Българи пробвали да извадят шофьорски книжки с фалшиви документи в САЩ

Пламен Ненков, Бисер Попов и Катя Ненкова ще отговарят по обвинения в подаване на невярна информация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сещам се че едно време като записах детето в местното училище и идва една полицайка да звъни и се оказа че тя проверявала адресната регистрация да установи че наистина сме там на този адрес, не им стига ID-то, сметките, ами и на място да провери всеки един дали живее там, ей затова ги назначават да взимат заплати, и какво, ако не ме "открие" значи че не живея там ли? Занимават се с такива "измами" а в гетата е пълно със защитения вид, дет и да го хванеш им дават мижави присъди, и направо се трепят и хич не се занимават с такива дребни шашми, ама опрели до тия нашенци, и то поне да мамят за крадене, а то за работа, вместо като черните цели поколения на помощи и никога не са работили, същата работа сащ чрез ЕС ни налагат и у нас с мургавите, толериране и хрантутене.

нищо не разбрах в какво са се провинили, адреса им във флорида ама не живеели там, а как имат адрес тогава и какво правят тия с няколко жилища, да не би да живеят във всичките. Аз кат съм в софия и имам два имота из БГ да не би да живея във всичките или да са ми на документите, в паспорта имам един адрес, тия са изперкали тотално. И що да не вземат книжки където е по-евтино, провинение ли е че искам по-евтиното.

Адресна регистрация в америка не съществува. Адрес се доказва със сметки изпратени до теб на адреса. Може и договор за наем на апартамент и други. Има интернет четете. Шофьорите на камьони може да живеят където си искат защото пътуват постоянно. Явно Флорида е по ефтино и лесно не знам не познавам шофьори знам че има много търсене за шофьори сега. Тези са или много прости или много стиснати. Можело е да кандидатстват за апартамент заедно да платят депозит и да си вземат законно книжките. Разходи към 1000 долара. Това престъпление е тежко - фелони и ще им остане записано за дълго време дори и да се преместят в друг щат. Разходите по делото ще надминат тези да се наеме апартамент. Като ходите в америка внимавайте от кой вземате съвети. Има доста тъпи пръчки. Живеят в Аризона кандидатстват във Флорида и защо не се преместят във Флорида? Там има места където е по ефтино от Аризона. Хората се пенсионират във Флорида защото е ефтино. Там няма и щатски данъци. Акъл ганьовски терикатлък на дребно.

Квооооо? Не съществувала адресна регистрация????? На кви драгс си??

And how exactly do you translate it? Proof of residency is not the same as Адресна регистрация. Като бях студент не съм се регистрирал никъде докато ми писна да си влача БГ книжката да влизам в барове и взех местна. Такива като теб са им давали акъл на тези тримата да си влачат felony цел живот. Повечето компании не наемат хора с felony защото прекарват скъпа стока. Америка не е за терикати и "умници". Ако не са имали пари има компании които те обучават и после си изплащаш обучението като работиш за тях. Ако не те е страх от работа ще се оправиш в америка. Ако в речника ти има "далавери" и "врътки" и други мутризми може да направиш малко пари в началото но евентуално ще те хванат. Тук наказателната система работи доста по-ефективно от българия или европа. Та ако си от тоя тип е по добре да си седиш в БГ-то или европата, там по малко затвор дават и са им по меки затворите.

глупако ганев, с малко г, адресна регистрация има, както и да го наричаш. АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ означава, че си в тяхната система с посочен адрес. явно си тъп кат г.. за да схванеш

Все пак ще направя един отчаян опит да ти обясня какво е proof of residency и адресна регистрация. proof of residency e това което носиш на мотор виикълс като бил за ток, стеитмънт от кредитна карта, където ясно и четливо ти е изписан адреса. Адресната регистрация я правят ТЕ !!! А адресa (АДРЕСНАТА РЕГИСТРАЦИЯ) го пише на шофьорската ти книжка, което там го казват driving license !!

