Българският фонд за жените иска създаването на 28 кризисни центъра

28 жени в България са били убити от техен бивш или настоящ съпруг от началото на годината

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А поне един за мъже жертви на насилие ще има ли?

Това е моят начин за унищожаване на Българското семейство !

Сори, че табелите са на английски, ама нямам други. Така опазваме природата. Използваме есни и същи във всички държВи в които не е приета Ислямската конвенция !

За пореден път на плаката е ръчичката на Сорос с надпис "революция".

Причината за насилието е много проста и е ясна много отдавна - разврата. "И светът се разврати пред Бога; светът се напълни с насилие." Битие 6:11 .Записана е в Билията много отдавна. Ако желаеха да я научат щяха да я прочетат. Сега искането е за финансиране , за средства от бюджета , за средства от данъкоплатеца. Става дума за пари и бизнес ,а не за справяне с проблема.

Чета тук някакви "мъже" се оплакват от женски тормоз и се заканват. Не го разбирам - как така, уж сте силния пол, а хленчите като малки деца? Нали "котката може да прилича на лъва, но е по-слаба от него", цитирам по памет, защо тогава лъвовете пищят от котките? А толкова ли е трудно, ако жената ви дразни, както твърдите, просто да я оставите, а ако тя ви остави да го приемете с достойнство? Откъде тази злоба, кръвожадност и желание за мъст у вас? Това е присъщо на слабите хора, вие такива ли сте?

Ти би ли оставила детето си, а? И за каква мъст бълнуваш? Хората ти говорят за справедливост, ти ми говориш за мъст?!?!?! Ако сме седнали да говорим за слаби хора, то защо не се самоиздържате, нали уж сте равни на нас по интелигентност? Какви са тези продаваници на путки, дето правите над 99%?

А лошите жени, дето се оплаквате от тях някой друг ли ви ги избира? Нали докато се стигне до създаване на дете се предполага, че сте се опознали? И не знам в какви среди се движиш, но около мен всички жени имат образование и работят. Отдавна вече мъжете не носят целия доход вкъщи, а и много малко печелят достатъчно, за да поемат пълната издръжка на семейството и то да не мизерува!

явно си само невротичка, но не са те били. Проблема на мъжете в България не е в гащите или в интелекта а само в портфейла - от Девети 1944г на българския мъж не дават да работи за себе си и семейството. Всички жени, с които съм бил, накрая изплюват речитатива: ти единствен си ме носил на ръце....къде са ти парите, бе. Днес живея в чужбина, имам всичко....освен български деца.

Бившата ми беше така еманципирана. По два пъти в годината искаше да се развежда, щото смяташе, че без мен ще й е по-добре. Отиваше при техните разбира се, защото никога нямаше спестени пари да се изнесе на квартира - (понеже всичко се изхарчваше и две седмици преди следващата заплата почваше да иска от мен) След седмица-две почваше да реве как аз съм бил най-добрия и т.н. и обещаваше да направи всичко за да спаи брака си. Като се върнеше беше по-ниска от тревата. Само до време разбира се, след това пак почваше да се мисли за много важна и да се налага.

Не ви вярвам, активистки. Ако бяхте наистина срещу насилието над жените щяхте да защитите кметицата на Младост и зам-а й, които са зaтворени от месеци. Ще ги защитите само ако някой ви плати за това

28 кризистни, 28 консултативни и 28 центрове за възстановяване на по 28 изнасилени от съпрузите си жени!? това ми се вижда малко! трябва да са по 82!

Тази фондация е поела ангажимента да плаща заплатите и да издържа всичките центрове. По-точно не тя, а техният работодател Сорос.

НПО джендърите отнова са в атака. А няма ли да поискат и центрове за защита на мъжете от психически тормоз и издевателства от жени :). Защото понякога точно женски терор предизвиква мъж към крайни действия. И на кого е вината тогава. И въобще не е ли редно да има центрове за семейна консултация, които да третират мъжа и жената като две половинки в едно цяло. И семейството да бъде укрепвано и сплотявано. А не както искат тези караконджули, да се противопоставят мъжът срещу жената в семейството. И ако има как на тия "протестиращи" трябва да им бъде забранено да създават семейства.

28 били убити? Чакайте малко - какво ме интересуват мен техните междусемейни отношения? Като иск да не ги убиват, нека женските изроди да се държат човечно - да не манипулират путаранчовците, да внасят равен дял в семейната каса и да работят здраво, не да симулират разни болести. Хич не ме занимавайте с глупостите си, нека да ви трепят, сами си го просите! Само не ми го натяквайте на мен, а пищете на путаранчовците си, хората не са длъжни да ви четат постоянно истеричните искания!

Надписите са винаги на английски език, защото са предназначени за българите, нали така?

А защо само центрове за жени?Веднага си спомням за онзи възрастен мъж, който мисля в София беше намерен мъртъв в общи части на блока, където е живял и се оказа, че системно е бил бит от зетя и дъшеря си, докато се стига до смърт при поредния побой.Ако този човек е имало как и къде да постъпи в защитен център, докато се пребори за правата си и изгони насилниците от собствения имот, вероятно щеше да е все още жив.Та, женските организации уж се борят срещу насилие и дискриминация, но дефакто игнорират насилието над мъжката половина на човечеството, независимо дали физическо или психическо.

