17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да стоят в пандиза докато върнат паричките,скрили са ги,това е ясно,но пандиз до живот или откраднатите пари да се върнат

Абе нещо много бързо му побеля брадата,има няма за 24 часа!Много се е притеснил и скоро ще настани в инвалидна количка!

Банев да не се прави на по-глупав отколкото е, като твърди, че нямало и не можело голяма банка, листвана на борсата (Лондонската) да приемела препрани пари (или да пере пари) т порядъка на стотици милиони и милиард, защото веднага мога да посоча поне няколко примера за големи банки, които са разследвани и глобени за ... ОГРОМНИ СУМИ ПРИ ПРАНЕ НА ПАРИ, и става дума не за милиард, а за МИЛИАРДИ! И всеки може и сам да провери и се увери, ако иска... Така че Банев да ги разправя тези на село в кръчмата...

Ето между прочем само няколко примера: - 2012 година - банка HSBC - доброволно предава £1.2 МИЛИАРДА заради липса на контрол ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ! - През средата на 80-те години банка BCCI и нейни клиенти са препрали пари по целия свят на приблизителна стойност £17.6 милиарда... - Банка Nauru - около £53.7 милиарда! - Английската банка Standard Chartered - £191.8 милиарда - 2012 година! - . През 2010 година - една от най-голмите американски банки Wachovia - £292.5 милиарда!!!! Тоест - над ЧЕТВЪРТ ТРИЛИОН!!! Така че Банев да ги разправя тези на старата ми шапка! И да си търси други оправдания и лакардии, а най-добре да замълчи и да си кюта!

Знаете ли, че имаше една Агенция за приватизация и следприватизационен контрол? Та, какво е "работила" тази Агенция - питам аз?

Отговарям - правеше "услуги" на точните хора от списъка и събираше "благодарности" от тях и кукловодите им!

оти се правиш на бизнесмен бе тъпан, я ни отвори коя е тази банка у европата дето че внесеш 600 млн. а на края на годината че получиш 200 млн. лихви ... леле те теквиа мушморици като тоя орабиа дръжавата....

В Швейцария са джобните Другите са в офшорни сметки Путин да не е по-умен от нас?

Ами като не давате, нали виждате до къде стигнахте ? Вижте другите като дават, държавата как е цъфнала и още малко ще завърже, ама да сме осъдили някой от тях . . . ? Е, това да е за урок на тези които не дават !

Главата не е интересно. Заложи си топките. Интересно е да минат между две затворени тухли. Успех с делата и чакаме резултата от облога.

Това е голяма наглост. Колко предприятия съсипа с отражение върху държавата. Като не можеш да управляваш производството не се захващай. Сега в затвора и пълна конфискация.

"За първи път в справка на националата полиция от 2011 г. се споменавало, че Николай Банев е притежавал към 2006 г. в швейцарска банка 595 млн. евро (1 млрд. лева). ". Интересно. Нали и тогава трябваше да се регистрират сметките в чужди банки? Цеци по онова време се беше развихрил. Защо не е усетил нещо? Или тогава е било изгодно, сега - не?

е ебаси пича!

с евра, ама много евра.

Как все невинни агънца се вкарват в кауша??? Единия милиард,другата 300000 ми то пари ли са??? Както казва дебила: Какъв мъж съм да не мога да купя бижута за 200000 лв на жена си?! Абе,ооооо,кратуно селска! Къде се намираш,бре??? Да не мислиш,че на нас не ни се иска да купим бужута на жена си и на майка си за стотици хиляди???? Ама не! Не крадем,не оставяме след себе си разруха и безработни! Блъскаме по цял ден!Честно,здраво! И гласуваме за продажните келемета горе,които са си затваряли очите с банкноти,за да се къпеш в чуждо охолство! За да вижеят такива примати като теб охолно! Забирай си Иванчева и одма в кауша! И .....М Ъ Л Ч И!!!

е то кво... преди 70 години народен сьд. И сега сина на ятака и дьщерята на партизанина ... и те на народен сьд)))) пак за пари))) Смешна Бьлгарска история

Не давали пари на партии. Ми да бяхте давали, сега нямаше да сте в ареста.

Разговарял с Борисов за ‘’ Полимери ,, ?.... И много ми е интересно какво точно са разговаряли ! Не го знам ,колко е подготвен като икономист тоя гьонсурат, ама Боко освен да му обясни,къде да постави пожарните хидранти ,какъв друг съвет да му даде??...Тоя наистина ни има за дебили.......