Адресна регистрация в САЩ няма. Ако не ми трябва книжка, да си пратя детето на общинско училище и тн не трябва на никой да казвам къде живея това е мое право и свобода на избор. В България адресната регистрация е задължителна. В три дневен срок трябва да се регистрираш ако си смениш местоживеенето. Затова се казва адресна регистрация. В америка се казва доказателство за местоживеене. Един вид ти искаш книжка от моята община покажи ми че живееш там. Като дойде до регистриране на деца в училищата искат много повече доказателства че живееш в училищия дистрикт. Та ако не може да разбереш разликата между задължително вписване защото твоето правителство иска да знае къде си и доказателство че живееш някъде за да ползваш услуги едва ли ще мога да ти помогна. Явно си пропуснал много училище или имаш голям дефицит в способностите да правиш логически връзки. Ти явно никога не си живял в америка или ако си живял си бил в комуната в Чикаго говорил си на български и си работил за други българи. Та така за това и така са се наредили тия тримата от умници като теб. Колкото и да викаш как стояли нещата света няма да се промени за теб. Просто въпрос на време да се сблъскаш с реалностите.

Сега разбрах, изхвърлили са те на улицата, и обясняваш, как нямаш адресна регистрация. Как е там, подхвърлят ли ти по някой цент ?

Каква "адресна регистрация" ви гони, това да не е "чалгария". Много американци я използват тази врътка, когато в щата в който живеят имат проблеми. Например, много глоби и нарушения. Отиват в съседен щат и си изкарват книжка. Първа шофьорска книжка се издава срещу ТРИ ВАЛИДНИ ДОКУМЕНТА. Ето това е нарушението на горните типове, представили са нещо фалшиво от документите. Затова са в кафеза.

Познавам българи в САЩ които са взимали книжки с подобна измама. Всичко и въпрос на късмет но ако те хванат става кофти

Токова кофти че не си струва 1-2-те хиляди които ще ги спестиш. Документна измама за документи за самоличност е тежко престъпление. Особено след 2001 година доста го затегнаха.

Ето тези българи искат да се върнат в България, но не могат, щото прангите на глезените и стоманените решетки на затвора не ги пускат..

Едно от нещата, които трябва да помниш, когато влезеш в контакт с властите на САЩ /без значение какви/ е каква информация си подал и какво си декларирал. Но за да помниш какво си декларирал трябва да си декларирал истината. Лъжата лесно се забравя.

Не говори глупости

Гласували са за Бойко-Байдън!

Убавци! За кого ли са гласували?

Колко много журналистическа енергия е отишла на халост за никого не касаеща у нас драма на тези дребни шмекери в "братска" Флорида.

Страхотна новина! Информативна и най-вече поучителна. Редактор и редакция да бъдат наградени с похвали и премии от КАТ, ГРАО, ДАНС и Козяк.

Булгаристанци си мислят, че там може да джиткат наляво надясно както им скимне! Закони има там, и трябва да се спазват! Ако пръднеш, отиваш в затвора, това е ред и законност!

Фалшива адресна регистрация? Ми да не са обрали банка! По-скоро да се разясни защо за нещо толкова елементарно на хората им се налага да ползват фалшива адресна регистрация, вероятно има свръхрегулация, непосилна за мнозина.

от това къде живееш зависи колко ще струва книжката, затова са написали друг адрес за да е по евтино, но държавата си иска парите и започва терор докато не си платиш, ако беше хубаво в сащ аз първи щях да замина, трябва да имаш много пари за да плащаш за всякакви глупости..............

Адресната регистрация , е необходима За да можеш си извадиш книжка за лека кола. После се вади за камион. Понеже Флорида , има много корумпирани , хора , пове4е са балгари , те Те записват на фиктивен курс. Плащаш си 3000-5000$ И после хоп на камиона. Избиваш ги за 1 месец. Но това , става само ако имаш документи и си легален . Тия явно , някой ги е пропял. Инак немаше ги хванат. Познавам поне 300 човека с книжки от Флорида ,и карат камион.