България ограничава пристигащите от 3 страни

За идващи от държави в "червена" зона не важи възможността за представяне на антигенен тест

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А от Рассия?

Малта е с 80% имунизирано население. И какво? Ръст на заболелите. Нещо будалкането идва в повече

И как така стана, че в Малта 80% имат ваксина, но има ръст на заболелите?!?! Нещо май истината започна да излиза наяве, а?

Колкото им да им обясняваш на будалите, те пак ще си искат дозата ваксина, в която нямат идея какво се съдържа! Няма смисъл, не спори с хора, които са се ваксинирали, те ще ти обясняват колко много и ти трябва да направиш същото, защото трябва по някакъв начин да оправдаят собствената си глупост!

120 даже

никой нищо няма да ти обяснява дебиле ! ама си дръж мъдрите мисли за себе си и не ги ръси !

седни и прочети вместо да питаш във формата на отговор

Да бе. Те малтийци идват, а не туристи дето да се мешали там.

болните са прединмно деца и млади хора, неваксинирани

На летище Варна знаете ли какво са направили? Ползват една административна сграда пулна със слуцители и екипажи на 20 метра от друга сграда дето готвят манджите за полетите като лаборатория за PCR и бързи тестове. Е може ли да са толкова тъпи. Използвайте палатки на 300м от служителите ве олигофрени.

И Израел са на същия хал. Ама като не слушат доц. Мангъров тъй ще е .

изтърваха ги нещата Радев два пъти ни вкарва в панденмия и и криза, сега ще е по зле от първия. Да познаем ли кой ще му е виновен? някой друг. оставки от наглите да сте видели?

Малта? Как така Малта?? Тия не бяха ли ваксинирани над 80% с по две дози? Кратка проверка ... http s:// ourworldindata.org/covid-vaccinations я гле`й ти, малта 82% с две дози и 88% с поне една. И още имат Ковид? Май ваксинацията е измама. Натам отива работата. Айде, юруш към мерките - маски, каски, локдауни, трета, четвърта и последващи турбо-бустер дози :)

А защо за Нидерландия като е в червената зона ще се прави изключение ? Да не би нидерланския Ковид да е по-безопасен или по-малко заразен ?

Рассия си пече г-за на черноморието, даже прави битки за паркомясто, т.е. плажно-хавлиено право.

да... всаксинира ни са. А ти нямаша ли мозък в главата си? колко малтиеца ще дойдат тука? а дали па не се връщат българи (дето не се ваксинират) и се мешат с друга неваксинирана паплач в Малта?

кой казал че се прави изключение?

Я да видим, като се връщат от Малта, с над 80% ваксинирани, от къде ще го хванат тоя Ковид? Нали трябваше да гоним 70%, за да спрем "пандемията". Значи над 80%, по-точно 82%, че даже с по една доза са 88%, то значи Ковида е спрян, даже на практика е ликвидиран в Малта. И от къде тогава се вземат там тия заразени? И какво остава остава, че ваксинирането е пълна измама. Айде сега юнак, ползвай ти това което ти е в главата, ако изобщо имаш нещо там.

човек... научи се да ЧЕТЕШ !!!!!!!!!!!!!!! отговорено ти е в поста ТОЧНО И ЯСНО МАЛТИИЦИ ЛИ ТИ ИДВАТ???? ВАКСИНИРАНИ МАЛТИИЦИ ЛИ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ??????????? бря... Малта - население под 500 000. Туристи на година над 10 000 000. Аре научи се да ЧЕТЕШ !!!!!!!!!!

Малта нали беше сред отличниците уж...?

Те затова са и отличници в заразяването.

И аз това се зачудих. Малта бяха напред с материала, даже се репчеха как няма да пускат неваксинирани, пък уж ваксинирани, а в червената зона...

Ми то така се оказва на практика. Справка: Малта, Израел, Великобритания.. Все отличници във ваксинирането, а на практика....

