Български разузнавач: Случаят с руските шпиони е анекдот, човек от улицата ще ги разкрие

В интерес на България е да се ограничи корупцията, ако тук съвпадат интересите - аз приветствам това, което вършат американците в София, коментира ген. Бояджиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко Рашков по подобие на Цветан Цветанов е прибирал имоти. Направил си е брачен договор, чрез който крие имуществото си пред обществеността. Очевидно над него има чадър“. Това заяви пред Lupa.bg юристът Даниел Божилов по повод придобитите апартаменти и къщи от вътрешния министър през 2019 г. „Когато Рашков сгреши декларацията си за пред КПКОНПИ, трябваше да му направят ревизия, но до ден-днешен такава няма.

А кой ще разкрие Рашков пред обществото?

Да си руски шпионин предполага по дефиниция , че си тъпо парче . Те не се и крият особенно, тук се чувстват у дома.

тъп по тъп най тъп сащисан американо африканец

Какъв професионализъм бълнуват , на отровителите на Скрипал бяха издали лични карти с поредни номера, един разследващ български журналист ги идентифицира по напълно свободна информация. Както казват :руските шпиони вървят винаги по трима, единият знае да чете, другият да пише, а третият следи тези съмнителни интелектуалци. Освен мита за професионализма , те тук не трябва и особено да се крият. Рядко някои ги търси в България , пък и защо да се крият и стават професионалисти , като няма как да създадат съмнение , набият на очи и изпъкнат като шпиони , понеже самата среда е русоробска , включително и на тези които трябва да ги търсят.

Разчитайте на един съветски шпионин да ви разкрие, кое в скандала с руските шпиони е анекдот, кое друго.

И кое му е бължарското на това керливо ДС мекере бе, анегдоти?

Ха! В Бойкоборисовата държава всичко е анекдот! Щял Бойко дакани журналисти от Нешънъл Джиографик да снимат гърчавата му магистрала до Варна минаваща през равното добруджанско поле! Същевременно китайците строят магистрала през Черна Гора, с мостове с височина стотици метри, и тунели като този който се планира да мине през Петрохан! Пък няма да канят журналисти...

И за къде е тази магистрала, дето ще им банкрутира държават Дали чайниците не влизат през " задния двор" в ЕС- щото Черна гора ще са скорошен член!

Български разузнавач - смешник от соца, отдавнааааа пенсионер. При Коритаров и Антон Тодоров му беше показано нагледно смешното комунистическо досие. Пфу!!!

Пише се голям разбирач от старата школа, но службите са такива благодарение на него и другите като него!

ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ..... КОИ СА ТУРСКИТЕ ШПИОНИ У НАС............ ПУБЛИЧНА "ТАЙНА" Е......... ТЕ ДА САМО ТЕ......!!

И чинията на Бузлуджа

И паметника на освободителите във Варна

Разузнаха ли, кога ще събарят МОЧА, че вече много се проточи. А, и Альошата в Пловдив да не забравят. И монумента в Бургас на натровените от метилов алкохол освободители. Много разузнавателни задачи за изпълнение.

Гешев и Цацаров свършиха най- много работа. Радев и другите цървули най- мързеливите- гърците вземат 30 млрда, а Бг ще вземе мумук. А разузнавача горе е пишман сеир будала. Рошко ще му вдигне пенсията с 2 лева и туй е много.

Гешев и Цацаров свършиха най- много работа. Радев и другите цървули най- мързеливите- гърците вземат 30 млрда, а Бг ще вземе мумук.

Разузнавател=Гарабед шпионина Ех,че бяха хубави вицовете за Гарабед и Киркор!

Бояджиев разнищи продажните български служби и главния прокурор. Всички знаеха, че това е така, но никой не го е казвал толкова ясно и публично.

