Българи останаха 17 часа на пътя заради развален автобус

Повреда е имало и в изпратения нов автобус "Юнион Ивкони", според пътници в него парното не работи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

автобусите в България , не се ли развалят , че за тях не пишете , вашите коли , не се ли разваля. При голям автобус , винаги на някой му е топло през зимата , на друг му е студено , на трети му е добре . Лятото , пък на някои пътници им е добре , на други им е топло . Като иска желана температура , да си купи кола с четриозонен климатик . В кола , на един му е топло и задушно , на друг му е добре , пък какво остава , за претенциите на хората в цял автобус . Пък и като се сещам , че голяма част от международните автобуси се ползват от мургави сънародници , на които все им е студено , а когато пътуват с кола , въобще не си пускат парното , че им се вдигал разхода на гориво .

аз сега пътувах 26 часа до Германия , като се сменяхме с другото момче , за да се движим постоянно с колата , друг познат е изминал същите 1600 километра за 48 часа сам , интересувайте се малко от снежната обстановка . Всеки път пишат за Ивкони , при условие , че са им нови автобусите , автобусите на другите фирми , не се развалят , или някой умишлено пише против тая фирма . Дир.бг пари ли получава за това .

Не мога да разбера кой стои зад тази фирма,след толкова много инциденти с автобусите и.

Питай в парламента.

Който не иска изненади по пътищата да ползва въздушен транспорт. Е по-скъпо е но е гарантирано. Някой ще каже и там не е гарантирано. Е с бюджетните превозвачи може и да не е но има и други. Всичко хубаво е скъпо.

Тъп си, троле.

Колкото и пъти да пробвам с въздушния все съжалявам. На мвждуградски автобус съм се качвал 3 - 4 пъти за 40 годишния си живот. Ще направя всичко възможно на него да не се качвам повече.

Все една и съща фирма слочаеност?

Тя подчерта, че автобусите на фирмата са доста нови ......................... Ама, верно ли!? Все тая фирма се чупи. Кой стои зад нея?

Едно депутатче .

tonk11

Всъщност тази фирма държи огромен дял от външните превози и затова "все при нея" се случва. Не смятам, че е станал нещо изключително или трагично. Станала авария на път. Случва се. Изпратили са автобус и са продължили.

tonk11

На всеки който е пътувал с кола му се е случвало да аварира на пътя! Що от това се прави световен проблем? Седяли 17 часа в автобуса на бензиностанциията! А къде да седят? Хотел на сред полето ли да им построят? Изпратили автобус ама дошъл след 17 часа! Ми автобус е! Не е самолет и не може да прелети! Трябва му същото време като на първия за да стигне до там! Явно свикнахме да получаваме всичко и на момента. Като стане проблем рев до бога и телевизия да снима!

Ей келешче тролче ли си или някой от собтвениците на тая мошеническа фирма!

Кое е по евтино... линчно аз ще ви намеря по-евтин билет за самолет с нормален куфар багаж 32кг + 10 кг ръчен багаж... хора които 1 път не са летели и само гледа и си мислят че е скъпо...изобщо на не пишат

що триете коментари бе, нещастни дираджийски тупани! тази фирма е най-долнопробната в България!

Сайтът си е техен. Каквото кажат, това ще става. Щом искат, ще трият.

Има Flixbus.

Аз от години не пътувам с тази измислена фирма.

...все още не мога да разбера какви са тия хора, които патуват до на майната си с автобуси?... ебаси това ако не са цигани и "гастърбайтъри" те па на!

Има хора, които се страхуват да летят.

Не си оригинален. Има хора с много багаж, или пък имат страх от летене. Причини най-различни, хора също ...

Тая Гербава фирма,защо още не са я закрили?!?Защото шефа име е дИпутатин от ГЕРБ ли?!?

КВа гербава бе, димчо? Ю-И ги има още от времето като на Боко мястото като охранител на номенклатурата беше още топло от задника му! Те са направо символ на прехода - има ги още от зората му, непоклатими, постоянно авариращи, редовно прецакващи хората, които си им плащат, и вечно неносещи отговорност!

Защото един от съсобствениците и е депутат от ГЕРБ !

Еми хубаво, ама предвид това откога съществува, очевидно нещата са седели по същия начин още преди да го има ГЕРБ! Чаткаш ли, или не успяваш да съобразиш логиката?

Други фирми като аварират не казвате имената им ,а при тази фирма всички подробности....

Чета и ми става смешно! В момента в Дир.бг има няколко служителя на ПР-агенция които правят кризисен ПР на автобусната фирма! Оплюват се пътниците щото видиш ли си потърсили правата!! Голям майтап...............

Дори и поръчково да е оплакванията срещу тази фирма са буквално от десетилетия.

и с какъв акъл тръгват с автобус в това време? Не гледат ли каква е ситуацията в Европа? Толкова ли нямат пари за един самолетен билет?

Всеки си знае защо пътува с автобус. И след като си е платил, трябва да му се осигури нормално пътуване. Изключвам метеорологичните фактори, в случая причината е друга.

