България получи реактиви за доказване на болни с коронавирус 2019-nCoV

Страната ни е една от първите, които се сдобива с китове за диагностика на новия коронавирус

Обратно в новината

Коментари - България получи реактиви за доказване на болни с коронавирус 2019-nCoV | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да се предпазим от вируса не е достатъчно да носим маска, а да се погрижим за нашата имунна система. Когато имунната система е силна, тя се справя с вируси и бактерии. Можем да се доверим на създадените от природата спирулина, гъбите рейши, кордицепс, херициум и пория, които са мощни имуномодулатори. https://kafeganoderma.bazar.bg

За да се предпазим от вируса не е достатъчно да носим маска, а да се погрижим за нашата имунна система. Когато имунната система е силна, тя се справя с вируси и бактерии. Можем да се доверим на създадените от природата спирулина, гъбите рейши, кордицепс, херициум и пория, които са мощни имуномодйлаъори. https://kafeganoderma.bazar.bg

А знаете ли, че от октомври в САЩ са се разболели от грип 15 млн. хора. В резултатът до сега починали 8300 човека. Някой да е обнародвал тази статистика? Не може. Не трябва да се знае. В ситуацията с Китай освен друго прозират конкурентни икономически интереси.

Смущаващото и не е обнадеждаващото, че „доказването на мутирал коронавирус може да стане само при тежко болен човек, с РАЗГЪРНАТА клинична картина.” (които пред прага на ония свят.) Значи ли, че няма да се открива у хора контактували с болния с „РАЗГЪРНАТА клинична картина.”, за да се предприема на време мерки и да се предупреди усложненията и трагичен край. Ще има само констатация за статистиката? Не дават обяснение.

Това просто означава че досега и да има вирус на територията на България ние не знаем. Едни от първите....сме били. Според мен сме зад последните. След като в цял свят следят вируса от седмици и изследват за наличието му...ние сега чак с незнам си колко подписа и при незнам си какви обстоятелства сме щели да изследваме за тоя вирус. Веорятно са направили обществена поръчка с пряко договоаряне :)))) Обзалагам се че сме го купили кита на тройна цена...и до сега сме договаряли комисионните.

Айде, моля те, да обясниш кво толкова те шашка този вирус, кое ти се привижда толкоз страшно, като дори при медийния вой се вижда ясно че поредна серийка от долнопробното сериалче за "пандемии" ни прожектират, разчитайки че сме забравили предишните такива - подигравка с интелекта на човека, упражнения по пропаганда, мозъчни промивки и (разбира се) истории за големи пари и безчестие... Хвани копни в коя да е от предишните и сам ще разбереш какво говоря, не искам никой за нищо да ми вярва... А САМ ДА ТЪРСИ И СЕ ОБРАЗОВА, инак стадо ще си останем и нищо повече

Прекрасно! С теста ще докажем нещо си, някакъв положителен или отрицателен резултат да речем, но, какво, от това? Къде е новината в случая? Както един по-долу беше писал - ще докажем, че пострадалият е блъснат от мерцедес, например, но аз пак ще попитам "КАКВО, ОТ ТОВА?" БОЛНИЯ ЩЕ ИМА ЛИ ПО-ГОЛЯМ ШАНС? Я тия, от които зависи, да вземат да се шляпнат по главите и да изискат лекарството. В края на краищата, нали се знае, че в Ухан ими биологична лаборатория, която сигурно "тренира" с разни бъркочи, а когато се ебаваш с вирусите? Ами когато можеш да "летиш", като в оня виц за животните и самолета. Накратко, когато имаш противоотрова, тогава можеш да експериментираш със змии. Така е и в лабораториите.

Попаднах на френска статия, която е превод от английски източници, в която се описват 20 патента върху корона вируса от различни изследователски екипи и страни, започващи 80-те години на 20 век и стигащи последните до 2016 г. Това мириме лошо! Source : https://stillnessinthestorm.com/2020/01/19-coronavirus-patents-going-back-to-the-80s-filed-before-the-wuhan-outbreak/ et https://usahitman.com/coronavirus-patented-virus/ Traduction : ExoPortail https://exoportail.com/20-brevets-deposes-sur-les-coronavirus-remontant-pour-certains-aux-annees-80-deposes-avant-lepidemie/ Даже казват, че сребърен колоидален разтвор помагал срещу този вирус?! Un solution : Les propriétés antibactériennes, antivirales et antifongiques de l’argent colloïdal en font le remède de choix pour les voyages à l’étranger ou pour vivre dans un monde de maladies. Combiné à d’autres traitements curatifs, l’argent spartiate offre une guérison puissante, l’un des produits de la plus haute qualité sur le marché. L’argent colloïdal a eu de bon résultat par exemple contre Ebola.