Много ясно. Нас кучета ни яли.

Дали насилие е ако водиш безкрайни дела към майката на детето си. Дали по-този начин детето ще те заобича, като тормозиш майката, която денонощно го гледа. Мисля, че това е тормоз от бащата върху собственото си дете.

за какво са делата. Ако майката тормози детето си, ако майката не спазва режима за свиждане, ако майката само смята че "гледа" детето си, ако бащата не е с отнети родителски права и майката не взема под внимание неговото мнение по отншение възпитанието на детето... и т.н. Всъщност щом съдът е приел че жалбата подлежи на разглеждане замислете се дали вие не сте тази която тормози бившата си половинка.

Която го гледа? С издръжката, която плаща мъжът? Малко нахална ми се струваш. Мъжът има пълното право да вижда детето си през 50% от времето. А много от вас си купувате парцали с парите от издръжката.

Много злоба

Цялото нещо ми звучи като поредното НПО, което не се интересува толкова от каузата си, а се интересува как ще си набавят хранилка от нашите данъци, чрез която да се издържат докато са живи. Държа да кажа, че съм тотално против всякакво насилие било то срещу жени, деца или пък мъже. Но пък и не искам да изхранвам хрантутници НПО-та. Близка позната си изкарваше пари над средно мениджърско ниво с подобни дейности, а не правеше почти нищо.

Гледам снимката и се питам, защо искат революция - простичко казано, да се борят с насилие срещу насилие. Между другото, всичките им искания са дискриминационни. Ако не ми вярват - да прочетат Конституцията.

аз искам у нас да се направи реално преброяване на пострадалите от домашно насилие... защото според сайта на МВР насилие е и когато : "Опитва се да Ви манипулира, да Ви изнудва: " Ако ти наистина ме обичаш, ще …" А ако говорим сериозно домашното насилие е често срещано в семействата с един родител, с един работещ член на семейството, в което се грижат за възрастни роднини... а в тях насилникът най-често е от женски пол.

„То ако ще е така да се разделяме и който откъдето“ и „Ако нямаме общи цели защо да сме заедно“ и т.н. Бившата се опипваше като се скараме и викаше „А, харесва ли ти това, което виждаш? Как се чувстваш като знаеш, че повече може и да не го видиш?“

А фонд за мъжете? 39-годишен мъж бе убит от съпругата си в Пловдив. 48-годишен мъж е бил убит със стъклена бутилка в жилище в Плевен. Драмата се разиграла в петък, а по случая за 24 часа е била задържана 38-годишна жена. Жена уби мъжа си в апартамент във варненския квартал Възраждане 60-годишна бургазлийка отива на съд за това, че в продължение на една година държала бившия си съпруг заключен в дома си, след което го убила, но продължила да получава пенсията му, съобщиха от прокуратурата. Жена уби мъжа си в София при битов скандал Ревнива жена уби мъжа си и се закла с нож

Шшшшшшшт, недей да пишеш такива неща, че сега ще дойде Мадлен Алгафари и ще каже как баща ти те е пребивал като малък и че си изверг..... Както и тези в заглавията.

ЕЙ,нахални като мухи-всячески се опитват да ни натрапят конвенцията:ако мине номера,нали ви казахме-не,помним не сме толкоз загубени ...а и тия продажни журналя угоднически им припяват..няма да я бъде вашта..

Правило Едно. Пишете на български. Правило Две. Определете жените жертви от коя група циганки са. Правило Три. Борете се за каузата безплатно. Правило Четири. Следвайте горните три правила - хахаахх

Леле мале, лудите идват...

НПО-тата се опитват да пробутат на части ИК, както и половата дискриминация в полза на жените.

Трябва да се открият центрове за ВЪЗПИТАНИЕ на жените!Да се научат как да общуват и да не дразнят партньорите си! Трябва да знаят, че когато дразнят партньора си и го заплашват със съд или други санкции, вероятността да пострадат е огромна! Защото, както е казал един велик писател - котката много прилича на лъва, но той е много по голям и по силен от нея....

А центрове за възпитание на мъже? Или те може да са си неандерталци, важно е жените да не ги дразнят.

И ако ние жените не си мълчим и не ви търпим какво, всичките ли ще ни избиете?

Лошото е, че с вас не може да се говори нормално, нито пък имате трезва преценка за реалността. Ако рече човек да ви отстъпи, му се качвате на главата. Понякога човек може да си мечтае за Саудитска Арабия, там хората са решили радикално нещата. И вместо да сте благодарни, че нещата у нас не са както в СА, си позволявате да изнудвате хората чрез путката. Което е отвратително и гнусно, честно ти казвам...

Добре, но не с пари от бюджета. Да си събират пари и да си плащат. Защо всеки реве за пари от бюджета. Та това са наши пари. Имаме си здравна и съдебна система и пак се иска пари. Хайде стига се е раздавало за щяло и нещяло.

пу пу пу...