"Но ако информацията им е, че еди-кой си политик на висок пост е корумпиран и те използват това, за да го вербуват, за да работи против нашия национален интерес, тук ДАНС трябва да удрят през ръката и да кажат "Скъпи партньори, приятелството е приятелство, сиренето е с пари. Не пипайте тук, вие нарушавате нашия национален интерес". Което го няма за съжаление", заяви ген. Бояджиев. .... Само така България ще стане Независима и Силна държава!!! Като се Отърве от Соросоидите, Агентите на САЩ в политиката..медиите,журналистика, НПО ,Образование Служби,Армията...навсякъде ..които са Инфилтрирани и Превзели България !! И агентите на другите държави работещи срещу България разбира се !!

И от москалите.

Е :) ти разваляш цялата постановка :)

Гешев е напълно провален и вреден гл. прокурор. До сега не е свършил нищо полезно, а е изпълнител на поръчки.

Арабаджиеви, Миню Стайков, Божков... Да ти кажа много хубави поръчки. Доста корупция има спряна тук...

... обясни разузнавателят ... мъкааааа, мъка, журналистическа мъка ...

Ааа .. добре си е така - РАЗУЗНАВАТЕЛ

Щирлиц стоеше в килията и проклинаше деня в който стана разузнавач Беше се борил срещу Мюлер а се оказа че той е резидента

да го духаш на Митрофанова бе, склер

Щирлиц забеляза че предизвиква вниманието на минувачите което не беше добре за разузнавач с от неговата висота Спря пред една стъклена витрина и разбра че влачи парашута

Бояджиев е стар и прочетен вестник. Стига ,дйте и авера му Бай Тошо. Смехурии. Баста на такива лешояди. Кажи кой взривява военни цехове бе старец! Ти си ручал яко от режима руски!!

Тоя другар нещо ни пуща пи*кин дим, както биха казали северняците каj Вардарот. Абе тия верно ни смятат за пълни идиоти. И малките деца разбраха, че хунтатата е на ръчно управление от Кремъл.

Оказа се, че няма нито секретна информация, нито значима информация. Това сам министърът на отбраната Красимир Каракачанов го заяви",

Закона не прави разлика дали "информацията снесена от шпионите е важна или не. Имаме банда диверсанти. Те са снесли организирано и групово, съгласувано с посолството на вражеска за НАТО и България страна, военна информация. Съгласно Закона тези шпиони трябва да бъдат сурово наказани. Точка.

То цялата измислена сага беше един цирк и плонж пред задокеанските ни господари...

цокай го на Щирлиц, бе

се скрии в гардероба със скелетите бе, мухъл червен недоклатен

Абе направо да бяхте дали думата на Митрофанова!!! Ако това е български генерал..... Или не е българин, а руснак или не е генерал. Боже какви глупости е надрънкал. И тук там е нещо обективно, та да му минат внушения та. Абе дъртак, народът порасна. Не е онова сиво червено блато от твоята младост.

За малко да нарека материала пълна боза! Но от текста научих, че в българския език има дума "разузнавател"...Така че четете информациите на дир.бг внимателно! Все ще научите нещо!

Всички мои сценарии са повлияни от руския рай.

Какъв разузнавач е тоя? Предал суверинитета на Родината на Империата на Злото и е служил на чужда държава. Трябва да го вкарат в затвора. А те го канят анализи да прави.

Мале,мале!!! Как може да искат комевтарот генерал от ДС? ТИЯ ЖУРНАЛ5ИСНИ ОТ НОВА СА ИЗПЕРКАЛИ ТОТАЛНО! ТОЯ НЕ Е БИЛ БЪЛГАРСКИ А СЪВЕТСКИ РАЗУЗНАВАЧ, АКО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА РАЗУЗНАВАЧИ ОТ БИВШАТА ДС. ЗА МЛАДИТЕ КОИТО НЕ СА ЖИВЯЛИ В ПРЕДИШНИЯ СТРОЙ, СЛЕДВА ДА ОЧАКВАМЕ ВСЕКИ ПЕТЪК НОВИНИТЕ НА "ВРЕМЯ" И СЛЕД ТОВА СЪВЕТСКИ ФИЛМ. АКО ТОВА ВИ ИЗГЛЕЖДА НЕРЕОЛНО, ПИТАЙТЕ СЪВРЕМЕНИЦИТЕ НА ОНЗИ ПЕРИОД.

пълен неграмотник. Добре, че децата няма да четат твоите простотии.