аха... и ти си мислиш, че ваксинирани малтиици дето са колкото 1/3 от Софето идват на почивка в България, а не разни НЕваксинирани българчета се връщат от почивка от там... ок... и ти си поредния тъпанар... разбрахме.

Къде ви ги раждат мозъците толкова нелепи обяснения, направо ужас ? Овца да си на днешно време...

кое е нелепото на обяснението бе? С какви мислиш че се хранят на Малта? Фермерство? Тежка индустрия? При 500 000 население и милиони ТУРИСТИ - аре МИСЛЕТЕ БЕ. 80% били ваксинирани. Малтииците не се разболяват. Те не идват в БЪЛГАРИЯ, че да ги спират. Някой друг идва... дето е гулял и се месил сред други туристи от Англия, Белгия, Холандия и т.н. Ей... явно мозъчната гънка която имате е от кепето и за нищо не става.

едно си бае. Колко малтиеца са дошли в България бе келеш?????? Аман от тъпаци. Малтииците не са болни... туристите дето ги заливат са болни и се мешат с НАШЕНЦИ КОИТО СЕ ВРЪЩАТ. аман от тролска пропаганда.

Каквито и да са дошли от Малта, ОТ КЪДЕ са го хванали тоя Ковид, като при над 80% ваксинирани, и всичките тестове и карантини на влизане в страната, той на практика трябва да е ликвидиран във въпросната Малта? Айде де? Или викаш, незаразените бай Ганя и сър Джон се срещат в Малта с Виджей от Индия, проникнал с фалшив PCR в Малта, само и само за да се заразят. Не изглежда особено вероятно, нали. И какво остана като елиминираме всичко друго, ами явно ваксинирането не работи. Айде сега бегай се реди за трета, четвърта и последваща турбо-бустер доза да те "пази", от не е ясно какво точно. А и за ушна марка с QR-код.

Ами тия нали бяха 90% ваксинирани. Кво стана сега ? Що имат толкоз нови заразени ??? Абе вие съвсем ни взехте за балъци

ВАКСИНИРАНИТЕ МАЛТИЙЦИ БОЛЕДУВАТ УЖ ЛЕКО, РАБОТЯТ , НЕ ЛЕЖАТ ВКЪЩИ И ТАКА ПРЕДАВАТ ЗАРАЗАТА НА ВСИЧКИ ТУРИСТИ!! ТОЕСТ ВАКСИНИРАНИЯТ ПЕРСОНАЛ Е НАЙ- ОПАСЕН ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!!! МИСЛЕТЕ.

Малта е една от страните, които допускат на територията си само ваксинирани (справка Reopen Europa), така че тезата ти издиша. Време е феновете на ваксините да признаете, че има нещо гнило в тая работа, а не да носите от десет кладенеца вода, за да ни/се убедите, че ваксините работят.

Малта е една от страните, които допускат на територията си само ваксинирани (справка Reopen Europa), така че тезата ти издиша. Време е феновете на ваксините да признаете, че има нещо гнило в тая работа, а не да носите от десет кладенеца вода, за да ни/се убедите, че ваксините работят.

За вчера: Малта новозаразени 127 umreli 0 UK новозаразени: 129,158 умрели: 28 Израел новозаразени 1,254 умрели 2 Русия новозаразени 24,072 умрели 779 Някой нещо да не му е ясно ???

Европейският двоен аршин в действие! За холандци може, а за грузинци и малтийци не може! И така, моралните стожери на новият ни свят, ежедневно демонстрират разделението на НАШИ и ВАШИ. Нашите болни са по-безопасни от вашите болни.

абе тъпанар... колко пъти ти казах от къде. аре чети на долу. ЧЕТИ, а не ГРУХТИ!!!!!

Покажи къде го пише това ТВОЕ твърдение. Щото аз не го намирам. Явно е много скрито.

