17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас,ако имахме управляващи,законът би трябвало при такива превишения на скоростта/над/100км.ч/-конфискация превозното средство,1г. затвор.3г. без книжка.Сигурен съм.че ще има ефект.

Много въри тоя мерцедес хаха

Дайте да помогнем на човека и да измислим някакво извинение за предстоящия съд. Примерно е пренасял спешно игли Янсен и ако намали под 100км/ч иглите ще бъдат негодни...

Или му е отказала спирачката

Пълно с м. А. Н. Г. Аали... мрьсни ц. Иг. А. Ни

Евала! Он си го може!

Карам редовно с над 200 км. , по пътища позволяващи това! Какво ни харесва бе шамандури!!! В Германия последно вдигнах 298 км в час. на аутобан. Тези, които карат с 120 и не могат да карат и карат баракуди по-малко рисковили са бе шамандури!!

Съгласен съм на пълно! Всичко зависи от трасето, шофьора и характеристиките на автомобила,включително неговото професионално състояние и поддържане! Аз на Тракия в един от участаците карам с 280 км.

А и ти си от компанията на интелектуално ощетените. Дано да стигнеш здрав до местоназначениетото.

"на пълно"??? Неграмотен идиот. Както и този мунчо по-горе. Дано скоро ви мина покрай паметниците и се целете само в билбордове. Да пазим останалите участници в движението и дърветата, които явно са по-умни от вас.

Евала ако можеш така да караш на писта БАТКА :) Там ще застрашаваш само твоя живот! Относно уменията на другите - всеки знае да натиска газта на права отсечка и с мощна кола, но малко хора имат акъл да не го правят. Пак казвам ходи на пистата, ама май там ще си господин НИКОЙ, та затова се фукаш на магистралата.

ГоУем си, но и тъп!

С 280 е редно да се шофира само там, където е позволено. Сещам се за два варианта - писта, където да го направиш или някой аутобан в Германия. Живея там от 10 години, понякога се прибирам с автомобил. Спазвам си ограниченията и нямам проблем. В Германия си позволявам 240 със служебните, но само в светлата част на денонощието и при ненатоварен трафик. Всичко друго е безумие и излишен риск. А такива скорости по нашите пътища са признак на на незачитане правата на другите! Кой е виновен, ако някой реши да предприеме изпреварване, а вие сте на километър зад него? Той шофира със 130, вие с 280? Нали след 6 секунди сте при него, светейки с фаровете(друго не очаквам)? Ако го ударите, ще го убиете! Това е признак на липса на толерентност, и отделно незачитане на правилата! Видял съм и 2 и 200! В България съм се нагледал на врати в бързата лента, а гърнетата са си ежедневие! Ако се ударите в такава, две бригади часовникари няма да могат да ви съберат! Но щом не се плашите от глобите - шофирайте както си искате, но не се чудете, защо не ви уважават като личност и като шофьор!

да го направиш в държава с преобладаващо манафско население. Само 24 часа в пандиза и няма да бъдеш "С бензин в кръвта", а с "К..р в г..за". Дано преди да убиеш някое семейство пренощуваш някъде в Анадола с 4-5 мустакати.

Като вдигна 300 порастна ли ти чурката

100% му е пораснала! най-малко със сантиметър. е и станала 3...

Карай,селски,нали трябва някой да те забележи.Карай с 350.Да видят какъв пич седи в колата.Щото като излезеш от колата явно си бай никой.

Сърбите явно са по в Европейския съюз от нас. Не разбирам какво се лигавите, некъв тъпак направил някакво престъпление, все едно да се гордеете, че е откраднал нещо.

от местното РВД за ниско прелитане?

от изроденото племе. Не им е достатъчно вътре - вече искат и навън да покажат мръсната си простащина. И Джокович дори не може да бие сервис с такава скорост!

Нашия ром Асан е бързал с мерцедеса обратно към Германия, след отпуската при родата при българите.

задъжан в Белград , ама за нарушение при ограничение 130кмч!!! Демек карал е ПО МАГИСТРАЛАТА , а не в самия Белград !!!! Стига сте пресолвали манджата !

Това все едно околовръстното на София да кажеш, че не е в София.

Ами те участъците в които ги задържат не са на магистралата ,умнико.Не се напъвай да мислиш,не е за теб.

Само не разбрах дали е кацнал или още лети?

още 7 км/ч & е щял да излети ,ама за съжаление не е шофирал фърчиплан; все пак за секунда кутийка да измине 65 м хич не е малко, поне е жив & здрав

Те подобни по тегло самолети излитат и кацат при около 150 км/ч, така че този явно още е бил във въздуха.

Как се казва "българинът", - Хасан Азис?

Това не е ли кмета на Кърджали

Мюмюн Меемед

Тоя е по-голям селянин и от Ноле :)

По принцип тези с БМВ ги правят тези зулуми.Автора може да се е заблудил.

Опитвал се шофера да стигне до газостанцията по най-бързия начин, преди да му свърши газчицата. Както знаем, тя е много летлива субстанция и бързо, бързо се изпарява. Уви, очевидно не успял, защото видиш ли противници на зеленото гориво му препречили пътя.

Жалко за човека, да беше вдигнал поне над 330km/ч, за да има с какво да се хвали и гордее. Сега само ще им пълни хазната на таз сръбска с*ан...

Този модел е без елерони, иначе да беше отлепил от пистата.

само елерони не са достатъчни за излитане - те са монтирани по дълж. на самолетните крила & въобще не са достат. за генер. на т.нар. аеродинам. сила , справка за тях: https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%BD ,живи & здрави

Истински български лъв, сърце юнашко не трае . . .

Е сега, дупе да му е яко.

Имал пари Пренасял евро от сделката на горанов. Парите са за хемус- опг

Или обратното, внася кинтите на Мустака, да плаща да мачкат Гешев :)

Само се молете да не е Влади Горанов!!! Да приготви кям 2000 евро ако му е сефте и по живо,по здраво утре на обяд е свободен!

Той, Влади е с шофьор. Ще го хванат за шлифера.

Глобата за над 100 км над разрешената скорост е около 2000 евро и без право да шофира на територията за срок от 1 година.За капак не може да плати в евро, а в динари и от курса ще изгуби още около 200 евро. На печелившите честито!

ето така и тук трябва да направят. и да накзват а не да вземат по 20кинта!

И какво е станало. Да го глобяват, там затвор - ебане, каквото се полага по бюджет.

Горанов забрави, че Боко народа го свали и няма да може да звънне едно телефонче..

Ще му скъсат шортите на Ганя. Понеже е голем баровец нема достатъчно кеш в джоба за геройската си постъпка, трпябва да вика на помощ некое брато да носи пачка с евро за глобата

Има лесно решение - продава дъртия Мерцедес за 2500 евро, плаща си глобата и се прибира до Люлин на стоп :))

На Ганю много му бега колата…..

сега ще има: бой, еб-н и сръбска музика

Само да попитам дали наистина е българин? Защото обикновено българските нарушители ги публикуват с трите имена, постоянен адрес, телефон за връзка и месторабота, а всички останали или са анонимни, или само инициали?

кофти - мутрата (или политикът, все едно) ще трябва сега по сръбското законодателство да си плаща. Освен ако нашето Външно не се окаже длъжно да си спаси ценния кадър...