17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доживяхме да ни продадат без да ни питат, много евтино!!! Браво Кире, не си прост, ти си киякстфчо!!

Продадоха България, продължавайки промяната. Яжте чийзкейка на жената на Киро, хляба става по-скъп. Ще стоите на тъмно,купувайте си свещи. България в 21 век!

Тоя бурсук така мазно ни го вкарааа! Тъй мазно го плъзнааа, доде се усетите той ще е свършил! Сертификати, македония, демек Западна България, после още и още, и.... де е България. Добре ли е? А? Не за 800, за няма и 100 дена ни "управи". Евала, евала Кире! Преева сички българе за отрицателно време! Хард Фарт!

Каква е тая глупост?Дали казваш република Северна Македония или със съкращения РСМ какво се променя?Гърците им показаха че са в Северна Македония но ние е време да им покажем че са в северозападна македония.Всеки си гледа интереса.Утре ще дойдат и ще кажат че Сандански и нагоре всичко е тяхно до Кюстендил Тогава какво правим?А?

Абе, всичко хубаво, ама защо им нямам грам вяра на северномакедонците! Успяха с наглостта си и лъжите си да ни накарат да се съмняваме във всичко, което говорят и обещават!

Кирияк Петканчо прави това, което му каже Мустафа Бей! А тя, каквото каже Бай Бей- Памперса!

Голям праз, дали е рсм или северна. Голямо постижение, няма що.

Пирин също е в Северна Македония - споделям за Кирето, понеже явно е неадекватен и некомпетен. Тези дебили въобще нямат представа какво правят и какви ще са последствията.

Не знам как е, но така категорично не е! ВРЕМЕ Е ЗА НОВИ ИЗБОРИ!

Колко ще струва билета за самолета София-Скопие??? Колко дни в месеца ще има такъв самолет?? Колко време ще ни бъде нужно да отделим за такова пътуване?? Колко пътници ще има в този самолет??? Коя ще компанията която ще изпълнява този полет??? Има още въпроси,....

браво кире!!! това е невиждан ход в световната дипломация! да наричаш държавата северна македония северна мак8едония е много иноватимно! никой досега не се е сетил! сигурно и на албания вече ще викаме албания а на турция турция!

Кога пак ще пращаме Окупационния корп ус?

Да не би Гоце да има и индиански корени от....Северна Америка?

Каква ,,въздушна линия,, ? Тия телефон на диреци ли ще прекарват,..за ,,горещ,, телефон? Само бай мангал да не пребара жиците?

Значи за историческите спорове ще говорим в нов контекст. Това чух, но не го разбрах. Историята е такава, каквато е, и няма как да я гледаме в този или онзи контекст. От контекста Гоце няма как да стане северномакедонец, той е българин и толкова!

Някой сведущ може ли да обясни защо НИЕ правим отстъпки, при положение, че те просят, те идкат нещо от нас???

А македонският знак към България какъв е? Че днешната македонска преса е пълна с презрителни и обидни материяли към България? Че в Скопие са опънати гнусни транспаранти? Кирчо, ти ли си носителят на поредното национално унижение?

Тия си сменяват името всяка година . Кога ще потърсят Южна Македония за съединение ? Кирчо "дипломата" ще получили тиквен медал ? Най добре чистачката от посолството да го беше посрещнала , а те цял външен министър му бяха изпратили. И защо този канадски колхозник ходи без вратовръзка ?

То все едно самолет от Люлин до Младост. Докато се качиш и трябва да слизаш. Кирчо оправи държавата и тръгна да оправя и света.

за киро канадеца днес е вилик 1 април - може да ни лъже, колкото си иска

140000 граждани на Македония са с български паспорти. Трябва да ги пуснем в ес, след като всички македонци, без албанците получат бг гражданство.

Наш Киро да си облича салтамарката и да се прибира. Като чух как обтекаемо и неясно, и объркано говори за историческите въпроси, се притеснх сериозно!

Обогатихме отношенията типично по харвардски/евроатлантически. Макетата ще ни донамразят двойно. И с право, ние сме слабите в случая.

За мен е знак, че България е предадена

На мене името - Западна България ми допада повече.

Този господин Петков,още днес да си даде оставката.Такова продажно чудо в Българска Македония-историята не помни.Прочетох че Македония нямало да има претенции за територия от България.Това е гавра,а премиера е усмихнат и се съгласява с всичко. Извинете ме,но днес ме е срам че съм Българка,и че имам такъв премиер.