Мдаааа, много пара! А, на Марто Петров,който се бореше за спортната чест на България, една банка му свила заработените 3.8 млн лв и сега го лашкат насам натам,като последният изтърсак.Държава слънце!

Справка от 2011, сега сме края на 2018. Какво ли е накарало един пълничък мъж с инициали СЦац да си размърда обемистите задни части?

И какъв ти е проблема? Да го пуснем по живо и здраво?

От 05/10/2018 Швейцария обменя данни за влогове на чужди лица в швейцарски банки.

Леле, горките Баневи.....

бушон. Е,поне си е поживял.

в който е увит 1-ния милиард. Баневи са си крадци и мошеници, но какъв 1 милиард, какви 5 лева? повярвали са си, отказали са да снасят 20-30% на ОПГерб на шестоапартаментчика и айде пай се, милиардери. И тая работа ще излезе като оная с бившия министър, когото проснаха на пода и на когото сега всички плащаме като попове присъденото обезщетение.

Ако е вярно за банката, значи наивни, умните си хващат спец адвокати, те ще се оправят, но от отвъдното, малки дечица нрдохранени, болни, Сливен, бобов дол никога, отричат всичко, болни мозъци, ако вземат властта другите,, забравете, като свински черва са навсякъде и у хаскуй

Резачката на комунистическо-депесарслите спонсори е с пълна сила.Гербрасите знаят, че не се ли възползват от власта си,тези пари в един момент могат да качат Кури и Доги на власт.Тогава какво ще стане не ми се мисли.ПОГРОМ ще бъде, ЗВЕРСКИ.Депесарите даже вече нямат сила да вият от глад и злоба.Толкова години никой не се чува.Особено оня голия екзактен олЮв Местаня.А Хидроинженера се прави на умряла лисица.Чудя се в кой момент ще изгърмят Пеевски и Киро Гела.

Невероятно как човек може да изрече толкова лъжи само в няколко изречения. Но явно това е рутина с която са завличани хиляди хора и държавата.

Баневи че не са стока - не са. По-страшното е, че едни мафиоти от ново поколение искат да им прибарат активите и са впрегнали цялата държавна машина в това угодно Нему дело, даже закони за часове променят. А държавната машина изглежда само за това съществува - да обгрижва интересите Му. Ако сега има народен съд, ще трябва да избесим десетки пъти повече за да изчистим държавата.

Абе Банев кой ''вярва'' на Швейцария след като боко и цацата са казали че ги имаш:))))))) Толкова глупости се изприказваха та понеже имат ''много доказателства'' стигнаха до там да показват къщите от вътре на тия дето май са отказали вече да ги спонсорират.. Не казвам че не е правил далавери, ама в тях са участвали и властващите които сега отново манипулират за да не се стигне до тях.

Отказали или не, трябва да докажат произхода на богатството си. И да си дойдат да живеят в България с децата си.

Тези са част от елита , на който бе раздадена България, след настъпването на така наречената "демокрация". Разбира се той е от ЦК (центалния комитет) на Комсомола...На него и подобните му по списък бяха раздадени предприятията и всички активи. Никой нормален, обикновен човек не можеше да се докосне до грабежа. Всичко си бе по списък на партията -майка! Такава бе цялата "приватизация". Абсолютен грабеж. И ако някой обикновен човек , въпреки всичко се напъваше да постигне нещо, му пращаха специално създадените за случая "Мутри". Това е лайняната история на нашата "демокрация" . А тези и подобните им изядоха и просраха всичко сътворено с много труд от поколения и обрекоха на мизерия и поколения напред! Нарязаха на скраб и унищожиха заводи със сериозни възможности и гарантиран износ 2ро направление- НА ЗАПАД! Не без подкрепата на външните си господари разбира се. Същия този е харчел по 190 000 лв на ден! и то без да си купи нещо! Само за скъпо пиене, ядене и хазарт в свръх луксозните казина на света. Това са нашите "капиталисти", милионери и "елит". Проклети да са до 10 то коляно!

Той е бил активист на ЦК на ДКМС,а тате-активен борец,комунист един от първите партизани в хасковско.

