17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дописката вероятно ще бъде интересна за тези дет постоянно повтарят че ТУК няма полиция и съд, а ТАМ сичко работи. Е, истината е че сме в Европа. В Европа съд и полиция са те такива.

Затова е сегашния закон на Макрон,за да защитава тираджийте от такива набези,ама робовладелците ни са против,защото ще трябва да дават на шофьорите си още пари за да спят в хотели,а не както досега да спят в тировете и по шосета и бензиностанции... Но нашите робовладелци си гледат единствено печалбите,не ги интересуват шофьорите,важни са повече пари в банките да влизат,пък шофьорите кучета ги яли... Лошото е,че и нашите управници подкрепят робовладелците,затова и народа ще се махне от тая проклета държава!!!1

Оставиш ли камион на паркинг някъде нагоре и те няма 2 дена ще го разкостят подобаващо , най-малкото ще източат нафтата и може да срежат брезента.

Се отървал Можеше и да е ебан

Време е французите да поискат официално документите от България за провеждането на "възродителен процес". Само така ще се отърве Европа от стадата получовеци.

Евроценностите ни идват в повече. Трябва да се спасяваме от евромалоумниците и гейовете от нато, защото ако така продължава България ще изчезне.

Преди 30 години в мАскау е приета "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" чрез "хуманен геноцид". Цитат от програмата: "VI. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид 1. Юдаизмът, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства... " Ако тази "програма" ГЕРБ така усърдно продължава да следва, България ще изчезне със 100%-ва сигурност.

Солидарна Стачка на всички шофьори на Тирове за една седмица и Европа ще изтрезнее ! Но няма синдикат !

Ти нещо си се объркал май ? Е така ше ги бият палят и накрая е...бът нашите така наречени протестиращи шофьори които ще отидат във Франция и Белгия да се правят на защитници на нашите ненаситни превозвачи .

Агати Европата, и там имало цигани, които бият българите!!!

Към протестиращите, както обявяват от България.

Дано шофьора да е добре ! А за баламите дето пак ще обвинят 'мигрантите' - да ги питам , ако шофьора удари шамар на мигрант - за колко нано-секунди ще дойде полицията ??? То и тука е така - управление на масите , чрез бутафория ....

Франция си плаща сега за всичките колонии и народи, които е завземала през вековете. Стотици години Африка са държи бедна и се опосква от "Големите сили". Най-богатият континент на Земята умишлено се държи в бедност и му се изпомпват богатствата, които се изнасят от Франция, Германия, Англия, САЩ, Китай. Няма как да няма възвратно-постъпателно движение - черното население, държано векове в крайна бедност и тотално оскотяло се насочва вече да завзема териториите на експлоататорите си. Не ги оправдвам, но всичко това е следствие от вековната политика на колонизаторите.

Не плаща Франция , а французите - редовите , бачкащите ... както и по колониално време , да не мислиш , че всички са били богати и щастливи ? Една шепа хора принася в жертва други хора , под една или друга форма , сменят се декорите , по същество - богатите са богати и още по-богати , отбраните са си все същите , а масите се колят и бесят взаимно по сценарий ...

"регради от клони, автомобилни гуми и дъски" Нали ся бяйми у цивилизациято?

Па ти къде си видел цивилизация без клони и дъски бе ! ??? Тва да не ти е мола ? ;)

Европо, Европооо...

Тутракааааннн , Тутракааннннн ...

на бг транспортна фирма. а после. - Макрон е виновен! Айде стига сме се правили на тарикати навсякъде по света.Другите не пасат трева! Спрете простотиите ,българи,ако искате да ни приемат насериозно.Не може да о--акваш навсякъде и да искаш добро отношение!

Така е,хем ще хапнат тлъстата застраховка,хем ще лепят мръсотии по България в услуга на руските мекерета!

ще дойда в Мешерето!

Паплач!

... същевременно полицията бие нормалните французи и пази поканените от политическата измет маймуни. Нещо като жандармерията последните дни у нас. Ще има обесени накрая...

Ние дотам да го докараме, пък после ще ми обясняваш...

До тълпи маймуни правещи барикади по пътищата ли трябва да докараме, или?

Франция вече трябва да бъде обявена за опасна за посещения. Нещо подобно на Габон, Сомалия или ЮАР. Мародерства, грабежи, нападения от подивели маймуни.

Аре не ми обяснявай. Кога си ходил във Франция ?

Преди 2 месеца - що?

пак се увлече. Ще има Възродително прогонване.