Дончев: Нужен е 50% ръст при стокообмена България - Македония

Има потенциал за развитие в енергийния сектор, допълни вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клети томиславе, говори по-бавно! Нищо не ти се разбира!

Дончев е голям бутафор!

Заев,министрите му ,и Дончев са си мнооого близки . Всички са от сектата на Сорос Отровено общество. В Брюксел,Европарламента са,по телевизии като анализатори и водещи.. ...навсякъдеса….познати са като Наемниците на Сорос .

"Има потенциал за развитие в енергийния сектор" Супер Томи Джендър меринджейски гербераст. Благодарение на шайката ГРОБ БГ внася ток от ЛЮБИМАТА ви Турция

Хапчетата и не ги пропускай отново !

Та кой казвате е на снимката от Македонска страна?:))

Добра новина, добро бъдеще.

stankow

И какво да обменяме с тях, всичко, което произведем, заминава за запада ...

запада не ни купува боклуците

и какво ще изнасяме - чалъми?!

Някой знае ли какво работи Дончев?

Много неща работи. Днес - търговията с Македония, вчера - електронното правителство, оня ден - тока.... Поприказва, хапне и това е. Жена му подклажда огъня с циганите. Работят хората.

"Двете ни страни имат голям потенциал за развитие на отношенията си в енергийния сектор, включително чрез партньорство при изграждането на нова атомна електрическа централа и обща енергийна борса." Кочо знае, че няма борса в Македония, че няма компететни специалисти и неможе това да стане. Просто му трябва пълна наблюдаемост бърху българската енергетика. Не, че я няма, но за всеки случай!

Типичната празна новина . Стоко-оборота се извършва от частни субекти и държавни залкилинатели просто НЯМА КАК ДА МУ ПОМОГНАТ . Най-добре е ДЪРЖАВАТА ДА НЕ ПРЕЧИ . Особено на малките и средните фирми , защото точно там натиска , чрез институции ( НАП, ХЕИ , ПОЖАРНА , ОБЩИНА и т . н. ) е най-голям именно от ДЪРЖАВАТА !!!

Така се прави.