Българи са задържани със 167 кг кокаин в Гърция

Двама българи са арестувани от гръцките власти след проверка на камион, в който били открити 167 кг кокаин, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Българи са задържани със 167 кг кокаин в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е. у нас задържани и пуснати естествено,поради недостатъчно доказателства.И те отишли да си довършат работата, за която не са виновни!

Ами ето - то се вижда в кои области сме добри! После, защо не ни искали в Европа...

кокаинът и хероинът ще се гонят до дупка, защото конкурират друго изделие.

Гърците умират да арестуват българи. Ако в тоя кокаин имаше замесени гърци, щяха да си затворят очите. Сега пък на тия им е спукана работата - доживотен затвор. Нашите умници от МВР да бяха изтипосали Брендо на тепсия на Солунската митница, сега нямаше да се занимаваме с отлагания и обсъждания на дела, се делегация в Италия...!?

А нашите защо им дават повод? Аз например съм излизал няколко пъти от страната ,пък никога до сега не са ме арестували,глобявали и дори не са ме спирали за "рутинна проверка"/ с изключение на Румънски пътен полицай,който просто си просеше цигари/.

Хубав имидж градим в чужбина - или лъскаме чинии в Макдоналдс или караме по 200 кила кока.. е, може да се намира и по някой инженер или лекар, който да разваля бондитския имидж на останалите, ама слава Богу, не е често!

така е, мунчо. много жалко за свестните българи, които са инвестирали в образование, професионалисти са и си вършат съвестно работата, където и да е (не че има нещо срамно в чистенето на кенефи). някога чух, че този народ не заслужава свестните си сънародници и често се сещам за това.