Самото заглавие: "Българи останаха 17 часа на пътя заради развален автобус" Е ДОЛНА ЛЪЖА И КЛЕВЕТА! Ако съм на мястото на фирмата ще съдя всички разпространители на тази лъжа до дупка. И ще ги осъдя, защото 17 часа автобусът е стоял не на пътя, а на бензиностанция. Разликата е огромна. Но написано " НА ПЪТЯ" предизвиква умиление и съчувствие. Ето така се манипулира общественото мнение!

на фирмата ще си затвориш човката! Бензиностанцията е търговски обект който едва ли има договор с фирмата да настанява при спешни случаи пътници!!!

най-важното в случая ,че фирма пуска за пореден път неизправен автобус.

под "пореден" - сигурно искаш да кажеш ВСЕКИ път

Дааа, ама пък "ЕФТИНО"...

Сравни цените на самолета и автобуса и ще видиш колко е "еФффтино".

а ДРУГАРИТЕ бизМесНеми, искат и пакита и други мурджи да ни вкарат,за по ефтинко... е тогава, и мурджовки автоДРуси се очакват с пътници по покривите

Отива да работи Европа и да се прави на богат пред съседите, ама с автобус, за 2 хиляди километра. Само пълен мизерник може да се причини подобно нещо.

Анка е широко разпространено име в една по-мургава разновидност на българите по паспорт...

Когато ползваш лоша услуга, няма как да очакваш високо качество. Тази фирмичка е еталон за проблеми и лошо обслужване. Във века на достъпните самолетни услуги и засилваща се конкуренция между авиокомпаниите, да използваш автобусен транспорт за преходи от по 2-3000 км е тотална дивотия. Крайно време е да спрете да занимавате нормалните граждани с тъпотиите на група бачкатори, отишли "да си оправят живота"

както каза Иво Христов 80% са дебили и ти си в това число!

Самолета може и да е по-евтин от автобус... личен опит над 30 полета

Искам и аз да се оплача. Вчера на софийската автогара духаше много студен вятър. Аз бях облякъл любимата си тениска, и без малко да получа хипотермия. Не влязох в автогарата щото обичам да стоя навън, и това си е мое човешко право. Сега чакам от телевизията да отразят и моя случай, а началника на автогарата да го уволнят. Изпратил съм и жалба до Хелзинкския комитет по правата на човека. Очаквам будната общественост да организира протестен митинг в моя подкрепа.

И сигурно само три пъти са ти дали храна и вода? А легло нощна масичка и тенис маса въобще не са ти предоставили?

Хидроинженерът от Сараите ви благодари, че използвахте узлугите на фирмата Му.

е на народен представител от ГЕРБ!

Чудя се какво още трябва да се случи, за да бъде ПРЕКРАТЕНА ДЕЙНОСТТА НА ТАЗИ ФИРМА? Партийният чадър над нея вече надминава всякакви граници.

си заглавието! "Развален" автобус! Да не е яйце? А тъпото ви изречение? "Смилец няма и информация в изпратения втори автобус да няма парно"....

фирмата чудо още ли съществува? 2006 ни набутаха в един автоДРус дето вътре вонеше директно от ауспуха. От тогава не ползвам това чудо ЮИ

Да би мирно стояло, не би чудо видяло ! Като ходят да слугуват на европейците, ще чакат и мръзнат !!!

типично за Бизнеса в България. Бизенсът искал не ни се увеличават заплатите, да мханта привилегиите на майките, а Бизнсът какво дава насреща - робство и бичуване

Още помня как половин автобус народ ни хвърлиха на автогарата на венеция като кучета /с псувни/ при условие че платихме по 10Е на човек за да ни закарат до ферибота , такова нагло арогантно отношение никъде и никога не съм виждал. Рядко пътувам с автобус но повече никога не бих използвал услугите на тази фирма.

Когато си добре с властта, няма нужда да си добър с клиентите. Те хора убиват и не ги съдят, ти за единия ферибот отваряш дума...

Човечеството е измислило самолета, ама някои елементи гледат да минат с 5 лева 1000 километра.

Сърбите и Хърватите са тотални боклуци на този граничен пункт. На 02.01.2019 чакахме на този пункт 2 часа за да обработят 100 коли. Тотални олигофрени!!!г

А ти щото не си минавал Дунав мост,да видиш нашите какви олигофрени са и в комбина с ръмъняпгите!

Нормално е , като се има предвид , че Сърбия не е в ЕС а Хърватия е! Проверките са по =щателни. Аз съм чакал по 4-5 часа за влизане в Унгария преди гиодини ,когато бяха външна граница на ЕС.

100 коли, за 120 минути... Амчи то е ОК!

За 17 часа им дали 2 пъти храна? Че и вода? Да не би и приспивателно, за да не ядат много и да не звънят в медии?

Не е ли крайно време тия да ги закрият?

Такива неща се случват, какъв им е проблемът? Искат автобусът да прелети за няколко секунди и да ги вземе? Или смятат, че придвижването зимата е като през лятото? Някои хора живеят с илюзии. Да си бяха взели самолетни билети... поне, ако няма проблеми, щяха да се приберат за няколко часа.

tonk11

Проблема е, че българина е мрънкач и мързел. Това е проблема.