17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако оставят мантинелата както си е хората ще намаляват поне като минават край нея. Вместо да се блъскат. Колкото до маркировката. Един кръст стотина метра преди завоя за отбивката може да помогне.

Относно разноските. Починалите от ковид ще се погребват по места. На семейни разноски. Включително товарене и разтоварване. Няма да се осигуряват самолети. Ежедневно.

Поп няма ли да им изпратим на тия лекета. Децата от реката и хората от езерото те ли ни ги докараха.

Вероятно всички са мюсюлмани, няма да приемат поп.

Какви са тия екстри от страна на България.Те постоянно плюят по България а ние ще ги връщаме.Те да си ги пребират да не говорим че утре може да ни осъдят и да изкарат Българските пътища са виновни.Да идват да си ги вземат

ДА ВЗЕМЕ ДА ПАДНЕ ... НА 50 КМ ОТ СКОПИЕ...

Разтоянието по шосе е ок. 250 км, по въздуха - 180. Като се добави времето за товарене от моргата в коли, возене на изток към летището вместо на запад към границата, после товарене в самолет, после пак в коли - ПЪЛНА ИДИОТИЯ!!! Тъп, по тъп, най-тъп, ПОЛИТИК (свръх тъп)!

"разСтоянието" - лапсус от яд!

Какво калкулираш като селски бакалин бе....

Ти ли плащаш разноските, тъпако?! Всъщност ние ги плащаме, а не тъпите политици!

Прекалено много и дълго ни занимавате с този случай! Не може това да бъде най-важната новина по медиите дни наред! Храна за бездарните журналисти.

Представяш ли си айроплана с чирозите да падне по път към македонията? Ще е баси!

Лека им пръст на Загиналите Души . И една забележка - не пускайте Новини с написани на Маймуница .

Това не е маймуница, а родният език на човека - албански!!!

Вярно е, че албанският вече е официален в РС Македония, но този а..наутин е много нагъл - все пак поне за три четвърти от населението в РСМ албанският не е роден език.

Пускайте ги с Еконт! По-евтино ще ни излезе.