Българин обвинен в САЩ, че опитал да удуши бебето си

Полицията арестувала Димитър Даскалов миналия четвъртък след като жена му се събудила от рева на бебето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз таа работа изопщо, ма изобщо не го вервам ! Чи мъжети ли сменят памперсите в Америка ?

Самu неска, списак от 5 статии протиФ семейството и протиФ раждане на деца в бели еропейски страни, щото планетата страдала. Саму неска, маса побликации в Африка, да не им пипът африканските черни права, резултат Африка за 100 години от 300 мелиона черни негри, на 1.4 билиарда черни негри. Тека, расизма е саму кога бел чувек трее да живее в собствената си страна, а кога черен, то е винаги вина на белия. Пак да споменеме, че ви промиват и пържът мозаците да немъте деца, щото как , не моело бели хора да имът деца, саму черните моет и имът право. По дефиниция, геноцид е когато пипът децата ти, покулението ти, и цели групи хора, на национален, религиозен иле расов признак, бивът избивани, итребвъни, покулението им, аборти, и сичко в посока изтребване ... вклучително пропаганда, че черните имът право да раждът, а белите немът. Фкарай един команяга в пералната на мозаци и му изпържи неурончето по еврейски, че за какво са му деца ,да му пречът, и му глей сеира задгранично, не искъл моем ти се деца. И после кой сра в еврейските гащи, еми как, има анти-Семит закон, как да посочиш еврейските медии, че са промивале ристиенски мозаци с немане на деца, с аборти и геноцид. Та, да си доем на думата, Куманизкио Манифесто речи, че евреите са мастър клас, а вие сте гои, и не трее да живеете, тоя начин иле друК. Евреите ви пишът геноцид и не, и бебетата ви не моет да живеет, и това ви се насажда по умовете, че за какв оса ви бебета, не ви бребът бебета, о тека им е изгодно на евреите, вие нема да имъте бебета.

Секи който чете на чужди езици, знае какво се проповедва в Африка, за разлика от какво се пропагандира в Ерупата, и какво, по Аустралия и Китай, Русия и Бразилия. За съжажелие сте невежи, езици не говорите, и не читети на други езици, да схванете какво на вас ви се пропагандира (да немъте деца, щото сте бели еропейци) и какво се пропагандира в Афирка (че било техно расово право и човешко право, да имът по 20 деца на ваши еропейски разноски). Са можехте да читети на други езици, щехти да си фанети главъта и да я натикъти в клозетната чиния. Мачка ви бел геноцид, пропагандира ви се аборти, сакатлъц, избиване по секи начин, избивани сте легално, со медицина, храни, миграция, данаци и такси, и дори въздуха, който дишъти .... Но щом ви е кеф да сте избивани, коя съм аС да ви каем ко да праите.....ми МРЕТИ БЕ! ЩОМ СТЕ ТОЛКО ПОД ПРОПАГАНДАТА НА ЕВРЕИТЕ, МИ МРЕТИ БЕ! ЩО НЕ ЛЕГАТИ ДА МРЕТИ, ЛЕГАЙТИ БРЕ! ЩОМ ЕВРЕЙСКИТЕ МЕДИИ ВИ КАРЪТ ДА ЛЕГЪТЕ ДА МРЕТИ, МИ МРЕТИ БЕ!

Спукана му е работата на тоя. Край с процедурата за зелена карта. Очаква го имиграционен затвор, поне 3 месеца, докато го екстрадират. И това е ако не го затворят за доста по-дълго. Ако жената е американка, няма шанс, с такова обвинение.

Е баш по куманиЗки, още едно разтурено БЕЛО семейство. Който има очи и уши, да оди по еврейските медии Африкански и да чите, как черните африканци имале граждански права да се размножавът, а белите немъли текиви щото биле престъпници и имале white superiority. Еврейска куманиЗка пропаганда. По КуманиЗкио манифесто.

Де що беше некадърник и комплексар се изнесе от Родината, напълни ха света с боклуци!

Кумзанизкото промиване на мозаци типично просто, не мое да има аналог, то е уникално, точка по точка КуманиЗкио Манифесто: 1. забранено да имате частна собственоЗ, щото им пречи на централните еврейски банки и немът пролетариат потребители за заеми, моргичи и далавери по еврейски, вклучително лихви и лихварство. 2. ристиенското семейство трее да се унищожи, щото не бива гоите да се подполагът един друК, по семейни пречини, и не бива да имът деца, щото евреите са планирале геноцид над секи бел Европеец. 3. Белите еропейки жени трее да са оПщи (демек проститутки) , а мъШленцата нещасни и оскотели, та да нема шанЦ да има ристиенско бело семейство от гои. Не е тека за еврейките, които единствени раждът евреи, и те имът двоен стандарт и са мастер класс. 4. Сичкото е интернатионално и омещано с негри и нисак клас, щото как иначе ше прокараме еврейското господство, ако има некой над нас. 5.Некои са над Манифестото, и тея са задалжително евреи, тоес, господарите на света, а сички други са гои, демек животни и роби.

равно на истеричка. Българка в САЩ - завършена истеричка Очаквайте и обвинение....че сексуално е пожелал тъщата.....в мечтите си.

Никъде не пише, че жена му е българка. Това откъде точно го разбрахте, че и обиждате даже... по-скоро е месна и той затова не е изритан все още, въпреки, че визата му е изтекла преди 5 години

Българинът е обвинен и в тормоз над семейното куче. За опита за убийство над детето сигурно ще му се размине, но заради тормоза над кучето като нищо ще го осъдят ефективно.

не е ли нейна работа да сменя памперсите. не, че го оправдавам, но все пак.

" българин е обвинен, че се опитал да удуши бебето си в Саут Ярмут, Масачузетс, съобщава Bg-voice.com."

хич не съм сигурен че това е искал, ако беше го искал шеще да го удуши, бебе не може да се опре на възрастен мъж

И бебе не може да плаче, докато го души, мъж.

Българин в САЩ е обвинен, че иска да удуши детето си. Аман от неграмотници !

Не им е майчин. Българският. Та затуй, така...