17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а сега дойдат ли червените на власт и всички европари ще ги спрат както при Станишев ... и всички сме на площада да сложим Бойко на власт.

За да ви го сложи с 2 х 200! Обаче първо трябва да питате бай Ставри дали ще пусне кучката си!

След ГЕРБ сме пъти по-зле от след Станишев. Където раждаемостта се дига до почти 81 хиляди деца, а 2020г. е 59 хиляди. Където населението е сега около 600 хиляди по-малко. Но смъртността 2009г. е по-малка дори от 2019г., а да не говорим за 2020г. Където брутният външен дълг тогава е с над 20 милиарда лева по-малък. И където имахме излишък. Само с ковид параноята утрепаха 30-ина хиляди човека в България.

И да уточня. Аз никак не харесвам Станишев. Ни най-малко. Но фактите са си факти.

Допълнителен факт: при Станишев европари не са спирани. При Боко - на два пъти.

Ще, ще, ще.

Гарантирно от Герб

Ок. Наказателни процедури. Но не българският народ е виновен Като има процедури , да има и наказания от ЕС, определени политици и правителствени лица. То иначе нямат отговорност. Пример Тиквочев, Шиши, Доган. Нито съд в България, нито от ЕС Това е демагогия Кой Кой е отговорен за това и как се наказват критени като Тиквата , каскета, Доган и Пеевски

При толкова много природозащитни организации как така сме толкова зле в опазването на природата???? Ей на-само Тома Белев има 5 и участва в още 10.

Поредният невиждан успех на ГЕРБ и Боко !

Що но ми кажеш успехите на всички, дето управляваха преди ГЕРБ??? Цели 20години! И които сега идват да ни управляват пак???

Гербогнидите с това ли си измивате ръцете за осиранията си, че някой друг е управлявал преди вас?

ЗА ДА НЯМА СЪМНЕНИЕ ПРИ ЧИЕ УПРАВЛЕНИЕ СА ВЪЗНИКНАЛИ ПРОБЛЕМИТЕ Тези процедури на ЕК се наричат процедури за неизпълнение на задълженията (infringement). Когато дадена държава-членка (ДЧ) не изпълни дадено задължение, ЕК не стартира процедурата тутакси. Изчаква няколко МЕСЕЦА. Ако все още нищо не е изпълнено от ДЧ, ЕК изпраща писмено запитване и дава срок за отговор от около 2 МЕСЕЦА. ДЧ изпраща отговор, в който обикновено казва нещо като "имахме проблеми, но в еди какъв си срок ще си изпълним задължението". ЕК изчаква да мине този заявен от ДЧ срок. Това са няколко МЕСЕЦА. Ако пак няма изпълнение, следва същото - запитване и писмен отговор. Пак минават поне 2-3 МЕСЕЦА. Ако ДЧ не си изпълни задължението, следва съдебна процедура. Ако докато тя тече задължението се изпълни, тя се прекратява. Ако не се изпълни - следва финансова санкция. Обобщино: ДЧ има най-малко 7-8 месеца да свърши каквото трябва ПРЕДИ да стартира съдебната процедура. Ха сега върнете ПОНЕ 8 месеца назад и вижте от кого е зависело да изпълним задълженията си. И НЕ, президентът НЕ Е виновен за нищо, защото не сме президентска република.

Ся Мунчо и компания ще ни извадят от всякакви списъци и процедури. Направо от ЕС ще ни извадят, че да докопат паричките както направиха 90-те години. Дори участниците са същите :)

от работата, работата, работата на Тиквата.

Основна е заслугата на топене и нихилизъм.

истински престъпления. Но тях си ги крием, защото не сме доносници, а омертаджии.

Така е, защото миналата година, Тиквата нищо друго не правеше освен да се скатава и да се разкарва с джипката, колкото се може по-надалеч от протестите! Шушумигата мръсен много добре знаеше, какво се задава и освен да процедира, какво още да гепи, остави всичко останало на самотек! ...Това му беше "грижата" за плебса или "Мат'ряла", както сам наричаше поданиците си...

Не те ли притеснява , че и без тиква проблемите ще са много.

Не те ли притеснява, че гербопитеците доста използвате "ще" напоследък. Ще спечелим изборите, ще пропадне държавата...

Мани, оставѝ... Сигурно пак Радев и служебното правителство, дето е на три месеца, ще са им е виновни на герберастите! ...Или сигурно и от ЕК всички са "комундета"...

Абе Баце нали ги караше с 200 колегата този, колегата онзи! И ето сега, процедури! Знае ли Баце какво е процедура?

Борисов, Дончев и Митов ще дадат ли пресконференция! Нищо не са работили,само са крали.

В една група с италия, малта и гърция. Ще го преглътнем ли това?

Едно време си бяхме в група с кучето лайка ... първи в космоса.

И кога излязохме от групата с румъния .. там си бехме много добре.

Ти к'во бе, коУега? Задаваш си въпроси и сам си отговаряш ли?... Недей така, че приличаш на кученце, което си гони опашката! :-D

Айде стига сте Му разваляли рахата и имиджа с разни там европейци.

"След мен и потоп..." си казваше Толупа слизайки от Джипката...