послмали манго За вчера Англия +29 173 заразени 28 умрели

така ще да е... уж леко.... те от Мелкак така. Само кихат. Като ти се изтъпанчат на 500 000 население (от които само 200 000 работещи) над 1 млн туристи и "лодкари" от Африка дето са на няколко километра от Валета (бежанския лагер в Балзан). Ама на кой да му пука за ФАКТИТЕ. Важното е да се троли за копейки.

важното е да можеш да боравиш с ИП сменячка и да се учиш на + и -

Напълно си прав, останало е от копирането на реда, но цифрите говорят сами. Да не говорим че в русия всъщност трябва да се умножава по 5 в двете колони след като се разкри, че QR-кодовете са стигнали до ~28,000,000 а са отчетени 6,126,541

Наистина ли не е ясно, че има разлика между "пристигнали от Малта" (демек, дошли с полет оттам, например българи, завръщащи се от почивка/бознес там... които статистически вероятно НЕ са ваксинирани) и "граждани на Малта" (за които се знае, че са ваксинирани статистически 4/5)?

Видео библиотека за ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ СРЕЩУ ИЗМАМИ, съдържаща само РАЗКОНСПИРИРАЩИ и УБИЙСТВЕННИ за ЕЛИТА-КУКЛОВОДИ ИНФОРМАЦИЯ на тема всичко свързано с ПЛАНдемията от онова водещото се "ковид", но дефакто ГЕНОЦИДНА СПЕЦ ОПЕРАЦИЯ НА ЕЛИТА с кодово име "КУРона" = "Дневен ред 2019-2025" = "Нов световен ред" = "Четвърта индустриална ревлоюция т.е. ТРАНСХУМАНИЗАЦИЯ = ОПЕРАЦИЯ ЗА: 1. Незаконно взимане на ДНК с цел залагане в квантови системи с изкуствен интелект, за да може последния да осъществи квантов невро линк с вас, да ви следи, влияе и профилира = тотален контрол и иземане на телсен и ментален уверенитет. 2. Незаконно заразяване с нано технология от типа графени, нано-гел чипове, поликапролактон PCL, нанометали, магнито-нано метали или молекулярна биотехнология за създаване на невро интерфейс, създаване на задни врати за влияние над хората чрез микровълните на 3/4/5Г, компроментиране на имунитета, незаконно чипиране, сливане на биология с изкуствен интелект и машини" = "Дехуманизация и сатанизация" или с други думи спец операция за ВАКСИНАЦИЯ съдържаща ЧИПИЗАЦИЯ = ТОТАЛЕН КОНТРОЛ на НАСЕЛЕНИЕТО, водещо и до имунно компроментиране с много странични ефекти, правещо ви заразни за околните и в крайна сметка водеща до смърт т.е. ДЕПОПУЛАЦИЯ + нонстоп маскирани, защото това е робски атрибут..къде без него. КАКВО ОЩЕ ИСКА ЕЛИТА САТАНИСТИ ЗА ХОРАТА - СУВЕРЕННИ и КРЕАТИВНИ ДУХОВНИ СЪЩЕСТВА СЪС СВОБОДНА ВОЛЯ РОДЕНИ ОТ АБСОЛЮТА И ПОНАСТОЯЩЕМ С ЧОВЕШКИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 0. Бодене с експериментален и летален ГМО продукт правещ ви истинско ГМО собственност на корпорацията притежаваща кода на генома поставен чрез ФЪКсината!!!. След боденето субекта вече генетично не е човек и принадлежите на корпорацията патентоивала ГМО кода, според вече въведени международни закони за ГМО организми! Това ще ви го сервират до година, две, че за сега все още искат да не плашат неФЪКсинираните, та по лесно да ги прелъжат. 1. Премахване на хартиените пари и замяната им със 100% контролирани и 100% необезпечени дигитални такива. 2. Премахване на частната собственност. 3. Ззадължителна медицина с нонстоп бодене "с отрови наречени фъксини" и докато сте живи. 4. Забравете за натурален имунитет ..заменят го с ваксинален АНТИимунитет 5. Премахване на половете и джендеризъм. 6. Чао на естественото раждане защото с ваксините ви правят стерилни, а за целта на раждането вече са подготвени изкуствени матки в които каквото се роди е собственност на корпорацията която ви е предоставила въпросната матка. 