години!

сте спестили информацията от коя партия е бащата общинар? Нали от съшата партия са го уредили за полицай. Служител на реда с менталност на бандит. Търсете справедливост в тази кочина!

Служителката е рискувала своя живот и този на другите хора в банката. Ако обирджията беше гръмнал няколко души, дали щяхте да я хвалите? Пак щяха да хванат аматьора и да си върнат парите за 1 кола на старо. За някои хора шепата банкноти са по-важни от човешкия живот.

Напълно съм съгласен.50 хиляди лева,при това застраховани,не са шената на нито един човешки живот!

Адмирации за адекватния коментар.Тази служителка не е ли минала инструктаж при обир да дава парите,че човешкия живот е по ценен от тях.С глупавата си постъпка не е постигнала нищо- бандитът пак е избягал,но се е наложило да използва огнестрелно оръжие.За радост няма пострадали.

"Изключително скромен, кротък и затворен човек. На никого лоша дума не е казал." Даа, всички престъпници са такива. И по правило - много болни. И обърнете внимание на профила на престъплението. Бивш служител на МВР, и баща общински съветник. Все хора от властта! От властта на мутрите.

скромен, кротък, и банки обира..... А баща му честен и почтен герберджия само 3 мандата седи....

най-вероятно също скромно и кротко обира общиснкия бюджет. При това по-ефективно - едва ли се задоволява с 10к долара (издръжката на едно семейство в София за 2-3 месеца)

NNiikkii

Тих, скромен… поздравява…

Помните ли ,че в самото начало казах ,че или е полицай или е от ГЕРБ.Е може да ме пздравите ,познах два пъти.

Той баща му знае, ама не иска да го каже

Полицай !

Полицай да тръгне да обира банка? Дано не се окаже, че го е направил, защото има да връща едни пари на една мафия

Още днес ще го изключим от партията! Така реагираме ние в ГЕРБ!

хаха, браво на вас! Ама какъвто бащата, такъв и синът! И цялата ОПГ

Отдавна трябваше да смени шефа на Полицията в Дупница.Той е подлога на кмета от ГЕРБ.

Защо не казвате ,че обирджията е син на общинския съветник от ГЕРБ Йордан Йорданов? ГЕРБ от един месец няма от къде да крадят и децата им вече обират банки.

Ами от немотия, има семейство да издържа, идва му нанагорно и като гледа как безогледно се краде в тази държава, решава, че и той може, е да, ама само ако си партиен кадър на адекватна позиция, тогава можеш да крадеш от държавата безнаказано, иначе не, още по-малко пък от еврейските създания - банките.

да обереш банка и да те хванат е нещастие, тююююююххххххххх, откъде им е дошло, в тая държава не хващат

Б.Борисов- Мис Бикини, палати в Барселона, офшорки с милиони, чекмеджета , пачки, кюлчета, проститутки, далавери... Това е мафията ГЕРБ която си има държава. Полицаи - обирджии на банки, син на общински съветник от ГЕРБ, защо ли не се учудвам.

Всички стават престъпници.Баща му ако знаел,щял да му помогне/пардон ,спре/.как ли не.Пък и на всичкото отгоре сме употребявали нещастието им.каква наглост.Всички политици са завършени престъпници.И полицаите да не забравяме.

Взел бърз кредит и са го налазили рекетьорчетата?

ги праща тате ли