17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хрумнало му някому нещо, изглежда хубаво и юруш. Хайде да помислят какво ще пишат там вестниците само ако на някой след ваксина му прилошее. Недай Боже да получи алергия,, или Боже упази, да се спомине. Не се прави така. Като толкова много искаш да направиш нещо - подарете ваксини на официалните власти и те да ваксинират и да берат гайлето, ако, пак казвам недай Боже, се случи нещо.

Ваксините са ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ, пише си на листовките им, ако виги дадът изобщо. Те са приети да се ползват единствено и само в пандемия, НО ТЕ НЕ СА ПРИЗНАТИ!!! При липса на пандемия, ще са АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННИ да се ползват. Евентуално разрешение за ползване ще получат 2023г. най-скоро, за което не вярвам поради многото починали от тях или увредени здравословно

Инжектиране за ДЕПОПУЛАЦИЯ ИЛИ ПО-ТОЧНО ЧИСТА ЕВТАНАЗИЯ!!! Защо ли?! Защото стари и болни хора не са нужни на държавата, за да не плаща пенсии!!! Затова се евтанизират всички болни и стари хора първо по-света. После за по-младите дали тялото им ще понесе да си артифишъл или не, означава ДНК, което вече не е ТВОЕТО, но не е и човешко и за деца създадени естествено - ЗАБРАВИ!!

Хайде стига вече. Всеки решава сам какво да прави с живота си. Вие не си ваксинирайте и толкоз.

То и ти не си нужен ама кво да правим.

Ние наистина, съвсем сериозно сме се взели за новата майка Тереза. Макетата са решили, че сме някви глупаци и винаги ще им даваме и правим отстъпки за всичко. Наште велики съседи, праунуки на самият Александър, които ние така по комшийски си дундуркаме като малки деца. Макетата се опитват да седна на два стола едновременно, хем на сръбския, хем на българския да се наместят удобно за тях. Ако някога ги приемат в ЕС, на другия ден ще започне голямото късане на българските паспорти. Вече няма да са нужни на нашите мили братя от вардарско. Тогава ще си покажат рогцата.

Хубаво , човешко, братско! Само че пречи на бизнеса с омразата . Свинче войвода има доста приходи от този бизнес и утре пак ще се изока нещо , за да подклажда омраза и всичко хубаво се затрива , даже придобива обратен знак.

А за заЮ и пендера нещо да кажеш ?

похвално

НЕ ! Малко Глупаво в нашата ситуация със РСМ.

Какво точно финансира Врабевски, след като ваксините се предоставят от държавата? Ако някой не знае кой е Врабевски, това е едно варненско мекере, което прави пари от американски клинични изследвания, които се правят у нас и в още няколко бедни източно европейски държави. Американците му дават пари, а той тества неясна химия върху нашите родители. В Америка, такива изследвания са изключително скъпи, свързани са с много документация, и често, се водят чудовищни дела, ако нещо се оплеска. Затова, корпорациите там предпочитат да аутсорсват тази дейност в държави с... по свободни закони. А чудовища като Врабевски обират каймака, изцяло за сметка на бедни, болни и отчаяни българи. Затова и от време на време организира подобни ПР акции, където се прави на меценат. В случая, обаче, с чужда пита помен прави. Това, което е платил са 300-400 лева надници на ден. Които ги изкарва за 1 минута от едно клинично изследване.

А на турската граница няма ли да направим една мобилна станция .. ако е за брой паспорти май и там има много. Мирише на шовинизъм тази акция.

Кое ви е повече на'сърце Македоноия или Турция за кой народ си е дал живота Гоце Делчев ??

Ами те турците-изселници са наши сънародници. Няма как да не им помагаме и на тях. Просто сме длъжни да го направим!

Турция има повече ваксини и от нас. Македония няма.

Защо само македонци, а македонките ? Кой ще ги ваксинира , А? Питам аз ! Я да заголват дупарите ! Аамахааа !

Я къш, не налитай на мойте.

Ах,колко много ни обичат!

Трябва да ходите в Одрин там имат повече паспорти.ЕЙЙЙ НАЛИ ТУКА СТЕ МНОГО ВАКСИНИРАЛИ ,ПОМАГАЙТЕ НА КОМШИЙТЕ.

На турската граница също е отворен пункт, но само за къдъни, които не им допадат рязани спринцовки.

Ще им помагаме, разбира се че ще помагаме. Там също са наши сънародници. Ще ги ваксинираме. Ако трябва и ние ще се съблечем,а мъжете от Одрин нас ще ваксинират с едни специални игли. То е за здраве. Кой може да има нещо против?

Похвално ! Много добър жест за истински човеци...., но не и за северно македонски шебеци ! Те нито ще разберат жеста, нито ще са благодарни за това. Ваксинация само след като се снимат с гордо развято БЪЛГАРСКО знаме в ръка. Така де ..да доказат БЪЛГАРСКИЯТ си произход. Иначе си ваксинираме сърби .

Сърбите не се срамят да ваксинират българи.

Ни що против! Просто трябва да наричаме нещата с истинските им имена. Правилно отразяване на събитията.

милите хора трябва да се занимават с такава педалска и надута нация като македония(България)

"Имаме 120 000 и повече паспорта там, тоест ние сме длъжни да се грижим за тези граждани". Това казва всичко.... имаме паспорти там, тоест македонци с БГ паспорт...не българи....така май стана....

Тези 120 000 паспорти не са в Македония, всички са по Европа. Паспорта е виза за работа в ЕС.

Шиб...ото про-македонско лоби във България пак цака средния българин! Откъде-накъде с парите на българския данъкоплатец ще ваксинират тия шебеци, които каквито и да са били преди 100г. в момента са си чиста проба "южни сърби".

Бе то много народ ни пожертваха, ма да ти кажа нищо ми няма от ваксините. Ама знам едни други, дето не се пазиха и не искаха ваксина. И на тях нищо им няма... Щото и тях вече ги няма. Горе долу същото, а?!

Похвално!

И със самолет им возим президента! Няма лошо! Когато станат членове на ЕС ще си купят и самолети! Но, кога..., само Бог знае!

Не вярвайте на македонците.Утре ще се обърнат против нас.Тяхното мислене е сръбско

Тези, които са се ваксинирали ще го запомнят. Особено ако някой до тях се разболее.

пратете ги при назе,тамън да им покажем българските ваксини и отдека са произлезнали така наречените макета

Защо го правим?! Все подкрепа , все жестове - накрая виновни за всички злини на света Те ни плюят ден и нощ-ние се радваме че дъжд вали. Я ги зарежи .. ще мине време ..сами ке додат

Добре е да има таакива жестове, за да се възстанови добрият тон с българите в тази област и лека-полека да си признаят българския произход, че да могат и в ЕС да влезнат...

Не те а политиците им. Видят ли политик в опашката май трябва да го гонят с камъни.

Ма тия ли ваксинират дето шкембе войвода им е продал паспорти или произволни мекерета ваксинират?

Горките, не знаят,че ги жертват.