Да получат справедливо възмездие такива като Баневи и компанията им е било възможно само по времето на СССР, В Китай и Северна Корея.По времето на разпасани и неконтролирани комунисти ефекта е обратен- без страх се хвърлят в най-дълбокото и грабят до полуда.Не, не, не е възможно да си такъв алчник като Баневи.Тодор Живков защо е спорна фигура-има поддръжници има и люти противници.Той даваше на определени хора, а раята залъгваше , но все пак даваше, а това мекере , компанията му и Киро Гела тормозят хората със животинска злоба.Не, че няма и немогат,не.Те просто се кефят да са мръсници и са забравили на кой свят живеят.Късметлии са, че живеят сред страхлив народ.Този който е решилда се беси, спокойно може да гътне някой като тези които са му причинили злото.А единици като Любомир Симеонов са много малко ,( който гръмна банкерката която му срути бизнеса),и за жалост са единици.

Казано просто и ясно. Че Баневи са крали, крали са. Но това е започнало от преди много години. Уж "отговорните" институции го знаели. АЛО.................................. ВИЙ КЪДЕ БЯХТЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ. ВИЕ СЪЩО ТРЯБВА ДА СТЕ ОБВИНЯЕМИ ПО ТОВА ДЕЛО И СЪУЧАСТНИЦИ В ОПГ. Толкоз.

Ако приемем че е вярно за влога на Банев:в нашата малка държава да скатаеш 560 милиона € с неплатени данъци си е постижение. С честен труд колко милиардери сте видяли хеле пък в България?

Е много леко иска да се самонакаже, все пак са 1 млрд...

Аз им вярват че нямат - изхарчили са ги! За разлика от работниците, от разсипаните от тях предприятия, които нямат какво да харчат

На 5/10/2018 г Швейцария вече комуникира и за първи път представи данни за влогове на клиенти. Засега Румъния, Кипър са изключени от обмяната на данни а Полша, Естония и Литва не комуникират с Швейцария по този въпрос. За България няма нищо написано но отделно от 2019 г Швейцария ще сътрудничи по ефикасно. Та може и Банев да загази. Трябваше да изчакат с ареста но пък имаше опасност да избягат с 560 милиона Евро... Ехехе. Е ще видим

Магистратите се мотивираха с това, че бизнес семейството има достатъчно финансови възможности, за да си организира напускане на страната. Двамата контролирали фирми на Сейшелите и в Панама, и имали познанства в чужбина. Интересно, Иванчева като няма тези финансови възможности защо я държат в ареста вече 7-ми месец.

Иванчева направи грешката да вземе подкупа само за себе си. Интересно в кои ли момент ще опандизят съдии? То има информация само службите трябва да работят по-ефективно. Срамота за 100 кила ракия и 1кг тютюн да те грози години затвор а за подкуп, които да насади трайно усещане за несправедливост, да съсипе човешки съдби и животи - нищо, ако си съдия. Трябва отново да има баланс, за голямо зло, голямо разселване на целият род и ефективен затвор, за обществено маловажни неща да има лека парична глоба - имал 1кг тютюн, понеже нямал пари 150лв на месец за цигари - какъв затвор?

ТОЙ КРЪСТНИКЪТ/Б.БОРИСОВ/ЩЕ ПОМОГНЕ.ГЕРБ СА ПАРТИЯ НА КУМЦИ И КРЪТНИЦИ

напълно съм съгласев с теб, затова ги вкара в затвора..

просто кумът иска да се покаже голям борец с корупцията и голям радетел за интересите на България... В момента, в който го погалят по главичката от Брюксел или от Овалния кабинет, ще забрави и Баневи, и Маневи... Чуе ли "Конграчулейшънс!", нататък и не слуша..

а не чака и за молодець или блядь

Абе аз ли нещо не вдявам: Полицията през 2011 разбрала, че през 2006 баневи имали 595 млн и през 2018 решили да ги разследват? Що не изчакаха още 5-10 години?

щото вече няма нужда - парите са изпрани и наредени където трябва, сега може малко ПР и раздухване, пък после ще ги оправдаят и пуснат, да си живеят живота и да си харчат спестяванията... и вълка сит, и агнето цяло, и електората щастлив, че нещо се случва...

И без такива изказвания знаем че си наглец. Че няма да ги лежиш милионите е ясно, ама дано онези чакали адвокатите и магистратите да те пооглозгат яко.

Прави впечатление че Нинова и другите - Кутев и т.н мълчат.... Защо? Защото Банев е тяхен кадър. Чакат да видят какво ще стане - Швейцария ще сътрудничи ли или не за да отворят усти.

Ще получат данни от Швейцария, колкото получиха за Ицко Бисера:)))!!! Между другото, само да поясня, че Ицко Бисера е вече по-чист и от калугер... гегата:)))!!! Нищо лично, само да вметна, че и него го... "проверяваше"... Цацаратурата:)))!?!