7. Забравете за суверенитета на държавите и се гответе за мега глобализация и единно световно правителство. 8. Забравете за всякакви досегашни човешки права, те са отживелица в света които ви готвят тези с ваксините. 9. Евгеника - право на живот и права имат само същества с определени гени, останалите елита ги иска или за роби или да ги няма на земята! 10. ТЕЗИ и много други САТАНИЗМИ са само за оцелелите след боденето УЖ против КУРоната. Ето ви и купища доказателства по тази тегава и обширна тема. https://bit.ly/SecretVideoLibrary Ето и директни линкове към някои ХИТ ВИДЕА от библиотеката убиец на лъжливата медиина, правителствена, псевдо медицинска и фарма пропаганда НА ЧУЖД ГРЪБ И СТО ТРОМБОЗИ СА МАЛКО КАЗАЛА БИВШАТА ОПИТНАТА МИШКА ЧАКАЩА ДА ЗАВЪРШАТ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ ВЪРХУ ХОРАТА С ПТИЧИ МОЗЪК --------------------------------------------------------------------------------------------------- Искам добре да видите какво става масово по света след боцкане с ковид "ваксини". Изгледайте го набързо и ще схванете към какво ви тласкат на първо четене, а на втори трето какви са капаните и последствията, ще видите, чуете и схванете от другите ни видеа и материали в поста. Кратко, но мега показателно видео! (ВИДЕО) https://bit.ly/VaccineAfterEffect ВИДЕО в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution ВИДЕО ПРАВО В СЪРЦЕТО НА ПЛАндемията http://bit.ly/StopK19Genocide Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори поканена за реклама на ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth ВИДЕО: Д-р Рашид Бутар - 11 причини да се ваксинирате ако искате да срещнете Създателя по-рано от очакваното. Видео само за НЕваксинирани, за останалите вече е късно за наше голямо съжаление. http://bit.ly/drRashidButar-stopVaxGenocide ВИДЕО: Най-новото интервю за ДЕЛОТО НА ВЕКА "НЮРНБЕРГ 2" с топ адвоката Д-р-Райнер Фулмич, завел и спечелил досега стотици дела срещу мега корпорации и хибридния ГЕНОЦИД провеждан нагло над всички хора по света. http://bit.ly/drRinerFulmich-CovidDeception ВИДЕО: Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow Документален филм за дигиталния белег на звяра и тоталния контрол чрез ваксините, за тъмните страни на 5G и безжичните технологии, третата ДНК спирала и др.(ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142077912TPdZJa9p Как да се предпазим от 5G радиацията, която те прави уязвим за корона вируса? https://bit.ly/3xe2zDm 5G – Едно от най-любимите невидими оръжия за контрол и обезлюдяване на Човечеството https://bit.ly/2QJmA48 ВСИЧКИ ЯВНИ И ТАЙНИ КОМПОНЕНТИ НА КОВИДАРСКАТА ИЗМАМА НА ЕДНО МЯСТО http://bit.ly/svoboda-bg Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF) https://bit.ly/BigVaxError БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО) https://bit.ly/VaccineKill50000 Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните http://bit.ly/VaxxedEqualVirulent АFD: КОВИД-ваксинираните разнасят S-протеин, вредящ на неваксинираните http://bit.ly/VaxxinedAreNewDanger ВИДЕО: СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails

Викаш вече нямат право да умират като следствие на ковид? А от сърце, нищо че са в болница с ковид и кашлица ;) Да напомня, че до преди 3 месеца в Германия пишеха всеки умрял от ковид, ако е дал положителен тест в последните 30 дни. Даже жертви на катастрофи по пътищата. Хванаха ги от ОРФ в Австрия