Българската спецпрокуратура оглави международно звено срещу организираната престъпност

Решението е било взето с явно гласуване на онлайн съвещание представителите на държавите-участнички в Постоянната конференция на прокурорите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това звучи като вица на деня. Освен това е изопачена информация. Напомня ми май всеки начаник, ръководител, директор и т.н. е наричан с крайно лаишкото "шефа". Журналистика на "най-високо" ново.

май = как ново = ниво Извинявам се!

Щеше да звучи по-правдоподобно, ако специализираната ни прокуратура, ръководена от Франтишек, Пепи и джуджетата, беше оглавила организираната престъпност на Балканите.

Първо, нищо не е оглавила, а е поела (на ротационен принцип) функциите на секретариат. Второ, участниците от другите страни - членки на ЕС не са специализирани прокуратури (такива имат само балканските страни, които не са членове на ЕС и БГ). Така че, и да закрият специализираната ни прокуратура, секретариатът ще се прокурори, които се занимават с организираната престъпност.

айде сега кремлинските джуджета да закрият специализираната прокуратура тъкмо си уредиха да плачат директно в дланите на кьовеши и дойде бърз шамар

е това е достатъчно красноречиво за Гешеви и глуростите на Маймувски и сие

Самия малоумен министър на правосъдието в момента каза, че е против закриването и, аз се учудих, а то от Европа явно не дават

Хахаха а Киро иска да я закрива

закривай Гешефтурата !

И какъв точно е казуса с Труд? Че при Банкянския крадец и далавераджия не са си плащали наема, в замяна на това да го хвалят. Това не се ли нарича Търговия с влияние?

А партиите на "промяната" вече се виждаха как я изчегъртват тая спецпокуратура и победоносно размахват юмрук (по подобие на ментора си от Президенството), а ПКП да им подложи такава динена кора!!! Язък за напъните!

Голяма конференция оглавили, та чак оседлали – голямо чудо! Единствената друга страна от ЕС, която участва са "усилено борещите престъпността" макарони. Останалите – разпарчетосаните западни балкани, все чакащи пред вратата на ЕС и все неподготвени.

А Словения, Хърватско, Унгария, Румъния, Гърция? Откога не са в Европейския съюз?!

Какво стана, оказа се , че има специализирана прокуратура и в другите европейски страни. Нашата даже ще ръководи другите, леле Прикопи ще загазиш!!!!

Къде видя друга европейска страна, освен макароните?

Много ясно , че ще избврат нашите !!! Те имат опит. ТУК ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ --- Е ЕЖЕДНЕВИЕ .....

това е само лееекичко намигване за това което ще се случи на изстъргвачите, ако продължат да нарушават конституцията!

Колкото и да не им се нрави на нашите мераклии, специализираната прокуратурата работи в тясно сътрудничество със САЩ и Европа, много обучения, мероприятия и обмен на информация. Няма да е лесно нито да се затвори, нито да бутнат Гешев с лека ръка, дори част текущите дела ще са проблем, а и част от магистратите са с доста добра репутация..!

Е това вече е Южен поток!

Интересно, няма коментари! А "спечелилите" изборите искат да я закриват!

Мунчо, премахни я сега :)))

Тия се ебават Мунчо и партиите на подмяната.

СПОКО колкото и да хабите мастилото пак ЩЕ ГИ ЗАКРИЯТ и то 100% ПРАВИЛНО а вие си ЗНАЕТЕ ИДИОТИ СТЕ

По - скоро си пациент!

Такива като тоя не подлежат на лечение! Така си остават до края, който му е отредил Господ!