Фараж заплаши Камерън с трус, ако не спре достъпа на българи до януари

Лидерът на антиевропейската Британска партия на независимостта (БПН) Найджъл Фараж предизвика премиера Дейвид Камерън, като го призова до Нова година да спре достъпа на румънци и българи до Великобритания, съобщи британският в. "Стандард".

Обратно в новината

Коментари - Фараж заплаши Камерън с трус, ако не спре достъпа на българи до януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внос на терористи в Европа. " Голяма част от преминаващите незаконно границата ни не са сирийски бежанци. Повечето от тях са криминално проявени и вече образуват гръбнака на престъпността у нас. " Престъпници без граници.

не е ли интересно за българската публика кой български евродепутат присъства на форума на БНП, лидерът на коя политическа партия също от там какво слово произнесе, а?

няма такова нещо изобщо. не знам от къде си си го втълпила това. не се влиай и гради впечателния от новините или форумите пък изобщо. много лесна си за манипулация точно за това им плащат на някои хора да пишат тук и в други форуми. както и на журналисти да поднасят определени новини по определен начин. УК, а специално Лондон е толкова пъстроцветен, че не можеш да си представиш. лошо отношение от това, че си българка едва ли ще получиш и то ще е супер рядкост. за сметка бил съм в Гърция там съм се сблъсквал с този проблем и то в Атина. в северна Гърция пък нещата са брутални. като цяло обаче хората са добри, но и те са под голямо влияние на медиите както ти самата. Както и да е УК беше темата. както казах Лондон е един от най мултинационалните градове на планетата и не би се почувствала изобщо като чужденец ако не си си го втълпила предварително. вулгарно отношение може да получиш за това, че си чужденка, а не точно българка и то от някой пиян и много глупав човек. британците не са само бели и руси хора, а в доста квартали преобладават азиатци, африканци, смесени и тн. британци. различни цветове различни имена. като кажеш България повечето хора не знаят изобщо къде се намира. мислят ни за част от ссср като бивша република и че говорим и пишем на руски. повечето изобщо не са чували, други са гледали някой филм за това, че си продаваме децата, други са чували за джебчиите и мафията други са били на почивка в България, други познават някои българин. казвам ти точно тук ще получиш най малко специално отношение, че си чужденка, не конкретно българка, а за "вулгарните реплики на колониалистите" е направо абсурд което говориш. повечето англичани които са имали вземане даване с българи са позитивно настроени.

Живея в Албиона вече 5 години. Ако нещо сам разбрал за местните е че не са директни хора. Изказват се по заобиколен начин. Шумът около БГ и Рум. е всъщност опит да се насочи вниманието към арабите и чернилките които са напълнили острова. Уви, няма как да го подхванат директно и затова ни използват нас. "Казвам ти дъще сещаи се снахо"

пак казвам стотици хиляди азиатци с по 4-6 деца живеещи само от няколко вина социални помощи в жилища предоставени им от държавата - къщи или апартаменти изглеждащи като луксозен хотел. мнозинството българи там сигурен съм над 80% са бачкатори и си плащат таксите до стотинка. румънците които съм виждал и срещал са почти същите. комшиите ми са такива бачкат по строежите не лежат на помощи по цял ден и нямат 6 деца, а 2. Голяма част от англичаните също са на тоя принцип, има цели градчета в които никой не работи, а живеят само на помощи. Отделно правят така, че колкото къщи имат наследени и имоти ги дават под наем на такива като нас срещу които плюят и ние им снасяме по още няколко хиляди паунда на месец като добавка към таксите дето плащаме за помощите им. и за благодарност ни плюят и третират като нон-грата. да не казвам и мъките и процедурите и средствата които правим и даваме само и само да можем да работим. но това няма кой да им го каже на висок глас да го чуят и асимилират веднъж за винаги... аз призовавам всички българи да им натякват тези факти на нагличаните кой както може в разговори в интернет или чрез други медии.

бил съм на мач на Уест Хам мисля беше срещу Суанси за купата преди няколко години. бях точно до агитката на чуковете та те имаха песен, скандиране към тези от госуващия отбор - "върнете си социалните помощи, върнете си социалните помощи..." защото е известно, че в този район 80-90% от хората са само на социални, а не живеят и изглеждат никак бедни.