Офффф стига с това "сори и расте" от разни другоезични списания! Като ше ни натриваш носа, не го прави на френски, щото може би някои владеят само майчин и хинди, или майчин и немски. Та, ако ще ни доказваш, колко си учéн, поне хо доказвай на майчин език, щото всички да те разберат!

Сдоби се? Една от първите? Ама разбира се! В Австралия миналата седмица изолираха вируса, култивираха го и започнаха да работят по ваксината. Не се сдобиха ... В целия свят се знае по бройка за доказани случаи от седмици. Ама видите ли, от първите сме били! Днес! Сигурно и Уганда има по добри лаборатории от нас ..

Китове?! Кит е едно, комплект е друго, писачо! Вие български език учили ли сте въобще? Ами направо да го бяхте написали - България гетна реактиви за пруувване на сик пипъл с коронавирус!

Ама друго да питам автора, "ще китвам" ли е по-правилно да се каже или "ще китосвам". Употребата на чуждици които в българския език носят друг смисъл и значение, не е обогатяване на езика, а крещяща неграмотност и беден речников запас. Това е продукта на чалга поколението.

Тези китове, ще да не са черноморски китове... В зоопарковете, въобще, излагат ли китове, или само по природонáучните музеи - препарирани?

На правителствения сайт на Агенцията за борба със заразни болестти в САЩ дават 10% смъртност за предния зимен сезон от обикновен грип, т.е. на прост език за глупаците - болните от новия "страшен" вирус имат 5 ПЪТИ по-голям шанс да оздравеят, отколкото тези болни от грип. Но не забравяйте да си купите ваксини, когато са готови - и фармациите трябва да живеят

Нали си даваш сметка, че процента смъртност се изчислява срещу ПРИКЛЮЧЕНИ случай, не срещу заразени. И за домашно - при 179 загинали и 56 излекувани какъв е процента смъртност?

Същинският процент починали от "грип" е много по-малък, там е работата че ги отчитат В ЕДНО с пневмоните, на които се дължат ОГРОМНАТА част от хоспитализациите и смъртните случаи - ето подробна разбивка на Американската белодробна асоциация: https://www.lung.org/assets/documents/research/pi-trend-report.pdf Очаквано най-тежко са засегнати възрастните (65+) но прави впечатление, че ежегодните ваксинални кампании (60-70% покритие за 65+год) НЕ променят картината (те са безполезни)... За короната е подобно, болни и от друго) старци са масовите(всъщност броя на починалите е незначителен в общата смъртност) жертви (като при ВСИЧКИ подобни заболявания), а огромната част от случаите (децата и младите) просто не се регистрират, понеже са асимптоматични или твърде леки, т.е. преболедуват без да се разбере, нещо като настинка... Не това е важното обаче - важното е КАКВО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ПРОБУТАТ!

Малко взе да заприличва на ЕДНА ЖЕНА КАЗА... На мен ми стана ясно,че на дебелия му се е усладила баницата от хазарта и сега когато сложи на поста Гешев иска да вземе всичко!

В Камбоджа имаха още вчера?!?!?! В Камбоджа .....

Остава един тест да го делят на две и на три.

т.е. докато се натъкмат да ги ползват, човекът отдавна ще се е споминал и.ди-оти

ако правиш секс с болен можеш ли да се заразиш ?

От Ухан казаха ухааа

Но само ако си дишате в устите, през това време.

Аз днес гледах една от ухан . Каза , че вируса е мутирал . Така , че тия тестери май няма да вършат работата .

Заебете тестовете. Тестове под път и над път. И аз мога да фърлям боб и да рисувам с флумастер чертички по тестовете, на това, какво се е паднало на боба. Кажете, хаповете, кога ще дойдат, и как ще се отпускат.

Първо за по-отбраните, после за пролетарята. За вторите е логично да не стигнат

че в България може да има болни но като няма метод за доказване не се знае....абе българска работа.

Сигурно ще има опция за монтаж на положителния тест върху мраморен гробищен постамент...за доказателство, че умрелия е умрял точно от този вирус.

Ако знаеш, че ще те блъсне кола, дали ще има значение, каква е марката на колата, още повече и доказателство, чак, за марката...

аз си мислех че ме първи само по смъртност в следствие на ПТП ... фейк нюз !

Тоест- в последния стадии когато нито стрепсилс нито огментин помагат, ще диагностицираме причината . Сладури Думата превенция за нищо я нямат