Банди българки и румънки печелят по £20 000 на месец от обири на Острова

В. "Сън" се е сдобил със снимки от мобилни телефони на членове на една от бандите

Обратно в новината

Коментари - Банди българки и румънки печелят по £20 000 на месец от обири на Острова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадът или не,важното е.че ги внасят в българскста хазна накрая.

Хаирлия да им е .Като ни унищожиха заводи,фабрики съсипаха ни енергетиката,обновени реактори нарязахме на скраб,ракети унищожихме но не очакваха че нашето оръжие се казва бай мангал .И трябва да ги възнаградим в борбата им.

Не може да се пише "печелят". Това е апологетика на престъпността и обида на идеята за пазарна икономика. Може да се каже грабят,открадват, отмъкват, но това не е "печалба", това е грабеж !

баш печалба си е това, направо от английското тото!

хубаво е че им правят реклама, нека повече циганки разберат за това и да тръгват към обетования остров

е

Това са цигани бе!!! Циганки румънки и циганки българки!!! Спокоооо ТЕ ЩЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ ДОБРЕ в Великобритания!!! Хахаха ай със здраве ги интегрирайте!

ще се интегрират толкова, колкото ти си се интегрирал в бг… лузър!

Stan Stan

Лузъри са майкопродавците - в чужбина. Същите като "българките и румънките" :D :D

Уж е демокрация, а говорим с заобикалки. Точното заглавие би трябвало да е български и румънски циганки печелят по £20 000 на месец от обири на Острова

Stan Stan

По-точно "Български и румънски циганки крадат по £20 000 на месец от обири на Острова"

Грешка в превода или прости журналя? "...печелят...", или ...

Берат!!

ЦИГАНКИ ! да си ги кътат там англичаните!

Как циганки ве? Написано е ясно, че са БЪЛГАРКИ!!!

Става въпрос за римлянки от индийски прозхоц, с български и румънски паспорти, нали ?

Печелят , ама трябва са си от ,,боята,, и да си ,,имаш маята,,!?

Ми аре интегрирайте ги. Покажете ни как се прави щото вече 20 години слушаме за техните права от евроджендърите и тъпи съвети как да ги интегрираме. Айде ваш ред е да си ги интегрирате.

доколкото разбирам, става въпрос за спорт със състезания и Шампионска лига, явно жените се забавляват. Полицията на Острова - в Лондон - била претоварена, значи има и други спортове, също практикувани на спортсменско ниво. Само дето прякорите издават липса на адаптиране и ми напомнят за разни круши, очи, прасета...... не знам, може и да е интересно, ама надали.....

Двукраки инсектициди - вредители отглеждани в топлия парник на либерализма!

...с малка корекция! Сигурно искаш да кажеш инсект... или по-скоро паразит. Инсектицидът е химическия препарат за унищожаването на инсекти. За другото съм съгласен!

само да сте посмели да им нарушите правата ,те са защитен от оон вид . начело на бандата им не е българин или румънец ,а един богоизбран -иначе кой ще храни тия от мос.адите.само ние тук ли ?

ПЕЧЕЛЯ АЗ, КАТО РАБОТЯ, А ТЯХНОТО Е КРАЖБА!!!!!!

по един камък на шията на мангуста и у Темза така ще намалеят ко са оплакват?!

Как няма да карат поршета и последни модели мерцедеси и бмв-та, да живеят в палати, да бият полицаи и лекари, и да ни псуват на "мръсни българи", като печелят такива пари без усилие, а в България лапат милиони помощи, а партиите, турското посолство и мутрите ги пазят и си ги отлеждат!

не се споменава нищо за етноса...

И питате.Излишен въпрос.Но на тях не им пука въобще.Никой не ги наказва и общо взето си правят каквото искат.

Нали такива съвети дават на България? Циганите са международни. Родината им е била Индия. При тях кражбата ,лъжата не е грях. Това е начин на живот. Те и в Румъния и в България са си построили палати от кражби. Има изображения в интернет на палатите им.

хехе :) ЕССССР? свободно движение ? ето затова не ви обичат на острова! щото вие си мсилите, че между вас и тях има неква "фундаментална" разлика, ама и на вас ако ви се представят двама пакистанци - единия от висшата каста, а другия - мизерник, и вие няма да ги различите. те така! брекзит !!!

Коментарът ми ври от омраза, политическа некоректност и антисемитизъм. Боагодаря, че ме прочете и изтри, маргинални ми редакторе.

Ами нашите и румънските роми знаят , че там има какво да се крадне , тука всичко е обрано от белите мутри в правителството!Пък и британците бълха ги е ухапала , те от векове крадат от целия свят!

Бай Иване рома е за пиене бе, като ракийката!! ЦИГАНИ е БЪЛГАРСКАТА дума за тия .... повтарям - ЦИ-ГА-НИ!

!

Ех тия британци не се научиха да пишат на български, пак пълно с правописни грешки.

Продължавам да не разбирам смисъла на подобни "статийки".. Трябва да се отвратим от себе си!? Или да ни дожалее за горките британци?