АБЕ ТИЯ СА НАПРАВО ЛУДИ НА КОЙ МУ ДРЕМЕ ЗА СКАПАНАТА ИМ ДЪРЖАВА

на мен ми дреме и ми харесва да живеят там. харесват ми правилата и как се спазват, редът, чистотата, културата и възпитанието на хората. като изключим тази негативна и несправедлива тенденция спрямо нас българите всичко друго е супер! изобщо не искам и да чувам за България където преобладава и доминира простотията и ниската култура, безаконие, корупция и мизерия. има и българи коит и те се тарикатят на помощи, има ги циганите джебчии, сводниците и дребните престъпници да, но като съотношение с друи националности реално 80% от българите на Острова работят и плащат такси, спазват правилата. за разлика от етносите които само смучат от държавата и се множат като зайци. добре да имаш 6 деца ама ще им помниш ли на всички имената. каква индивидуалност ще имат те. колко внимание ще им обърнеш... ако имаш 10 декара земя и трябва да я работиш на ръка, да добре, но да живееш в Лондон в една къща и по цял ден мъжа да гледа тв и да си пие бирата, а жената да готви и чисти. какъв е смисълът?

Крадеца расист вика: "Дръжте крадеца!"

Като не искат Българи сега е момента да им пратим Сирийци.

Евала на европейските политици, защото си пазят държавите от чужди нашествия, особено ако са бедни като нас, но все ние пак сме християни и европейци. За разлика от тях,България е разграден двор. Влизат си цели тълпи от хора , с които нищо не ни свързва -като етнос, език, религия, а нашите политици, вместо да затворят границите, се чудят къде да ги настанят, вкл. и в самата столица. Какъв бюджет ще правят, като ще се издънят с тези непредвидени разходи за обгрижване на хиляди чужденци, които като брой вече могат да се обособят като цели селища, пръснати из страната?

Напомняме че Велика Британия вкл острова на който се намира Лондониум се управлява от Българи вече няколко века

Тия мръсници , бивши и настоящи колониални сътрапи от Зап. Евопа и Задокеана ни заграбиха пазара, накараха ни да ритнем наши традиционни външни пазари, където те се настаниха веднага , затриха ни производството и селското стопанство и ни превърнаха в просташка нация на чалгаджии, магистрални девици, сутеньор- хотелиери, ресторантьори, калпави телевизионни мутри от всякъкъв вид и друга подобна сган от паразити и тарикати.А сега искат съвсем да затворят и достъпа до тях и ни държат вън от Шенген , за да не ги конкурираме при нископлатения вид труд, почти единственото което можем да изнасяме- това е истинската причина. Защо ни обясняваха преди време, че конуренцията била майка на развитието, а национализацията и субсидиите били били вредни? Защото за съжаление сме просташка , и мързелива нация и защото нашите скопени политици ги е стах да въведат подобни( реципрочни ) мерки. От къде на къде те ще влизат без визи или ще работят свободно у нас, а ние няма да имаме това право. Това си е чиста проба дискриминация .

пълни глупости! англичаните ли гласуват за Станишев и Сидеров и Цв.Цв??? виж каква кочина сме си спретнали самите ние и после търси виновни от вън!

много си противоречиш нещо. хем са ни виновни англичаните и американците, хем сме били загубена нация и продажни и скопени политици. са последното съм съгласен. защото тези политици ние си ги избираме, ние си ги търпим. защо не избираме хора кто Ботев и Левски, какво няма такива ли? има, но той Ботев го е казал още на времето свестните у нас считат за луди. ние ако сме народ ако сме хора, сами ще си оправим държавата пък нека някой да ни се меси тогава. колкото и да ни се месят ние ще вземем превес ако сме умни и единни. но у нас простотията е водеща и доминира и не можеш да очакваш нищо добро в този случай. цитирам Ботев в "Борба" го е казал толкова добре само в няколко реда преди толкова години: "...Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост... Туй е казало стадо от вълци във овчи кожи, камък основен за да положи на лъжи свети, а ум човешки да скове навек в окови тежки!..."

То по същата логика да поискаш обяснение от Сидеров за неговия произход,наполовина циганин.На Станишев ,евреин.Майка му е родена в малко еврейско село в Украйна.Станишев е роден в Херсон.Украйна.Съветниците му са евреи.Георги Пирински-Гео Юрай.Има си списък в интернет.Някой старателно е проучил родословието на политиците ни.

