Българин е свидетел на жестокото убийство на 16-годишната италианка

"Гнусни червеи, ще си платят", заяви вътрешният министър за задържаните мигранти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да топли вечерята и да си храни гостите...

Свидетел или съучастник ???!

Трябвало е да тича в полицията, а не да чака и да се надява и той да се вреди! Да го съдят като съучастник!

Брекетите на зъбите показват, че момичето е от добро семейство. Наркотиците не прощават, но никой не задлужава такъв край. В затвора много ще се зарадват на черните мангуsти.

защо пак плювати по миграните момичето е била наркоман!!!!! момичето е отишла доброволно с арабините да копува дрога... по добре кряскаите срещу наркоманити

Дезире звучи турско,а какво е името на "българина".нищо чудно да се окаже сводник!Не ми се вижда чиста работата му и на него,но след некой и друг ден ще се пише пак по случая.

Всъщност момичето не е от добро семейство. Била е от проблемно семейство, живяла с баба си. Отишла е сама в Рим. Купила си е дрога като е дала телефона си, след което се е върнала да го търси. Смъртта е причинена от свръхдоза. Всичко това е отвратително, но е малко по-различно насъскващите новини срещу мигрантите, към които Дир имат афинитет последно време!

Добре, а става ли дума дали сама не е предложила услуги срещу наркотици? Може господата африканци да не са знаели че е малолетна проститутка.

НАСЕТО НЕ УСПЯЛ ДА ТОПНИ МАСУРЧЕТО И СЯ СВИДЕТЕЛ С ТРИТЕ ИМЕНА...

За човекоподбните изнасилвачи е добре да бъде приложено италианското наказание Mazzolata. В "Граф Монте Кристо" е описно подробно.

"Демокрацията" докара на нашия континент ДРОГАТА, МИЗЕРИЯТА и ПОДЧОВЕЦИТЕ, за да ни избият до крак!!!

Тоя ключов свидетел не е ли могъл да се обади в полицията още по време на случването? Можеше да спасят момичето. А дето сте се разплюли срещу нея, че била проститутка за дрога, хайде замислете се кой зарибява децата, чиито съпротивителни сили са по-малки от на зрели възрастни, за да ги превърне в клиенти и длъжници? И кой я дава в ръцете на черните дилъри и им е все едно какво правят с децата ни, стига да си получават печалбата? ТЕ ЛИ НЕ ЗНАЯТ, че такива случаи са предпрограмирани в такава схема??

Пак дрогата, дъхът на смъртта...даваща райско блаженство и вземаща животи...Това момиче , отишло доброволно за да има пари за дрога...Стигнало до там от острата нужда за дозата...Спомнете си Фани Хорн и агонията и без дрога, беше готова да предложи и себе си на брата на Рикардо Ередия, само за да си я набави. Зависимите стигат до дъното, готови са на всичко..Този бизнес носи много пари, кой би сложил ръка на него...

Много ме е срам понеже навсякъде, където има гето и престъпленост в чужбина задължително е бъкано от наленци. Създава се впечатление, че сме утайка, а всъщност българите са работливи хора. Примизиха след 89 на сган

Дезире е френско име.

Колкото да не ги долюбвам афро мигрантите, белите дето ги канят и им се дават направо ги мразя. Тая май ще се окаже че е от тея мигрантофили дето предават собствения си народ.

този път не от най-лошата страна,но не и от най-добрата...тоя бездомник там ли трябваше да отиде,за да даде повод на медиите на апенините отново да сипят огън и жупел-и да задават въпроси от рода на.."като я видя безпомощна,защо не я измъкна от там,защо не сигнализира на др.граждани,ако не на органите на реда и пр..аман от бг цигани в италия...

мразел белите дето канели афритата на апенините...абе шматарок,известно ли ти,че в италия сорос плаща на нпо-тата да наемат кораби и да ги извозват от сев.африка,през средиземно море..

Да разбирам, че си Фен на горките маймуни ли??

какво прави това момиче там, няма ли уроци за учене......... родителите на съд

Не е турско

Хайде сега, без препратки, моля! Ако ще казваш нещо, кажи го! Ако ли не, не се прави на много умен!

Ти пък кой си и откъде знаеш, че е починала от свръхдоза? Аз пък ти казвам, че е починала от изнасилването на червеите и тук свръхдозите нямат нищо общо! Смърт на червеите!!!

явно и родители няма, а и да има не ги е грижа... ако сте стъпвали на Ботуша, ще разберете за какво става дума

Жалко за момичето, но това рязко променя нещата: едва ли е жестоко изнасилване и убийство.. май по-скоро е проституция за дрога и свръх доза.. А този, нашенецът, какъв го играе .. воайор или сводник?

четеш

Да бе, каква срамота!

Едното не изключва другото.

тая сама се е предложила, а после не е усещала какво и правят

първо я почерпили, после я опраскали

Само да попитам нашите ''медии'' има ли нещо на което българин да не е ''свидетел'' или извършител???? Писна ми на всяка новина да изтъквате как българина е при нея.....и щом е така значи може да му се пишат глупостите

Къде го пише това бе всезнайко. Много ги обичам такива "професори".

На Ботуша не знам, но имахме гости ученици от Франция, беше ги поканила племенницата ми и сестра ми каза, че родителите им в изобщо не знаят къде са отишли и с кого, знаят само, че са някъде, просто защото не спят в къщи. Това не са родители, а просто уроди.

Ами истината все излиза наяве бе, трол гнусен, хората разбраха, че нещата почти никога не са такива каквито им се представят от продажните медии. Яд ли те е на "професорите"?

Пак се прочухме,не спрял африканеца,нито извикал полиция..

снимките в Кориере и Джорнале по скоро става дума за свидетел с български документи за самоличност на това гадно престъпление

Този път тази ученичка е прекалила с дрогата и негърската мощ.

Едно е да отвлечеш момиче, да го дрогираш против волята му и да го изнасилиш, а друго е- наркоманка без пари за дрога, да се продава на кой и падне и да умре от свръхдоза. Много манипулативно е представен случая.

не е демокрацията, а липсата на истински ценности.

така е, не са пояснили нашенецът ромлянин от гр. рома ли е, или е направо от факултето?!

ами, защото продават дрога на 16-годишни деца и искат да ги е*.

едно дете само се е предложило, такова нещо според закона нЕма!

Защо трябва да го пише някъде,за да го видим?

италианците са НАБО-О-О-ОЖЕН народ Първо ще се допитат до св. Петър след туй до Папата и понеже последния е папа на бедните, а африканците също са бедни то НЕКА ДА СМЕКЧАТ ГНЕВА СИ.... При такива АРГУМЕНТИ - по добре да вярваш в марксизма-ленинизма

....Аааа другарю иванов имат още една възможност, вместо да вярват в еврейската измишльотина марксизъм-ленинизъм, италианците си имат дон може и Корлеоне да се казва и въпросните червей просто ще бъдат разпарчетосани!!!

Абе адал ти знаеш ли твоите деца какво правят всеки един момент и накъде ходят Всеки момент..

Няма няква гадост случила се някъде из Европа и да няма някой българин да изпълзи отнякъде в последния момент. Писна ми от буклуци прославящи ни по света!

Хайде сега който е без докумен( паспорт) от засегната от военният комфликт в СИРИЯ,на салове и по море по живо поздраво, и кой оцелее.Без повече милост! Апропо:Меркел също!

Явно хората не са стигнали до нивото ,когато трябва да няма СМЪРТНО наказание.Да се върне за убиийство ,пласьори на дрога, групови изнасилвания и гавра с деца.....

Представлява размазване с топуз.