"Българската Коледа" ще набира средства за болни деца и високотехнологична медицинска апаратура

Кампания 2018/2019 събра 2 440 000 лв., с които бяха подпомогнати 551 деца и 19 лечебни заведения от цялата страна, каза президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повечето деца ваксинални аутисти, има и две пълни софийски училища, чакат ред за безплатна рехабилитация от Българската коледа и това е много благородно, те са от цялата страна. Само ваксиналните тролове ръсят невежествени коментарии, а педиатри и ОПЛ прикриват всъщност трите фирми , вносителки на калпавите ваксини - мерк, глаксо и пастьор. Затриха българското производство на добри ваксини..

СЕГА ДУПЕТАТИТЕ ДА СИ ДАРЯТ КОЛЕДНИТЕ БОНУСИ ОТ 6,000 ЛВ., ДЕТО САМИ СИ ГИ ГЛАСУВАХА БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА, УЖ ТЕХНИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ НА ТЕЗИ ОРГАНИЗАЦИИ !

От тази година няма да даря и стотинка за тая измислена Коледа. За тези изминали кампании съм дарявал около дест лева, отделно жена ми и десата, ако са ме помолили за това. И какво? За моя град за това време за децата не е отделен нито лев.Нито за апаратура, нито за подпомагане на родилно (вече закрито) нито за детско отделение. Ако имаше поне малко помощ, децата ни нямаше да се раждат в други градове. Но така е, забележете, че парите се раздават на определени болници и градове, а ние събираме капачки за кувьози. Край! Повече не искам да ме правят на глупак!, мен и останалите хиляди съграждани,които сме дарявали с надежда и при нас децата да се лекуват не само ъс слушалка.

И каква е ползата, когато децата си отиват пред спешните кабинетите...

Това е единствената статия за Президента Радев, под която няма да се изкажа негативно. Не заради него, а заради Българската Коледа.

Депутатите да се включат с коледните си бонуси.

като го гледам чак ми е мъчно за Гоце...

кинтите които събереш на кой ... на руснаците предполгам...

Отвратен съм от тази нагла физиономия за която гласувах! Човек се учи от грешките си!

Муньо поне веднъж покажи морал и излез и кажи за Коледа си дарява заплатата която не заслужавам!

Нека популизма започне сега!

РУНДЬО ДАЛАВЕРАТА, ЩЕ СЪБИРА ПАРИ ЗА КОЛЕДА, ДА СЕ КУПИ МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА, ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА СРЕДНИЯ ПРЪСТ НА ЩЕРКА МУ !!!!!

Тази проява ме изпълва с безсилен гняв. Ще обясня защо. Първо, смешно и жалко е държавна институция да събира пожертвувания. По принцип. Работата на институциите е да направят така, че болниците ни да са добре оборудвани, да има достатъчно техника и персонал, качествена лекарска услуга. Това, разбира се, е едно идеално положение, а какво е всъщност, ние всички знаем. Обаче не виждам никакво движение това да се промени, "машината" да заработи правилно. Защото аз си плащам осигуровките, обаче трябва да чакам ред за направление, сума ти важни диагностични дейности не се плащат от касата, а трябва да си ги платя от собствения джоб. Като например ехографията при ендокринолога и гинеколога. Какво ще ми диагностицират без нея? Обаче освен отпуснати някакви суми от бюджета, трябва да има и контрол и да се работи без изкривявания. Като например прословутата психиатърка или кардиолога с 50 хилки заплата от байпасове. В резултат на всичко това страдаме ние, честните средностатистически платци. И резултатите не закъсняват - заради келявата система губим деца. Кой е виновен за това? Ами виновна е държавата. Защото тя е инструментът, който управлява всичко това. А зад този инструмент стоят неговите "оператори" - чиновници и политици. Е, не е ли върхът на наглостта да не си свършиш работата и да вменяваш всяка година на народа чувство за вина, ако не дари за здравето на дечицата? При това мобилният оператор си прибира ДДС-то от даренията. Разберете ме правилно - ако инициативата беше от певци, артисти, спортисти, родители, просто граждани и хора - щях да съм хиляда пъти ЗА! Но да го прави държавата? Един вид прави услуга и благодеяние, така ли? Тоест да сме му признателни на президента, както и на ония преди него, че не може да направи нищо за българския народ, освен да събере някакви стотинки? Когато разхищенията са за милиони? Когато осем самолета са по-важни от детските отделения? Еми не, не го разбирам това, не го харесвам, няма да спра да се отвращавам. Но най-вероятно ще даря едното левче. Пак.

добро начало Радев да си дари заплатата