17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И пак ЕК се подиграва с България и Румъния.Никакъв Шенген.България също да проверява тези мазни европейци.Това е икономична война на ЕС срещу България и Румъния.Пущайте мигранти директно до Шенген.

ИИи призът за НАЙ-МЕГА ТЪП коментар печелИ . . . . . . . ддддддддддд! Ч Е С Т И Т О ! ! !

Е, това означава , че Петров и Боширов ще могат да влязат сега тук -дудук!

А Петров и Баширов от години си пият кафето в тази държава... защото чешската бира се произвежда и в Русия;)

Къде е то я Шенген, че не го виждам. На всяка граница си отвисяваш с часове и то за нищо !!!!

1 - ЕС не е Шенген ( и Шенгенското споразумение не е част от ЕС споразуменията ) ... и тук въобще не се говори за Шенгенско споразумение 2 - говорят за граждани на 3ти лица пресичащи пресичащи външна ЕС граница (влизащи в ЕС) - нищо общо с вътрешните граници на ЕС, които ти като гражданин на ЕС пресичаш (и отново - нищо общо с Шенген) 3 - в момента и Шенгенското споразумение и свободното предвижване (демек отворените вътрешни граници на ЕС) са временно на трупчета заради пандемията ПС Свободно придвижване не значи липса на граници , а липса на систематичен контрол.

Дали си сигуррн, щото аз след Унгария граница не видях!

Ами прави са да ни дадат само достъп до четене, то като четат, не разбират за какво става въпрос, а когато вземат да въвеждат ще е чудо невиждано! р.s. много коректното и синтезирано обощение си представил, дано повече хора го разберат!

Разкарахме крадливите гербери и ни пуснаха частично в Шенген. Ако не ги върнем след изборите, ще ни дадат и пълно членство.

Нито частично , нито не-частично са ни пуснали в Шенген... За сега Шенген го гледаме през крив макарон и преди 2023та ще е чудо да влезем . В статията не става дума въобще за Шенгенскорто споразумение (което НЕ Е част от ЕС споразуменията) !