17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудно ми е, защо някой, който живее десетилетия извън България има право да гласува. Каква е логиката? Има паспорт и е фен на някой политик? Разбира живота в България по-добре?

Боли ги хея българите в чужбина -Кой щял да царува в София!? За когото и да гласуват , пак Бойко ще изберат! Този филм наскоро го гледах в САЩ, а преди това и в други страни.

Много уплашен Банкянския цар от българите в чужбина. Наредил е на Пазарджишкото Кате да саботира изборите. Една секция и то само в в Прага, и то при герберастите - в посолството. От 50те Хиляди българи в Чехия ще могат да гласуват не повече от 200-300 души. Всичко в чужбина върви към служебна победа на ГЕРБ, защото ДВА МИЛИОНА сънародници няма да могат да гласуват вследствие на изборния закон на хунтата.

А като се разболеят хващат самолета. Ми, като толкова имат желание за гласуване да заповядат. Тези от Турция даже пеша прехвърлят Родопите.

И като дойдат да ги чака Костадинка с пср тестовете!

Това направо да е знаете е като ''новина'' че сте открили гербераси някой нов контнент... Толкова страни още миналата година а и тази си поведоха изборите без всякаква гербераска какафония....

Ако съм в Прага последното нещо за което ще мисля е кой ще управлява циганьорите в булгаристан