СМИСЪЛА Е КРИСТАЛНО ЯСЕН! ПРОПАГАНДНАТА МАШИНА НА ОСТРОВА ОТНОВО Е ЗАВЪРТЯНА НА ОБОРОТИТЕ НА ОМРАЗАТА КЪМ ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙЦИТЕ, ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВНИТЕ, БЕЛИТЕ! ИСКАМЕ САМО ПАКИТА И ИНДУСИ! УБИЙ БЪЛГАРИНА!

И ний сме дали нещо на света;)

Справете се с проблема и ги интегрирайте. Или Вие не можете да интегрирате вашите си цигани. Живеещи в каравани и мобилни къщи. Крадът се едни други и околностите.

те ша ти ги върнат на 31 окт. ти си ги интгрирай

Ще ти се, ама едва ли. То тези, дето са в Норвегия, не могат ги върна, па тия ли...

Те имат една голяма крадла, малко поостаря вече.

"Банди български и румънски ЦИГАНКИ ... "

Всичко това ние добре го знаем. В богатите страни сега се запознават с ловките ръчички на нашите джебчийки. Но още ли не са разбрали, че паспортът показва гражданство, но не и етнос. Мисля, че е време тези хора да бъдат граждани на света, за да не формират отношение към конкретни народи. Това "българки и румънки" никак не звучи добре.

Това не може да се случи на нормален човек, ходил съм къде ли не и проблеми с мъже, камо ли с жени крадци съм нямал. Като те видт и веднага те претеглят дали си някаква шматка и покемон, съответно ако си гледат да те изклатят. Ще си правят селфи със селфи стик пред магазин - колко трябва да си прост..

Ти просто си беден и не си им интересен

Англичаните обраха и още от цял свят краднат, а сега са завидели на няколко циганки.

Банди цигани от България и Румъния.........

Може и -Български цигани успяха да се интегрират в Великобритания, а англичаните не можаха и напускат ЕС.

Само незнам, кой нормален ходи на Оксфорд стриит в скъп магазин и носи голяма сума пари в брой... Ало дира влезте в час, от години там се пазарува масово с карта...

че всичко е общо и каквото им трябва, могат да си го вземат

не ми звучи много доходно

Като ги знаят кои са, хващат ги, съд и затвор за такива. Какъв е проблема?

Интересно, що не ходят да бачкат в Москва наште шампионки? И там супер богати има...

Там имат право само на една грешка. На Запад могат да си крадат до пенсиониране. Няма значение Колко пъти са ги хваща ли.

шъ им скъсат трътките

щото там няма паунди а рубъли

Има там всичко. И паунди и долари и евро и то в добри количеств, но спипат ли ги циганките, жална им майка.

Хи хи Има да режат да режат дървета из Сибир при минус 40 градоса

Ти виждал ли си руски затвор?Една две години в някоя колония около полярния кръг при тяхното отопление и техния режим и после никакви палати в румъния и бг няма да те стоплят :)

Айдее свободата на словото в действие почна се триенето за недосегаемите.

Сега се замислям леля Цеца от Плевен колко евро на месец е прибирала за да се купи тези опартаменти. Има банди с неска снепен на ефективност и високо ефективни като тази на леля Цеца Бойкоборисова.

ама с пипирудата...

Да им са честити тези "българи" - имаме още много от тях и им ги подаряваме с огромно удоволствие. Циганите, заедно с прекрасния ни елит, и заедно с "българските" медии като ДИР - които много обичат да ядосват и обиждат българския народ, да заминават на Острова или на другия край на света. Там да си паразитират както намерят за добре.

че мониту станишкова ще ти резне коментарчето!

:) прав си, но не се сдържах ...

Да си ги интегрират. Толкова години ни учеха нас. Сега да ни покажат нагледно.

Искам да попитам - а въпросните български дами феминистки ли са?!

Работа ли ди търсиш ? Ако не си се научил от малък забрави Обаче можеш да пробваш да пренасяш дрога Там и печалбите са по големи Разбира се ако те хванат и пандиза е голям

обир взлом кражба джепчийство това са различни неща, драги "журналисти"

"джебчийство" идва от "джеб", което пък идва от "джоб". Нали не казваш "джопа ми"? Само на руски е "жоп"...

Когато някой няма какво да каже, но му се пише, се хваща дори и за случайно изпусната запетайка. По добре е да стане полицай, ще може по-често да размахва поучително пръст.

Себе си ли имаш предвид?

Големият крадец вика: дръжте малките крадли. Хвани единия, блъсни другия. Колко живота съсипаха журналистите на Нюз Корп. ? Колко папарака имаха при инцидента с Даяна? Подслушването на политици и когото и да било незаконн не е ли кражба? Защо им затвориха другия таблоид толерантните британци?

Ето че и ние сме дали нещо на света. Искам да се поправя - "взели".

В Атина от деситилетия е същата работа , излезте да се разхождате по омония , монастираки , метрото и ще видите наши и румънски крадли на групи в действие. За разлика от англичаните гърците не си поплюват , лепнат ли ги има затвор но докато ги задържат още на улицата има много яко пребиване с палки и ритници. Сега на мода са някакви азиатци на групи носещи кукли , минават покрай теб и олекваш без да усетиш нищо.

отново "българи"...