Призна я СДС и ЖЖ. Щом признаеш държава ,признаваш македонски език и Македонска нация. ГЕРБ сключи антибългарски договор.Защо? 1 Няма срокове 2 Няма конкретика 3.Няма гаранти или гаранции 4.Съгласи се на смесена историческа комисия която да изясни спорни исторически въпроси. Какви спорни въпроси има Българската история бе продажници? Защо подписваш такъв договор! След 3 г Герб представи спорните въпроси по преддоговорната рамка,които липсват в договора.Германия каза .Защо подписахте договора! Гръцкият договор е с конкретика по всяка клауза и срокове.Гарант е Президента на САЩ с печат и подпис. Затова македонците гъл не казват.... А за нашия се подиграват и казват..За нация и език не преговаряме. Герб и СДС би вкараха в кьор сокак, отпред пищол а отзад кур

Евроатлантически предатели на България

пак ни изложи...

След ибяда на директната линия Скопие-Отава.

Може ли Кокорко да е толкова просто момче? Тоя е направо уникален ..

Кирее ти си отврътителен гей - пардом долен педераст

никаква оставка ще има много работа за теб

Разбира се че няма да ползва името РСМ. Макетата не са никаква Република а Географска Област. И най добре да се ползва името Западна Македония.

Тоест Кики е извоювал вместо РСМ да се казваме Северна Македония?

Не знам какво име ще ползва България, но Киро вчера ги нарече Северна МеРкадония .

На това долнопробно, смахнато и не адекватно правителство!!!!!

Не разбрах кога ще е протеста на ‘Възраждане’

Предадохте България още като избрахте Радев, после като го преизбрахте него и ОФ то му. То се мисли преди избори, а не след....

Работата отива всеки да си ползва езика и историята както и до сега, без да пречи на другия, сиреч нищо няма да се промени,. И ще бъде узаконено така, че да не пречи на преговорите за ЕС. КП ще се окаже голям предател

Македония е ЕС и НАТО. Приемане на И.Конвенция. Премахване на пола като личен белег. Многобрачие всеки с всеки. Зелен сертификат. Задължителна ваксинация Преселение на около 1 милион души в работоспособна възраст от България е западна Европа и САЩ в следващите 5 години Хиперинфлация и присвояване на имущестово на останалите Продажба на цялата земеделска земя на големите корпорации Това са задачките на просто Кирчо, които той бързо една по една отмята в неговия бележник.

Тоя кой го е упълномощил да поема ангажименти как България ще нарича Република СМ ? Киро и четворният тюрлю-гювеч на пролет си заминават! Сондажна прогноза за предсрочните парламентарни избори към настоящият момент: ГЕРБ - 21% Възраждане - 16% ДПС - 14% ПП - 9% БСП - 7% ИТН - 4.5%

ГЕРБ ще вземат 36 процента

Смешник

Трай бе демоноКратичен джендър!

1009 пъти се каза и написа,че Бг признава македонски език и нация след 1944 г. Преди това езикът е български и историята е българска

БЪЛГАРИ,ВИЖТЕ КАКВО МЕКОТЕЛО ИМАМЕ ЗА ПРЕМИЕР-МАКЕДОНИЯ МУ КАЗАЛА,ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ ЗА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКАТА ТЕРИТОРИЯ!!! А ТОЯ Е ПРИЗНАЛ МАКЕДОНСКИЯ ЕЗИК ЗА ОФИЦИАЛЕН! И СЕ СМЕЕ...ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ДА СИ ДАВА ОСТАВКАТА,И ДА СЕ МАХА ОТ НАШАТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ!.

Самолета е лесна работа а втория мост над Дунав кога ?

Абе как ще позволят да се нарича Северна Македония?! Тия нащите глупаци наясно ли са, че това е далечна стъпка към по-нататъшни претенции териториални? в Северна македония влиза и Пиринска македония! Те за това "простите" гърци толкова държаха името да се уточни на Северна, а не просто Македония. Ама нашите ахмаци, толкова им акъла. И този Петков все повече създава усещането, че предава българските интереси!

Така е! И езикьт сме признали, доколкото разбирам! Щом зачитаме езиците, както са записани в конституцията им. Аз знам вече 4 езика, според това развитие! Направо могат да ми завидят полиглотите! Два от тях майчини, нищо, че не сьм сьс смесена крьв, но подробности!

Къде бяхте, гръмогласни тролчета, когато Боко-Тиквата и Катя-Калинката подписаха договора за добросъседство на бългаарски и МАКЕДОНСКИ ЕЗИК ???

Оди да правиш минети на бат Бойко

Гърците ще "умрат" от щастие! Защо ще си разваляве взаимоотношенията с Гърция за да правим кеф на Македония,1 която не спря да плюе против нас и да си присвоява историята ни?! Голямо леке е този!

България единодушно реши, че кирето остава доживотна карантина в територията западно от Благоевград

Ние пък ще използваме Република Северна Македония, а ти.... По-добре да откриеш една самолетна линия до Банкя вместо до РСМ, щото сте толкова продажни и некадърни, че още на пролет ще върнете Бойко. Бахти простите парчета, на чело с прост'О Киро и компанията (Пикли и Пикльовци)

Този ухилен глупак ще ни предаде, да знаете.За какво е отишъл? Министър-председател, посрещнат от външен министър ?!