Коментари - Български шофьор на ТИР загина при жесток сблъсък на италианска магистрала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С европейски стандарт камион (cab over) си точно на 50 см с тялото си от препятствието пред теб. Ако се залепиш нялъде, си загинал. Ако друг влезне срещу теб, пак си загинал. При челен удар тежък товар ще размаже кабината пък отзад. Достатъчно е да видиш в You Tube една компилация на камионни катастрофи за Европа и Русия и абсолютно никога да не се качиш в такъв камион.

67 годишен? С 200 лева пенсия, принуден да кара докато може да удържа волана. Благодарим ти боклуко Костов

66годишният... Рефлексите не намаляват ли. Деца, внуци да се оправят. Маясил имаха по живково шофьорът на цк на бкп, първи секретар и умре на 60. Мир на душата му.

Пишете ли пишете.Коментари много .Но когато трябват хора на протестите в София няма никой .Дела трябват а не приказки по интернет.Кога най после ще се събудим от зимния сън.Бог да пази България и тези които милеят за нея.

кои са тези 5 пидироса дето вече сложиха МИНУСИ? Дежурни скапани гербери?

Бог да го прости човека, а на вас, журналисти, хвала за "зверския" репортаж !

Че как няма да има такива катастрофи като хората зад волана не могат да си почиват заради собствениците които ги интересува да трупат богатство на техен гръб управия няма уж са големи европейци собствениците поне не са българи

Личи си, че не знаеш нищо за шофиране на ТИР. Иначе устата ти много знае. Кой знае, какви други номера може.

Мдааа, Верона - градът на трагедиите! Да не рече човек да поспи. Вечна му памят. Но забелязахте ли - от болницата на Тренто му пратили....хеликоптер! Това по мое време го немаше нещо. Първо те питат - пострадалият на колко години е, и ако е в напреднала вазръст, много не бързат с пристигането. Как се менят времената, да му се не види. Е те за тва написах "Сън в летна нош"!

R i p.

Ето до такива трагични неща ни води "светлото" превителство.... Да работим като кучета до сетния си дъх. Специално трабва на Бойко да се благодари... всички така ще мрем на някакво си работно място мъчейки се да изкараш пари, за да оцелее семейството ти.... Благодаря на ГЕРБ, балагодаря на всички мошеници и крадци, които не ги е раждала майка българка, защото такива крадливи изроди няма как да са български деца!

Toва е целта на новата пенсионна система, да измрем преди да сме се пенсионирали , да измрем като истински патриоти и да оставим парите си на корумпираните политици / дано се задавят до един/ да си пълнят гушите.

камиона е немски. Фирмата немска. Рожденното място на шофьорите е България. Осигуряването е в Германия.

подозира "МУТИ" зад всичко това.

Абе защо така се получава?Македония-БВП 16000$ на глава от населението.Минимална пенсия-200Е.България-БВП 23000$ на глава от населението.Минимална пенсия 140Е.Нещо не ми е ясно,нещо се губи,нещо се краде,или отива за сметките и социалните помощи на тъмнозеления електорат на управляващите.

smirn0ff

когато спрат да подаряват на тъмно зелените или т.н. "италианци", тогава ще има и за българите, но "италианците" са електорат, гласуват под строй и без да питат :)

Водачът на смяна заспал! Това е положението! Жалко е, но е факт. Вместо да си поеме смяната, човекът решил да си подремне зад волана. Подремнал!

"Сънародникът ни спял на кушетката в кабината на камиона, който бил шофиран от неговия колега на смяна." Ти четеш ли изобщо, или само заглавието?

Пък се намериха и още 22 непрочели новината, които да му сложат плюсовете. Хайде да се научите да четете преди да пишете.

Съболезнования на близките!

ДА казва се съжалявам ..много съжалявам а не остроумия тъпаци..човекът е работил

са като шофьорите на Ладожкото езеро по време на ВСВ. Разликата им е само в това, че вместо НКВД ги гони времето за което трябва да стигнат до определен пункт от маршрута си, инак ги чакат солени глоби за неспазен график на пътуване и принудително, поради изтичане разрешеното им за корму ване време, спиране на непланирани от работодателите им места!

