17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и направи партия, ще отвее и управляващи и опозиция

От тези, дето живота им напоследък има значение ли е, или от тези, чийто живот няма значение (но пък труда им има) ?

Е много умен тоа брат,бе. А кажете за кво ви е колеж,? Ама да се беше спрел по-рано,бе брато.Е това се отнася за всички.За нашите политици също. Абе облизвай си пръстите,щом можеш,ама защо изяждаш кацата с меда?

Не му знам етноса, но явно е доста умен за да не го хванат толкова дълго.

не бе ... просто френска полиция ... справка ...луй дю финес

Обира или кражби?!? Защото има голяма разлика между двете, въпреки че пишманжурналистите постоянно ги използвате като синоними.

И какво пречи да му напишете името. Спокойно няма да ви осъдят за расова дискриминация!

се пазят личните данни. Едно време на джебчиите цигани им слагаха снимките с имената по гари и автогари за да се пазят от тях.

Циагнина няма акъл да си обърше гъза, камо ли да направи 150 удара без да го хванат ... така че е от друго племе

О-о, мон ами, наистина велик! Само такъв може да го направи толкова пъти и време! Но как нелепо се е издънил с техниката. Затова не ползвайте много нещо, когато не го разбирате добре. А сега се прибирам при Мадам Мегре да ям лучена супа..

Българин, известен на българската и румънската полиция явно е ром от ало измамниците.

Българин на 52г. , извършил над 150 обира - Дотук всичко съвпада точно - Роден 68-ма , започнал кариерата през 90-те , предполага се , че нищо друго не е работил ( според опита, професионализма и намерената екипировка ) - Демек МУТРА РОНИН , така че излиза че си е чист Българин ,и не е никакъв циганин !!!

100% РОМ Не БЪЛГАРИН

Какво пише в паспорта - българин Значи е такъв За западняците всичките сме мизерници, няма значение циганин не циганин ...

Да си беше стоял в България .........нямаше да има проблеми, дори можше да стане медийна звезда и да го поканят да участва я в Къртицата, я във Фермата или някое от подобните

мъжа е на 61 и е извършил хиляди обири, инициалите му са БМБ.

Тук щяха да го пуснат срещу подписка , или най-много домашен арест - сега да видим във Франция дали ще мине номера , че е много болен ?!

Машалла ! А аз съм все още на 50 ... и още не са ме прибрали !

Имаш още 2 години !!

Аха !

Този опитен рецидивист вероятно не е българин,а циганин.

Егати шампиона !