Разследват български младеж за убийство в Малта

Български младеж е разследван от властите в Малта за смъртта на местен жител, съобщават малтийските медии, цитирани от "Монитор".

Обратно в новината

Коментари - Разследват български младеж за убийство в Малта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМА ТОЧКА НА СВЕТА, В КОЯТО ДА НЕ СА РАЗБРАЛИ ЩО ЗА МРЪСНА, ДОЛНА НАЦИЯ СМЕ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!

това е без значение .

Може да е български гражданин, но не и българин...

Разбира се, българи престъпници не съществуват. И Галеви бяха цигани, и братята Илиеви бяха цигани... И данъчните дето рекетирали бизнесмена са цигани... И онези дето карат на задна гума моторите си със 100 из града и те са цигани ако не греша? И онези корумпираните доктори са цигани. И полицаите дето питат ами сега кво праим и те са всичките цигани. Българин никога никъде не е вършил престъпление. Това е конспирация на Сорос. Или на Путин ли беше?

както винаги-информацията наполовина, но политкоректната половина. поглеждаш в гугли-въпросният "българин" е тъмнозелен, та дрънка от тъмна зеленост! но версията-"нападение за забавление" е напълно достоверна, когато става дума за антихуманно тъмнозелено същество. НО никакъв "българин" не е, въпреки личната си карта! уви, поредното тъмнозелено петно върху България... отделно, фамилията мели е или арабска или албанска. така че-"българин претрепа малтиец", не е баш точното случило се...