Дира,кво чакате,блокирайте АЙ ПИ-то на този кретен Ото Скорцени !

Съгласен! Абсолютен кретен!

Ото Скопени бачка у Дир-а, той е тук да провокира...

Работа до гроб, при капитализма.

Бедността е порок!

Ще почнат да карат и на по-80 години

Не е виновен възрастния водач,който е починал,а младия ! Чети внимателно ! Младите правят катастрофите ,а не възрастните ! Вероятно е заспал !

Как мислиш, Ива, от хубаво ли е тръгнал да скита по пътищата на тези години и да живее , яде и спи, в кабината на камиона, а да се къпе на паркинги, ако има направено място за тази цел?! Ха, поживей и ти не месеци или години, а само две-три седмици в кабината на камиона и тогава ела да пишеш глупост!

Защо обръщате внимание и отговаряте на това чучело Ото Скорцени! Не виждате ли, че нарочно се мъчи с провокации! Явно има някакво психично отклонение и така се чувства важен! Циркаджия нещастен!

не те знам каккъв си,но не бива да се надсмиваш на човешка трагедия! Животът ще те накаже жестоко!

Вирусът в Италия още е смъртоносен :(

Горкият човек ! Съболезнования на близките му. Да почива в мир !

Но ТИР-ът е с НЕМСКА регистрация!

И бългаски шофьор, комунист а катастрофа на италианска земя.

Скъпа пак ли си незадоволена?

Забранено е спането на кушетките отзаде,точно поради тази причина.

Леглата в кабината са две. Едно за шофьора и едно за курвата с него ако вози със себе си такава.

Неее другото е за травестити с есесовски прякори!!!

на курвата че е тя е там вместо теб?!

за такива като тебе,дето работят на магистралата.

Този 67 г дядо би трябвало да е пенсионер или да работи някаква много по-лека работа. Но с доходите в БГ пенсинерите са обречени. Жалко за човека! И още - пак плюйте Макрон, че иска да въведе ред и да се спазват някакви правила за работа и почивка. Източноевропейците са експлоатирани, вършат повече работа за по-малко заплащане. И карат уморени и недоспали за да стигнат, спят по кабините за да спестят пари и т.н. Наистина жаллко!

Комунистическа лакомия му казват.

Най вероятно и ти си заченат от комунисти, може и баба и дядо....

Ей ото ти наистина ще излезеш голям и... от

"67-годишен българин - шофьор на ТИР" - Дърт, смрадлив и алчен комунист. Вместо да си гледа пенсията се вее по магистралите и е пукнал като куче. Едно бреме за пенсионната система по малко.

А ти си нещастен драскач, ръкоблудец... Малко уважение и съчуствие към загиналия нещастник! Заради такива злобари като теб тая държава е на това дередже! Пфуууу

ти срам нямаш ,колко биха си навели главите от срам родителите ти …… смърдиш повече от всики

А ти си един соросоиден боклук, ненужен, вреден, злобен, противен, гнусен боклук. Човекът починал по чуждите пътища, щото такива като теб, изтрещели от глад сороски мастии, ни пропагандирате Запада и демокрацията, която ни редуцира с една трета за 25 години... А сега си затвори меъсната зурла...че ни е гнус да те четем...

Плод на сперматозоид,сбъркал дупката.

Няма ли кой да го гръмне тоя боклук ото. Има един там гоге той забавя но не забравя. Запомни го и..оте.

Време е било този стар човек да кара спокойни пенсионерски години, вместо да кара този тежък занаят по пътищата.

на 67 години - стар?! Ама в България си слагате сами летва на живота ли...

Човекът е в пенсионна възраст, стар е за тази тежка работа. Ти ако си с акъла си (донякъде), можеш и до 90г (ако си жив) да си даваш мнението по форумите.

Бог да го прости. Вече знаем за италианското здравеопазване.

още не могат да възкресяват, щото в България могат, затова са първи по смъртност. Kой знае колко си отидоха и с "грипчето Б"...