"Според него призивът на БПН за излизане на Великобритания от Европейския съюз ще превърне партията във водеща сила на изборите за Европейския парламент през 2014 г. " А според мен проблемите на този човек са много по-сериозни от колкото той предполага. Не знам точно как се нарича такова поведение дето не искаш нещо, но искаш да влезеш в него. Нормалното поведение е като не искаш да членуваш някъде да не подаваш заявка за членство. Той не иска Европейски съюз, но се стреми да е първи на избори за Евро парламент ... Луда работа.

кои държави са основателки на Сдружението за стомана и въглища?

това поведение се нарича - дребен тарикат и мошенник. възползва се от простотията и страховете на хората за собствени облаги. този човек винаги ще има пари и ще живее добре, но за сметка на това няма да реши никакви проблеми, а само ще ги задълбочи. наш Сидеров рок супер стар е същия тарикат. набарал далаверата и си оправил живота за сметка на простаците баламурници.

господинът фараж защо не вземе да обясни какъв е неговия произход.

и на жена му . че и тя е чиста британка

Исканията на Сидеров са напълно възможни,но тези на Фараж не!

Тоя профан що не вземе да си спре пияните говеда от нашето черноморие? Алкохолизирана нация с огромни претенции. Ама то какъв да си, като живееш на остров, забулен в дъждове и мъгли?

За разлика от нашите престъпници , сводници и "социално слаби ", британските туристи си плащат и правят сезона по морето . Ако ги няма тях и руснаците , какъв туризъм ще има ? Помислете , сега ние за 5000 бежанци ругаем и не ги искаме , те защо да искат милиони ?

Го правят руснаците. Не британците, нито пък германците. А британците наистина са крайно неприятни хора. Познавам и съм имал работа и руснаци, и германци, и американци, също и скандинавци. Във всяка от тези нации има кофти и готини хора. Но свестен англичанин не съм срещал. Безкрайно са надути, при това без покритие.

Така,така,старата песен на нов глас.Като прокажени се държат с нас.Може би има защо-купища цигани,източвачи на карти,авто крадци,нарко трафиканти,неквалифицирание люде,мечтаещи за по-добър живот нахлуха на Запад.Но никой не може да ме убеди,че стотиците хиляди африканци,милионите индийци,пакистанци,албанци,украинци,афганистанци,които вече са нахлули там,са нещо по-добри от нашите.Според мен има явна тенденция против българите.Иначе,спрямо тези с високите степени на образование,професионалистите-няма проблем,засмукват ги на мига.Стига да са им полезни.Но колкото и да ми се сърдят евро оптимистите,втора категория си оставаме.Въпреки всичко.

да много точно казано. от опит го знам и напълно споделям. забравяш да споменеш най важното като говориш за милионите азиатци и африканци. да бъда реален ще кажа стотиците хиляди роящи се като зайци предимно азиатци и африканци с по 5-6 деца живеещи изцяло на няколкко вида социални помощи, а българите предимно са бачкатори и си плащат таксите до стотинката.

Английските паразити не са нужни на ЕС. Да се махат, никой няма да заплаче за тях. В баба Ангела ни е надеждата.

Само циганите да не спират.

Цигани и кюрди може да минат за пакистанци. Няма проблем да ги интегрират. Лондон ще бъде като рай за тях.

Ей затова ще сме вън от Европа.Да съм толерантен към този етност,заради който нормалните ми съотечественици и децата ми ядат дървото от Европа ли?Когато цяла Европа е прописщяла от тях.Ей тази толерантност ни докара всичко до главите.Крайно време е да се наложи мораториум върху толерантноста,а не да толерирате тези които изброих.

Защо вярвате на написаното в тая статия?Излишно се впрягате.В момента членове от НФСБ -Национален фронт за спасение на България са на конференция именно с тая партия на Фараж-тя е 3 по сила.На предаването с Енчев от Скат -В.Симеонов даде обяснение от там за срещите ,разговорите.Борят се за Европа на нациите.Не за излизане от Европа,а всяка държава да не се обезличава,а да си запази традиции,националност,култура.Те са категорично срещу войната в Сирия.Отвличат ви вниманието с много важен въпрос.Вигенин е в САЩ.Привикват го заради тия 4 американски бази на територията ни да се обучавали либийски военни.Толкова филми има с тяхната жестокост ,че човек настръхва.И тия хора продажните политици на българска територия да се обучават на практика либийци в договора за базите няма точка да се използват и от други страни,освен ако не са към НАТО.Сякаш не знаете ,че от тия бази ни пръскаха с химикали.Трайни дири в небето.Пчелите измират.Политиците са за затвора ,за тяхното своеволие.Това го крият от хората ,че действат срещу народа.Договора за базите е подписан от Калфин.-2006 год.