Децата ми няма на го четат Те са го преэивяли. Глупако.

гледай аз да не те цапна през ръцете, дърта кагебейска мастиьо, а и през устата също.

умишлено повтарям коментара защото това е причината България да е на опашката в ЕС!!! руски шпиони има и те имат пряка връзка с предатели които предават българските интереси(за пари) в полза на вражеска Русия.Та кое от това не е ясно.. и децата го знаят. Интересно е друго че всички мафиоти на прехода и даже атентата на гара Буново са руски шпиони-ДОКАЗАНО С ДОКУМЕНТИ!!!!!

Още в началото на тази афера бях сигурен, че нищо не са хванали. Те не искат да хващат никой. Румънците изгониха Лукойл, а тук царят на олигархията си има дворец в земите на Лукойл. Символично и абсолютната реалност за състоянието в България! Тук има толкова много руски шпиони, които и не се крият, че ако наистина запчнат да ги гонят, трябва да ги изпращат към Русия с влакове! И всички сте наясно с това!

До къде стигнахме, ДС генерал да дава оценки и да поучава, все едно в Германия генерал от Гестапо да прави същото. ДС изродите трябва да бъдат мачкани като хлебарки, един от тях е съветник на руския пРезидент Мунчо.

Хлебарките се гонят в жалката ви къща като руснаци, които бягат от сражение

Да ти го нахака Пенчо в гърлото и да излезе през халката

Надали има друг по-голям тъпак, раздувач (не разузнавач) от лекето с комичната титла “генерал” Бояджиев. Я, оди си вапцай някъде серсемската муцуна бе, плазмодий.

ТАКИВА КАТО БОЯДЖИЕВ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ .ГНУСНИ ПРЕДАТЕЛИ !!!!

Толкова е много, че ще ти изкарам и през ушите мръсни

Боковата държава е анекдот. Да се чегърта до здраво!

Този български разузнавач ли е или съветски? Сигурни е бил ив школата на КГБ.

руски шпиони има и те имат пряка връзка с предатели които предават българските интереси(за пари) в полза на вражеска Русия. Та кое от това не е ясно.. и децата го знаят.

Този смешник разузнавач,Това е пълна лудница ,които го познават от комунизма знаят че Бояджиев е пълен профан и некадърник.Не вършеше никаква полезна работа ,поради уникалната си глупост и безполезност..

Смешник е и баща ти, и цялото ви скапано семейство

Докато има на ръководни постове и един бивш ДС служител - така ще е.

Беше ясно, че комунистическите боклуци ще се активизират в защита на националните предатели шпионирали за руснация. Целта е да замажат нещата и да реабилитират боклуците предавали родината си за копейки.... За това комунисгическите боклуци се заеха с небивало усърдие да унищожават службите разкрили продажните мекерета. Бог да пази България!!! От комунистическите боклуци.....

И аз това викам по големи комунистически боклуци от Герберите няма начело с бившия член на БКП и Сикаджия Тиквун...

"Това заяви бившия генерал в „Държавна сигурност“ пред NOVA." Така, ясно. Първият въпрос е към NOVA. Защо дават гласност на такъв човек? Това, че са го направили говори много лошо за тях. Защото по този начин стават организатори на неговата манипулация. Какво могат да научат българските зрители от един „бивш“ генерал от ДС? Нищо полезно за България. Като се има предвид, че ДС беше подразделение на КГБ, този човек не може да каже нищо лошо против руските служби. Манипулацията се състои в това, че, първо, омаловажава действията на ДАНС и внушава чувство за малоценност у българите (основен похват на КГБ и ДС). Второ, оправдава руските шпиони като казва, че са хора, „които са решили да вършат нещо в кауза, която изповядват“ Трето, намеква, че американците могат да вербуват този висш политик, обвинен в корупция, „за да работи против нашия национален интерес“. Сигурно съди за това по неговите методите - на ДС и КГБ. Четвърто, оправдава действията на Б. Рашков, което говори чий човек е този министър. И т.н. Не съм изненадан от неговите думи. Изненадан съм от това, че се дава трибуна на такива хора, които по стар ДС-маниер манипулират българите.

