Животът почти замря от студа на Балканите

Необичайна за Истанбул тежка зима парализира мегаполиса. Сняг валя в Атина, проблеми има в цяла Гърция. Студове в Албания са отнели живота на най-малко 4 души.

Обратно в новината

Коментари - Животът почти замря от студа на Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАЛИ БОРИСОВ СПРЯ ДА КРАДЕ???ИЛИ ЗА ПОСЛЕДНО"ПРЕИЗПЪЛВА"ПЛАНА!!!

ТУК Е ТАКА! АЙДЕ ОБРАТНО В МАЙМУНАРНИЦИТЕ!!!! ...И ПО-СТУДЕНО ЩЕ СТАНЕ ;)

Дрогаре, иликтората на позитано вече не го плаши зимата,щотото дрогаря радев е сложил наместо Бойко - шеф на щаба-Кире социало,а за заместници - Таско и Наско! Дигайте си килимите в хола да влязат снегорините,вече няма да има бедствия а само едене,пиене и сране на аванта под грижовните грижи на Партията!

живота хич не е замрял я елате в бараката до бурето да видите тракаме табла с комшията

Има сайт , на който може да видите! Нито зимата 2005-2006-та , нито 2012-та е била толкова студена! От 1999-та насам не е имало такъв студ за София и по-голяма част от България!

Нека им е, да измръзнат дано. На мене студа вече не ми пречи, свикнах. Нека да е студ, та да не може никой да ни премине границата.

През няколко години в Стамбул има бая сняг! Ай ся БОЙКОВЧЕТАТА ДА СПРАТ ДА МРЪНКАТ И ДА ВЗЕМАТ ЛОПАТИТЕ ДА ЧИСТЯТ МАГИСТРАЛКИТЕ!

Я бързо оставка на всички Бойко Борисовци на Балканите! Ще ми развалят времето през зимата, ама ха! И сняг с вятър докараха, крадците нагли мутренски!

Предупреждавайте близки , роднини, познати да се пазят. Ако имате познати възрастни хора в по-малките градчета и села ,им се обадете. Питайте ги как са, имат ли нужда от нещо! Оставете глупавите тролове на БСП! Тази зима си е незапомнен студ и не се знае още колко ще продължи!

2005 -2006 имаше много по ниски Т от колкото сега ! Тогава съм сипвал вода на кучето и след 5 минути водата бе замръзнала ! ГРОБАР МРЪСЕН!

Много тъпо заглавие. Неподредени думички, несмислено послание. Тази медия здраво затъва. Скоро ще стане напълно ненужна. Браво!

Абе гърчоля, що сте затворил училищата? Питайте НИМХ - всичко било нормално. Пък и тези турчеля говорят за 30- години не виждан студ. Абе аланкоолу питайте и вие НИМХ, че няма такова нещо.

Абе пикльо, кво мрънкаш бе? -10/-15 градуса наистина е повече от нормално за Бг.

Бойко си прави ПР на Балканите! Дрогаре, като дойде народната власт след 2 седмици дрогарката Курнела ще стопли Босфора между баджаците си !

Категорично отказвам да ме топлят точно там! Предпочитам да мръзна, иба га!

Дори природата показва на неканените гости, че Европа не е раят на земята и очакванията им за щастлив, безгрижен живот няма да се оправдаят. Дано тежката зима отрезви поне някои от тях да се върнат в топлите си страни, където със сигурност могат да бъдат полезни. А гърците да им връчат по една лопата, да чистят снега, та да си заслужат топлото и храната. Не знам дали и у нас някой е решил да ги накара малко и да поработят.

Сега ще ни занимават със студа,да минава времето за да не решават въпросите с референдума... А и така си крадат,без никой да ги забелязва...

+ Сега новината е, че България се намира в умерения климатичен пояс :) Чудя се как определиха това като новина, щом ние сме в този пояс откакто са се образували климатичните пояси?

Стриктно се изпълняват нечии поръчки. Всяка година имаме студове и не е било по различно от сега. Истерията обслужва някого, защо ли. Живея в ЮИ час на страната, животът не е спирали снегът не е повече от 10 см. Нищо не е такова каквото истерично ни се втълпява, ако има затруднения, те са заради затворените проходими пътиюа. Само на веста има преспи от навявания.

Животът е замрял само в БГ и за оправдание се пускат подобни новини , че и на друго място е така. От първото румънско селце до нас до края на Европата неможеш позна че е зима , пътищата са СУХИ , отстрани скреж , Тиса замръзнала , а пътя като през лятото.

Пич, ела до офиса ми, да те черпя една шкембе чорбичка. Имаш нужда да изтрезнееш малко, че говориш пълни глупости.

Дирници абе четете какво публикувате. Прди половин час лисахте ,че според НИМХ всичко е вреда на нещата за сезона.

Фири

" Замиране имаме преди 50-60 години когато при такъв студ да тръгнеш да пътуваш от един град за друг, са те смятали за самоубиец! " Пълни глупости. Пътувал съм с наща жигула навремето за една Коледа ем у баир у по-голем студ! Туриаме у багажника един чувал 50 кила с цимент да мое да дръпа, вериги и карай!

Пътувал си на минус 5-6 градуса след употреба на 40-50 градуса и затова в главата ти е каша.

С тия пикливи Жигулки (2101) сме минавали планинските проходи почти без затруднения, да не говотим, че навремето нова гума не можеше да се купи, пък камо ли да имаш зимни и летни гуми!

Жигулката има бая повече метал от колкото сегашното БМВенце! Тогава драги имаше гуми които издържаха и на сняг и на слънце! Гуми имаше и се продаваха в Автотехника в всеки окръжен град! Имаше и завод за гуми в Видин ! Сега гумите за половин сезон и ги хвърляш щото нито има метал в тях нито каучук!

Фири

По таа логика у русия би требало да нема живот там зимъска секи ден е с по 10 -15 градуса по-студено.Е нема как да се напрай гей-парад у тоо студ си разметат голотиите! А така се пак фвереджето придобива реален смисъл като шал вардещ от студ!

В Русия пият по няколко водки на спирката и ако до 30 минути няма транспорт се прибират в къщи вече мотани. Затова и примера ти е неудачен.

Я по-сериозно! Замиране имаме преди 50-60 години когато при такъв студ да тръгнеш да пътуваш от един град за друг, са те смятали за самоубиец! Тогава се е замирало до печката по цял месец.Само трушия, мръвки ,ракия и вино!

Фири

Потресен съм! Има нема през зима има по една две седмици кучи студ ма са така съм благо информиран за лелеяния от мене истанбул и ми е мило на душата!

глобалното затопляне иде!

Глобалното затопляне е за средногодишна температура, а не за моментни стойности. И точно при затопляне екстремните температури стават прекалено екстремни.