Донякъде си прав,но повечето неща са проста пропаганда на едни нещастници които искат да се доберат до властта с националистически лъжи и популизъм.Два пъти гласувах за Атака и НФСБ и останах излъган.НФСБ е партия като всички други,а затварянето на граници,реки,морета и въздушно пространство,тоест небе са меко казано смешни глупости.Подобно затваряне означава затваряне по документи и харчене на милиони за охрана и екстрадиране вместо пари да отиват за много по полезни дейности.Света и живота се базират на принципа на пирамидата,в момента в който някой обърне пирамидата за миг се чувства подобрение,но пирамидата бързо се сгромолясва върху главите ни,примери колкото щеш.Само безграничната свобода носи просперитет и равенство защото е базирана на принципа на пирамидата и природните закони.

Ще стане супер яко след януари. Германия и Великобритания са се заканили да спрат с местни закони злоупотребите със социални помощи. Това означава, че всички цигани ще се завърнат в БГ, докато в същото време около половин милион работливи и умни българи ще заминат за там :-)

За какво сме членове на ЕС,за да внасяме такси и да приемаме бежанци и да не им ги пускаме на тяхна територия ??

За да им берем ягодите на облекчен режим.

Кажете скъпи пенсионери пенсионирани по инвалидност на 50 годинки с пари платени под масата пари на телк, сега кой ще ви стой в бг да ви изкарва пенсииките докато гласувате за крадливата червена шайка на всички избори? Цъкайте минусчета

Отивай в Англия та да искараш повечко пари за нашите пенсии,те наште политици ще намерят начин да ти ги вземат за да ги дават за пенсии.Точно затова не бери грижа,нали затова е парламента да гласува подходящите закони които да те ограбят.Единственият начин да избегнеш ограбването е да се откажеш от българско гражданство и да не стъпваш в България което едва ли ще направиш,така че не си хаби думите и нервите напразно.

Човека си е прав от своята гледна точка. Все едно ние да разрешим от 1 януари на сирийци да пребивават и работят без проблем в БГ. Какво ще стане с и без това голямата престъпност и безработица? Нещата ще отидат у киречу.

Не е все едно. Предполага се че ние с УК сме в един съюз, няма база за сравнение. Прилага се двоен стандарт тука - щом не са смятали, че можем да работим наравно с тях, не е трябвало да ни приемат в ЕС. Това е един от основните принципи и идеи на ЕС. А че самият ЕС е пълна глупост, която няма бъдеще е друг въпрос.

Абе прав си...

Той е прав ако е англичан,но като е дошъл и той от някоя англииска колония и да се прави на човек със синя кръв .......Не е подходящия човек този........пакистанец!

Трябва да увеличим експорта на роднините му цигани до края на януари...

Доста хора са се разтреперили да не избягат и последните кадърни и работливи хора от България. Страх мале, страх. Кой ще ги хрантути след това тях заедно с продажните политици? Гледам, че ги избива на патриотизъм, заплахи и какви ли не глупости. То е голямо предателство да отидеш да работиш за няколко пъти повече пари далече от селянията, циганията и комунизма и да се погрижеш за семейството си. Все едно продажните политици в бг и умниците-патриоти по форумите ще се погрижат за тях

Уха как ми слагат минусчета милите хрантутници хахахаха

разбира се точно! какъв патриотизъм какви 5 лева? аз не съм съгласен и не харесвам българският начин на живот. не споделям ниската култура, лошото отношение, корупцията, мизерията, безаконието и продажните крадливи полици в България. точно тези политици ги избират мнозинството българи които за мен са буквално прости и мазохисти. аз покрай такива хора с такива хора не искам да живея. такива хора не могат да определят и влиаят на съдбата ми. точно такива хора ще ми говорят за патриотизъм и за Ботев и Левски, кощунство! ако имаха и капка акъл, достойнство, себеуважение няма да търпят и сами да си избират толкова години такива продажни и крадливи политици. да толерират този абсурд, безаконние и далавери. и не само да толерират, а направо сами да си го избират. е как да живееш с такива хора и как такива хора ще имат наглоста да ми говорят за патриотизъм?!?!!?!?!! ебаси наглоста и абсурда. аз вече съм вбесен и удивен от такава простотия не мога да си го обесня как мислят тези хора как гледат на нещата как издържат да живеят по този начин.