Банев свиреше на бяло пиано в "резиденцията",сега ще свири на флейта в затвора.

Само да не стане така, че накрая да са не 1 милиард лева, а един милиард... рубли, да речем и не били на Баневи, а на... Бабаневи:)))?!? Ама покрай скандалчето с Баневи, знаете ли, колко от днешните юнаци си... делнаха реални... милиарди, ама не в рубли, а в... евро:)))???

Парите са на името на Банев. И Банева знае че Швейцария пази банковата тайна:Бисеров се измъкна сух от лайната за който си спомня. Обаче случая е скандален и мисля че ако Швейцария откаже и този път мисля че директно трябва да се изгони посланика или консул. Това е обидно за България.

Чети повече.Още преди три години Швейцария подписа,да вдигне банковата тайна от тази година.

Подписа че ще сутрудничи с държави които дават достатъчно гаранции за сигурност. Румъния и Кипър са изключени от сътрудничеството засега. За България нищо не пише.

Като гражданин на тази държава настоявам - да се разследва и приватизацията на външнотърговското дружество Техноимпекс и къде са изчезнали 1 800 000 по сметки на дружеството. Това е много важно, защото в момента престъпници участвали в тази далавера се опитват с див ляв популизъм да вземат отново властта. Това са хора, които са ощетили държавата 100 милиона за Пловдивския панаир, хора, които са уволнявани за корупция за съмнения за котрабанда в Българтабак. Докато е време отговорните институции трябва да действат!!!

Те не давалаи пари ... ами склонен съм да им вярвам, щом пари за заплати на служители не дават, на политически партии ли ще дават ... а бат Бойко тези милярди да не би да ги е направил от такива като Банев, дето не плащат?!! :) Спомням си филма Американски гангстер, там на Дензъл нали жена му, му купи кожено яке и един полицай го спря и му искаше пари, че няма как да носи такова яке, ако няма пари. Е, не че Дензъл не му гръмна колата на ченгето, ама все пак ... А бат Бойко след като мафията е искала да им стане шеф, не знам какъв дебил трябва да си да не мислиш, че няма как мафията да не ни управлява в момента. И въпреки всичко, не съм сигурен дали мафията пак не прави повече за БГ, отколкото БСП като управлява :) :D тя мафията си печели от такива като Баневи ... такса спокойствие.

Не е луд, който яде зелника, а който му го дава. През всичките тия години къде беше контрола след приватизацията, кой следеше дали се изпълняват договорите? Ако Баневи умишлено са фалирали предприятията, защо не ги спряха навреме и не им прекратиха договорите? Къде бяха всичките тия контролни държавни органи през годините? Или и те бяха на зелника. Ако Баневи имат вина, вината на държавните органи е много по-голяма!

+1 И аз все това казвам. По принцип не виждам нищо незаконно в това да купиш завод и да го нарежеш за скрап. Евентуално може да е нарушение на договора за приватизация, ако е имало условие да не се реже Х години, но за нарушение на договор не се лежи в затвор, а те съдят, глобяват, отнемат ти заовода и т.н. И кой да го направи? Ми държавата е трябвало да следи как се спазва договорът. А не след 20 години (когато сигурно има давност) да арестува човек, че си бил нарязал своя си завод... От всички писания за мен нарушение на закона за затвор е само това, че след обявен фалит са точили пари от вече фалиралия завод за сметка на кредиторите. Но чак сега разбрах, че фалитът бил по иск на НЕК за неплатени 36 000 лева.... И то спорен дълг, защото пък НЕК им дължал 40 000 по друга линия... Та май и тук вината е в държавата, за съжаление. Да видим дали прокуратурата не го вади голЕм, ама мек...

Да ако го купиш. А не взет с приватизационни бонове.

Прехвърли ми ги Ники, и аз ще си я посипя ....

Червени кратуни бързо - Оперираха по спешност Корнелия Нинова!

Разбира се червените крадци на прехода няма как да не намесят името бойкоборисово. Сега Борисов е виновен, че приватизаторът нарязал предприятието за скрап. Този Банев ни лук е ял ни лук е мирисал!

Прокуратурата вместо да доказва сериозни данни,се е заела с пропаганда и бомбастични твърдения.Това 600 милиона евро не са шега работа,от скрап не може да направи 20-30 млн.Освен това,да са преведени другаде,остават документални следи.