Българин: Макафи отказа да ме вземе на работа, защото мислеше, че съм съветски агент

Не мисля, че бе типичен американец. Той бе просто странен, смята Веселин Бончев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спомням си това момче Бончев от 80те, когато всички ползвахме краден софтуеър за "Правците16" . Този разпространяваше вируси и после даваше чистач-програми срещу тях. Умна работа.

Аз вярвам на г-н МакАфий, Обзалагам се, че нашия програмист не е случаен любител на софтуера. Деца на скрити и явни социалисти( активни борци) имаха достъп до такова образование и компютри далеч преди простолюдието. И съм свидетел, че дори сега са с леви убеждения и действат подмолно. Щатите са пълни с българи, гласуващи за демоНкратите и пропагандиращи комунизъм. Доста стройна система са и нямат умиране агентите, колкото и да изглеждат капиталисти.

Ехееее какви времена бяха. Веселин Бончев чистосърдечно описваше в списание "Компютър за вас" кой вирус какво прекъсване ползва, за да се предпазим, докато се усети, че пишман програмисти след всяка статия се пробваха да пишат вируси. Тогава наистина антивирусните програмки бяха безплатни....ей богу обаче съм забравил как се разпространяваха. Все пак трябва да е било по интеренет - модем със скорост на сваляне 3кб/с.

Имаше една антивирусна Ф-Прот и от БАН переодично разпространяваха обновявания!

а не си ли?!

Че прав е човека, тук у нас е пълно със съветски агенти.

русия е раят на земята

"Не мисля, че бе типичен американец. Той бе просто странен", ЗАЩОТО НЕ Е АМЕРИКАНЕЦ, А Е РОДЕН В АНГЛИЯ ...........

След разпадането на ссср защо сте искали да избягате от рая при мизерната американска буржоазия?

За да изнасят социализъм и пропаганда. Има го в идеологията им. Не осъзнават на кого служат.

Някакъв си, никому неизвестен мръшляк Бончев дава коментари за човека. Чак работата му "не била нищо особено". Оставете го бе, цял свят го знае, кой не е ползвал макафи едно време, макар и нелегално.

Чак пък никому неизвестен... Ма нищо де... То не се очаква да знаеш и как се разпространява корона вируса по 5Г и кой е веселилн бончев.

Веселин Бончев въобще не е неизвестен. Не и за разбиращите от тази материя. Когато вирусите "прохождаха" той играеше роля. Какво и как - има хора, които помнят. Само ще спомена, че по отношение на софтуерните вируси и антивируси по онова време Бончев не е бил лишен от познания. Разбира се предприемачи, като McAfee и Norton, обраха каймака, но познанията им далеч не са били по-солидни от тези на нашите тогавашни младежи. Не е добре да се пише без човек бъкел да познава проблематиката.

не е добре да коментирате неща, с които не сте наясно - и то по толкова категоричен начин . Давам ви жокер "Dark Avenger" ...

Весо Вируса така не потвърди или отрече че е дарк авейнджър. А дир2 си беше прууф-оф-консепт, но се разпространи много по-бързо от очакваното. А после веско вируса пусна и чистачката за дир2. После работеше с f-secure след като макафи му отказа. Еееехей кви времена бяха. И вирусите бяха вируси и програмистите - програмисти...