Трябваше още на 11ти ноември 1989та тия генерали и друг вид партийни величия да бяха избесени като кучета, 30 години по късно тези комунистически боклуци продължават да сеят разруха, да внушават отчаяние и да работят против България.....

Сбъркано е заглавието. Трябваше да е "Български Предател.....". Дори не съм сигурен, че българин е приложимо, за този плазмодий

американски мушенгии

Къде го намерихте този разузнавач,ако е толкова добър никой не би трябвало да знае за него!!

Тъпак

Много интересно е че се разкриват руски шпиони а се прикриват американските които са изнесли информация за санкциите срещу България по закона Гранитски.

Този там нищожен "адвокат на руските лайна" Известно ли му е, че ЗАКОНА НЕ ПРАВИ РАЗЛИКА ДАЛИ РАЗВЕДКИТЕ СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ИЛИ СА РУСКИ ДИВАНЕТА НА БЕЗРОДНО ФЪРЧИЛО ИМА ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - ИМА ! ДАЛИ ИНФОРМАЦИЯТА Е БИЛА "ВАЖНА или НЕВАЖНА" НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ИЗВЪРШЕНО ДЕЯНИЕ - ОТ ОРГАНИЗИРАНИ МЕКЕРЕТА, СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, АРМИЯ и НАТО СМЪРТ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ И НА ТЕХНИТЕ "АДВОКАТИ"

Бързо клон

Купи си куче, да опази семейството ти. Защото не сте си платили за концлагерите но този път ще ви размажем далаците и ще накараме Мунчо да ви изближе

Изтрепахте преди 1944 г.без съд и присъда бе скапаняк.Плащахте по 50000 лв. За отрязани глави Разстреляйте от упор 12 г.деца. Убий ми детето пък чкай съд или концлагер. Всички концлагери са построени от Борис Трети Преследваните завършиха висше образование при комунизма

Е да де, ама няма

Политическата класа бе приоритетно антируска.Запопна 4 войни и ги загуби заедно с 42% територии и над 500000 мъже.Остави 5 млн.народ и активи за 5 млрд.д. Комунизмът осигури 45 г.мир и остави 9 млн.народ и 141 млрд.д.активи които нещастните демократи ограбиха. Та как ще сравняваш сегашните неграмотници в МВР с комунистите ? По образование в света бяхме на 7 място а сега на 44 място Над 40% неграмотници и 80% дебили

Колко патетично. Сега направи машина на времето и се телепортирай там при твоите шумкари.

Когато бяхме с Германия България беше на три морета и нямаше македонска нация.. Кой насилствено правеше българите македонци след 1944г... и не беше ли тогава орязана територията на България.

Прочети малко история, ама не на бкп и тогава се излагай! Преди да дойдат червените кхмери през 1944 Царство България е с БВП 2пъти по-голям от сборния на гърция и сърбия! Учителите са били с по-високи заплати от офицерите и бъдещето на нацията е било осигурено! Но азиатците не само отмъкват на няколко пъти златния резерв и архива, а унищожават най-важното биологичното богатство интелектуалния елит и превръщат родината ни в концлагер!

Комунизмът осигури 45 г.мир и остави 9 млн.народ и 141 млрд.д.активи които нещастните демократи ограбиха." Корекция- на каква цена бе тоя мир?- резултата се видя веднага след 1989- голяма част от тези 9 млн. се разбягаха по света - дали от добро са бягали?А за " нещастни демократи" - хич не си прав- нито са нещастни 9 с толкова пари няма как), нито са демократи ,ами най-обикновени БКП партийни секретари!- Погледни " политбюрото на БСП и ще ти стане ясно колко са " социалисти " тези ми ти милионери!Само не разбрах защо причисляваш Сръбско-Българската Война като неуспешна и за наша вина?А разбирам , щото си продажен петоколонник!А не бяха ли " комунистите " , дето плащаха заплата на шЕфьор ,колкото на двама преподаватели? За каква култура ми говориш?

Не анегдот а долно пробно шоу, обида за нашите служби по нареждане на Борисов зада се хареса на сащ.....