им го върнем на англичаните. Да затворим и ние пазара си за британски граждани.:)))

англичаните са го измислили, ще пуснат нашите да доидат и да си похарчат и последните пари тук и в същото време има скрит инструктаж да не се наемат българи и румънци на работа така че не си мислете че те ще загубят от това.

Я сега обясни как се прави скрит инструктаж на частна фирма :-)

haha отива английския партиен секретар с каскета и заповядва на бизнесмена насаме в кабинета му да не наема българи и румънци иначе заминава в гулаг хахаха

са намерили начина за присадените малцинства.

Дефиниция на мутра. Човек, който не признава останалите и се възползва от тях. Висша форма на простака . Идеологически подкован, защото е подкрепян от партия. Предимно Нашата партия (това не изключва и друго партийни мутри). Най-лошото е, че поради партийната си принадлежност погазва законите и е недосегаем от съдебната система. (Съдебната система е инфилтрирана от мутри на бсп предимно.)

ако това се случи то ще изиграе лоша шега на орешарски защото тои на това разчита да паднат забраните и след нова година 2ш0 000 българи да се изнесат и така да констатира намаляване на безработицата....иначе всеки трябва да има право да защитата националните си приоритети и да осигури работа първо на собствените си граждани а след това ако има излишък се търсят работници от чужбина а в момента безработицата в англия е доста голяма.

На много хора ще започне да им пари под краката заради ЕС, просто не разбират напълно последствията от законодателството в съюза. Дали има връщане назад - ами не. На много народи вече са извадили зъбите, всичко отсега нататък ще е пасивна съпротива.

Ходете, ходете по чужбините, нека се държат с вас като с парцали, пък после се фукайте за 1 месец лятото в България колко било хубаво и уредено и колко богати сте сега. Бъдещето на българите е в България, за да ни има нас и децата ни!

С нетърпение чакам още съвсем малко,да взема гражданство и да си скъсам завинаги българския паспорт.за да не ми стъпи повече никога крака в тази просташка държава българия

то и сега не ти пречи да не стъпваш, какво си се разпенил/а/. май емоцийката ти идва в повечко, защо четеш бг сайтове тогава ;)

Брейй голям ИНГИЛИЗИН СТАНА родоотстъпник такъв.аз съм от 12 години в англия и още нямам паспорт и не ми и трябва.Горд съм , че съм БЪЛГАРИН.такъв сймсе родил и такъв ще си уумра.а ти просто си един СЕКРЕМЕНТ

щом те кефи хубаво

Западноевропейското високомерие е известно по цял свят,ще ни размотават до безкрайност преди зелената светлина.Първо май ще ги изпреварим икономически и тогава ...

Who cares?

ТИПИЧЕН ПЪПЧИВ АНГЛИЙСКИ ПЕДЕРАСТ! БЪЛГАРИ, НЕ ХОДЕТЕ НА СКАПАНИЯ ОСТРОВ. ТЕ СА ПЪЛНИ С АЗИАТСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ, НО ПРОТИВ НАС ВИКАТ. СЛЕД КАТО ПЕТ ВЕКА ОБИРАХА СВЕТА, СЕГА СЕ "СТРАХУВАТ" ОТ 80-100 ХИЛЯДИ РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ.. ORIENTE EXTRA LUX ! /СВЕТЛИНАТА ИДВА ОТ ИЗТОК/

Ако изобщо може да се каже , че "Британия" има проблеми, то това не са българите. Сигурно, преди да влезе в парламента, Фараж е говорил по същия начин за индийци, пакистанци, арабески и всякаква подобна паплач. Може би, точно за това е в британския парламент.

Защо ще ни гонят от "острова"? Та нали вече сме Евророми....нали ЕС е за всички.Аз съм гражданин на ЕС от 2007 и искам си правото да прбивавам в "островният рай".Или г-н Фараж не ни искате?Вие англчаните ксенофоби ли сте?

