17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано ги вземе .

браво на пича!

"неУспорими" :-))))) Пише се неоспорими.

От византийци нещо да измъкне. Това си е постижение заслужаващо поздрави!

Това го е отсъдил съдията в Благоевград. Чуждия застраховател по принцип си има представител в България, но не вярвам да го оспорят. Размера на нас ни се вижда малък, но ако наистина са такива нараняванията, сумата е повече заради тях, а не толкова заради стреса.

За размера- без да искам съм писал малък, а трябва да се разбира голям. Още преди 20 години една хитруша имаше претенция към една вече несъществуваща българска компания за такава сума, но се оказа, че коляното и е било пострадало малко преди това на ски, и претенцията и утече като опит за измама.

ех, тия "неуспорими" доказателства ...

И сега да очакваме подобни искания и към българските застрахователи , и после защо ГО станала 1000 лв.!?

Факт, за това 1000 ка на такива и тва е....ама виж само минуси си обрал....всеки иска пари и не се замсиля, че те реално са пак от нашия джоб.

А, вие двамата 'що не се научите да карате първо?

Айде, бълха ги ухапала. Да си чул за фалирал български застраховател, ама заради изплатени обезщетения, а не заради източване? Носят бизнес риск, ще плащат. То това им е работата на застрахователите. Като заключение - само им вижте печалбите (не приходите от премии!!)...

Двата български застрахователя приключили с нещо като фалит са МЗК Европа и другата не я помня, че беше преди 15 год., но офиса им беше отстрани на военната академия. Някой други след това бяха по тарикати и се сляха с други. А човека като ви пише, че всичко се плаща от клиента е точно така. То и затова много не им пука дали има бонус-малус.

Втората фалирала беше Юпитер.

И двете не са фалирали защото са плащали това което е трябвало да плащат. Мислете преди да пишете небивалици!!!! Специално за Юпитер имам вътрешна информация - собствениците (бяха чужденци от не много читави държави) решиха да я фалират, но да не я дадат на родните мутри...

неОспорими... неОспорими, давиебаужурналистите

Недей, че и без това са се нароили повече от необходимото. Обаче може да им пожелаеш да ходят да кОпат картофи.