Българин, който живее в Чикаго, дари 10 000 лева на сливенската болница

Помагам от години и се надявам към подобни каузи да се присъединят и други, заяви дарителят Пенчо Недев и изрази надежда и други да последват примера му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА!

„Не питай какво може родината ти да направи за теб, а питай какво можеш да направиш ти за родината си.“ Джон Кенеди

Браво на човека , дарил е 10 000 лева ? Баси мамата , това е за Нобел или по-скоро за Дарвин . Ще ви дам моя Пример - аз съм Работник в Частна Фирма , повтарям Работник в Частна Фирма . От 32 години работя , от 20 години ме осигуряват на това което съм заработил , всичко е ПО ЗАКОН . Осигуряват ме на Тавана - до скоро 2600 лева , от 2019 на 3000 лева . Данъка за Здраве в България е 11,5% - включва Здравна Осигуровка и Заболяване и Майчинство . От 1 Януари Плащам по 345 лева на Болниците , всеки Месец , Година по Година , от 1987 година . КОЙ съм Аз и Какъв е Този ?

Не се оплаквай, че вземаш много и плащаш висока здравна застраховка. Дай боже всекиму такъв късмет. По-лошия вариант е да вземаш малко и да плащаш ниски даници. Не си го пожелавай! Освен това дарението няма нищо общо с данък здраве. Сигурен съм, че на този Човек МЕСЕЧНАТА му вноска за здраве е между 400 и 1000 $ (зависи от семейното положение). Той не се оплаква от това.

Браво на дарителят!При соца кумунягите водеха добра социална политика.Оня дето се е писал стар лекар е някакъв пъпчасял тинейджър и лъже. По болниците не се плащаше, в училищата- също, във университета-символично. Сега е подобие на държава.Мутренски фъшкии.

Дааа..не се плащаше, защото беше нормално да занесеш агне в болницата :) За дребни работи и шише домашна ракия вършеше работа. Аре да не ни хвалиш комунистическите години, а?

ГОРКИЯ, ВЕДНАГА ЩЕ МУ ОТКРАДНАТ ПАРИТЕ!!!

Човекът е с добри чувства към родината си и е решил да помогне.

тя държавата затова гони младите в чужбина, хем няма да протестират и критикуват, хем ще хранят пенсионерите на които държавата им краде пенсиите за да ги даде на неработилите с десетилетия роми.После да се приберат с пенсиите си да ги харчат в БГ. Умна държава, добре си е направила сметката, могат да си векуват управниците и 2 млн пенсионери да ги оставят да си крадат на воля, какво му пука на пенсионера, осигурил си е децата му да го хранят, защо да ходи да протестира.Ромите и те са си осигурили "пей сърце" и така до края на света.

Голяма работа. Българите работещи в Русия го правят това всеки месец и то не по 10 000, а по 20 000. Ко знаИте вие.

така по-често се сещам за соца когато нямахме никакви финансови грижи за здравето си. Отиваш при доктора за преглед - никакви такси, влизаш в болница и лежиш колкото е необходимо за състоянието ти - не плащаш нищо, нито си носиш "консумативи" и т.н. Ама добре че го махнехме лошия соц че то се не трае. Сега си имаме либерасто демокрация - плащаме си задължителни вноски, такси при лекаря, лежим в болница колко да ни погледнат И така най после като си плащаме получихме качествени грижи и сме здрави и шастливи. А мутренската държава защо да ни е длъжна, тя е тук само да ни прибира парите,а не да ни се отчита и да дава обяснения как харчи парите, ама я.Но кой кавото си направи сам и най големия му враг не мож го направи.С други думи ако не можеш да вденеш политиката на днешните мутри ще си плащаш пак, и пак, и хоро ще играеш.

нищо не помниш. Дори не си живял в соца да видиш какво е по болниците. Радвай се.

Ти дори не си помирисвал соца. Я малко по-аргументирано какво е било по болниците тогава, че аз все още помня добре, не ме е хванала деменция, а от сегашните със сигурност съм ужасена. И да те светна, не само болници, нямате вече и лекари, младите не ги брой, те не учат медицина а търговия, можеш да бъдеш сигурен че няма да те погледнат в тая част която иншурънса не покрива.

Аааа, не така, помня много добре, оказа се че всичко което тогава критикувах не само не се оправи при "демокрацията" ами стана изродено чудовище. Не говоря за лекарите, които явно са доволни от "демокрацията", а за нас пациентите.

Аз като казвам че българите в чужбина са тези които реално ни хранят, никой не ми вярва... Ние тук реално нищо не произвеждаме, работим малко и крадем.

Пенсионер съм, сам си се храня, с осигуровките, които съм внасял, мога да се издържам поне два пъти по-дълго, отколкото ще живея. Дал бил 10 000, за една година, Баце им дава 21 млн. от моите и нашите пари, не от неговите.

Твоите пари отдавна са изпапкани от Баце и другарите. А надали си искал сметка за това. В момента си в тежест само.

Аз като казвам че българите в чужбина са тези които реално ни хранят, никой не ми вярва... Ние тук реално нищо не произвеждаме, работим малко и крадем.

Абе то за специален екип хората плащат повече...

Той хубаво човека е дал, но до къде стигнахме след 30 години западни вихрушки- Да живеем от подаяния.

И що да са западни? Според мен са си домашни и цигански..

А пък Бойко Борисов открадна милиарди и не се фука!!!

е държавата .Не може да се разчита само на дарителите.Браво за благородния жест,но това не е начина!!!

Чирков цяла болница дари и за благодарност го изгониха от нея

Чирков е на 81 години.

Айде хейтърите, почвайте, наречете го родоотстъпник и каквото си искате там.

Адмирации! Достоен за уважение жест!