Тия който трябва да дойдат вече са там. След падането на забраната не виждам какво чак толква ще се промени. Циганите, банди, бандити са си при вас от години. Явно имате сериозни проблеми, че насочвате вниманието в грешна посока

Kакво се пинявите толкова ? Hашето отношение към сирииците не е ли същото, циганите са си наши и не ги искаме,кои в Eвропа иска тази сган в дома си ?

Да не би News-a да е собственост на някой фен на този английски политик? Необяснимо е това манипулиране на читателите с тенденциозни статии и заглавия като това! По интересуващите са на ясно, че това което иска Фараж, не може да стане! То трябва да бъде обща мярка за всички членове на ЕС! Трябва да се направи изменение на договора за ЕС и да се ратифицира от всичките 28 страни членки! News-a и другите медии използват вътрешно политическите закачки на този правещ се на интересен в Англия лидер на маргинална партия, от своя страна да ни втълпяват, че сме народ 2-3 та ръка и съществуваме по милост на Англия, Франция и Германия в ЕС! За да ни източват и грабят с капиталите си у нас "обосновано"!

Само българските медии обожават и следят всяка дума на тоя измислен "политик" фараж. Един господин никой и тъпанар като местния ни сидеров. Ама нали са собственост на комуняги и турци тия "медии" и трябва да подклаждат антиевропейските настроения в България. Трябва да се показва всеки ден на българина: запада ви мрази, ама русия и турция ви обича

Тоя е тъпанар! Кьорав ли е, малък ли е да го разбере, че при тях е пълно с пакистанци, араби и негри. И ако са там да работят или въобще да се занимават с нещо креативно - хора са - да живеят. А те английските политици си изплювват тшаците да лаят по комунизма пък на същите тия дето ни работят ни учат им строят за своя сметка комунизъм - безплатни жилища ( или на символична цена която и нея не плащат), безплатни газ, ток, гориво за колите им... След като се отнасят англичаните дискриминационно към нас, ние като българи би трябвало да им отговорим с реципрочната мярка. Минимум ( и то законно) да обложим жилищата им с данък за неосновно жилище, ако не живеят в него. Ако живеят нейде другаде - явно си имат основно и това им е второ. А англичаните които живеят и харчат парите си тук, че и работят - да не закачаме.

Така, де. Той нали затова се казва Фураж.

Ето от къде идват земетресенията другари!

Нека си приемат арабелките и индийците. И без това ще станат мюсюлманска държава до няколко десетилетия.

Процентно мюсюлманите в България са 3-4 пъти повече от тези в Англия.

Кое е повече 64 милиона или 5 милиона народ?

Да, забравих да спомена това. Всъщност им е пъти по-големият проблем. При положение, че "арабската матка е по-силното оръжие от бомбите на кръста". Да им е честито, на какво се натрисат сами.

Бе стига са ни занимавали с тоя Фарадж бе! Това си е негов проблем, мен какво ме засяга? Ако го е страх от българските пенсионери (то повечето българи вече са такива), че ще хукнат с бастунчетата баби и дядовци в неговия любим остров да вършат престъпления и да просят - това не е мой проблем! Във Великобритания - Найджъл Фарадж, в България - Бойко Борисов или Волен Сидеров. На всяко гърне мерудия са, дето се вика!!!

Не мога да разбера нещо. При застаряващото население в Европа - приемането на работоспособни емигранти се оказва единствената печеливша стратегия за осигуряване на съществуващата пенсионна и данъчна система. В един момент тоя червей говори колко лоши са българите и румънците. След като в Лондон има пъти повече руснаци, украинци, поляци и чернокожи. Тази цялата кампания е защото българите и румънците са слаби политици и търпят цялата тая простотия насочена към нас. Всичко е за насочване на вниманието извън истинските им проблеми.

Този смешник май е от конспирацията.От години кралството е пълно с всякаква афроазиатска пасмина. На някои хора хич не им се нрави, че европейците постепенно се опознават, че става ясно , че Джон и Иван са сходни пичове с подобен начин на живот и мислене. Във Франция също тече процес на изместване на харабелите от източноевропейската емиграция. Няма как да не е така и този да не се пъне. Доказано е, че колкото и кинти да се наливат в маймуните белия човек е родения да управлява и развива цивилизацията. Европа за европейците !

родения да управлява... иди го кажи в Китай, ако смееш