България бе осъдена заради качеството на атмосферния въздух

Съдът на ЕС посочи, че страната ни не е гарантирала в югоизточната й част да не се превишава нормата за серен диоксид

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

купят въздух. Не могат да върнат изсечените дървета. Могат само да разрушат милионите сгради в България, заради които природата беше убита. Убийците са тези, които застроиха земята ни със сгради.

Съдът на Европа ни предупреждава за липса на мерки от тецовете в Югоизточна България. И кои са те - държавната Тец Марица ИЗТОК - 2 , двете американски централи Марица ИЗТОК -1 и Марица ИЗТОК 3. Прави ли ви впечатление - две американски и една държавна централи , които дори са влизали в книгата на рекордите на Гинес по замърсяване със серен диоксид. А зализаният еколог Сандов кого запечатва - Тец Марица 3 - Димитровград.Тя не е част от този комплекс Марица Изток. Шокиращото е ,че при запечатана централа , Димитровград пак е обгазен със серен диоксид, което доказва системен пренос на този замърсител от големите централи от Марица- Изток , а те са около Раднево и Гълъбово. Дали му стиска на еколога да погне американските централи? Едва ли. Ами да си беше броил керкенезите , дърдавците и костенурките. Те май са му по- на сърце , отколкото работещите в Димитровград.Дори им се отказва възможност да обследват и направят подобрения и ремонт , за което е нужно тя да работи известно време и да излезе в планов ремонт.Зелените си бяха изнудвачи и си останаха такива.

Камен Симеонов,Габриел Тодоров, Николай Радев Недялков-факти, ONI блокират comens,ите.Факти 21 служители,модератори-Галин Ганев,Ани Ефремова, Десислав Янкулов-b=lo-k''á]=ch.

Изсичането на горите, горене на чужди отпадъци, грешна политика на всички правителства, от СДС, НДСВ, Станишев, ГЕРБ с предателя ,агент Буда,Б. Борисов, до просто Киро и кокорчо Асенчо.Р. Радев ни натресе ПП и той заприличана останалите А, беше човек?!Нещастници!

презастрояване. АЛЧНОСТ. Мафия ( олигарси, лъжа, кражба, нехора). Корупция. Смърт. Виновни са ВСИЧКИ изроди ( лоши безчувствени ) на територията с такива действия. И световните им "покровители".

Отговорните органи да бъдат разследвани, защо замърсителите не са спрени и виновните в затвора

като тях.

Крадците слагат примеси в петрола от Лукойл. В Европа и Турция старите автомобили не миришат като в Абсурдистан.

Не е ли трябвало да се реши тук? Няма ли държавни органи, които дасе грижат за хората си?

всички са едно и също. Малко са хората.

Човешкият мозък е уникална машина, работи от раждането та чак до купуването на телевизор!

TheBeast

На някои индивиди дори и след това ! Рядко , но се случва !

TheBeast

Поредният бонус който получаваме от управлението на ГЕРБ !

Здравейте на всички.Моля някой да пусне една онлайн петиция и да се разпишем,че ние не желаем да плащаме за мръсния въздух който дишаме поради беззаконността извършена от отговорните институции.Вместо глоба следва виновните служутели да се съдят за ЕКоцид както е според международното право,а не да се налага глоба.Нека изпратим тази петиция до ООН и Международния Наказателен Съд за разглеждане.

Не стига че ни тровят, па и ще плащаме!

Как работи ЕС.Хората дишат мръсен въздух и сезират ЕК или Евр.Съд.След като установят очевадното ЕК санкционира България( не МС или НС според това кой не си е свършил работата т.е няма лична отговорност),като санкцията както виждате е финансова в особено големи размери.Дотук добре.Какъв е ефекта за хората обаче? Те продължават да дишат мръсния въздух, като обаче парите от данъците им отиват за плащане на глобата в Брюксел вместо да речем за здравеопазване.Отделно понеже парите вече са откраднати, под формата на държавни поръчки, от бюджета се тегли и външен дълг,който да зароби и децата ни.Това е вашия ЕС.

А, кой да плаща? Аз ли съм избрал управляващите които го допуснали? Естествено че тоягите са за народа, който отказва да измете корпуцията! Стои си в къщи им се радва. Народа трябва да знае, че има една единствена отговорност - да гласува и да вади тоягата когато си безчинстват избраните. Ама народа нито гласува нито вади тоягата - еми това да плаща.

Българска работа.

кога ще осъдят китай или индия Абе я си ебете майката... Ние може пък да им платим със шум от пари...

Нито Китай, нито Индия са в ЕС. Но ти трябва да си много рядка порода дебил, за да крякаш срещу мерки, които целят да подобрят здравето и живота ти.

Защо дирника изтри готини коментар с вица за бай Тошо?!?!?!? Свобода на словото. Да ама не друг път. Скапан диктатори сте и вие!! Диктуват на хората какво да мислят и кого да харесват...

ще платим само веднъж ( чрез бюджета) глобатабна България. В реалистичния сценарий, тецове и др. ще бъдат глобени от държавата и те ще вдигнат цените, като си калкулират разходи за обновяване, разходи за фън-шуй,…. А какво ще направи ЕС с парите, които е взел? Ще произвежд акислород и озон и ще ги пръска в атмосферата да я подобри? (Разбира се преференциално в засегнатите райони)

Получихме си заслуженото. Специални поздрави за еврокомисаря по околната среда.

Хубава новина. Браво!

Заради умирисаните Тецове и крадливите им работници сега всички българи ще плащаме

Вмирисаните тецове са двигателя на 1/4 от държавата да не е и 1/3.неграмотни купени дръскачи. Тебе като те хранят ваще има хора, които 4,5 членни БЪЛГАРИ се изхранват от една заплата на теца. Ще видиш дали ще можеш да си платиш сметката за ток като ги закрият. Или ще ходиш в западна Европа да бършеш зсдниците на дъртите немски.... Мрънка тори. Казармата ще ви е малко на вас.

лицемери

Постоянните не сигнали до община Бургас не помагат. Почти всяка нощ има адска воня от Кроношпан или Лукойл. А отговорът е ,че всичко е в норма.

Се интересуваше от въздух,а от пачки.Сега ние ще плащаме

И какво, ЕС защитава българите от собствените им правителства, баце в частност.

Не бе въздуха е чист, очите ви сълзят от турски сериали.

А за едни влакови композиции с боклук за горене нещо дали се е чуло? Може ли Баце да плати санкцията от собственото си чекмедже? Негови хора и фирми внасяха боклуците. Не че проблемът е само в горенето на боклук, но все пак...

Що не се обърнеш към Бобокови, спонсорите на мерзавеца радев.

Сега ни съдят и за слънчевите изригвания.

И кой ще плаща - ние...

България бе осъдена. Тези дето дишат гаден въздух сега ще трябва и да си плащат за това. А въздуха бил безплатен разправят. В същото време гражданите и селяните вместо да измислят какво да правят се борят срещу Путин (или пък за Путин). Човек трябва първо да си подреди собствената кочина и след това да гледа към международната сцена.

Тази кочина никога няма да се оправи, докато съществуват боклуци като теб и подобните ти. Изнасяйте се към Русия всичките, там не ви санкционират за мизерния въздух.

Киртак, ти ли си. Бегай у Канада.