Българчетата в Босилеград ще получат подаръците си навреме

"Неприятна случка" заради липсващи санитарни документи за хранителните продукти. София и Белград се разбраха за по-добра координация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А реалните българчета в България ще се надяват мам и тати да са спестили нещо от храната си за да им купят подарък:(((((Нямам нищо против това да се дават на децата подаръци, но не трябвали първо да помислиш за реалните свои?????от които ще искаш да ти изкарват разходите..

все недоклатени работи излизат. Нещо куца на мозъчния тръст.

PEYTSCH

Не може ли и една неприятна случка със сръбско участие на граничен пункт с България ? За компенсация.

че нашите ги е домързяло за си свършат работата и са разчитали сърбите да си затворят очите така както са го направили миналата година...

Значи проблема бил от бг страна. Карате храни без докумнти,а сърбите си пазят народа от отровни храни,които в БГ се раздават безплатно на бедни и деца. Софийска община защо не подарява подаръци и на бг деца в БГ ,а само на тези в чуждите държави?

С канцерогенната вода в реките и чешмите от малоумника с мината там , според него там хора няма, а някакви животни, които ще изтрови за печалби без някой да забележи

Първо в БГ да спрат да тровят хората по места мини,кариери и други такива, а после да се заемем с екологията и здравето на хората в чуждите държави.

Колко милооо... А автобусът за българските деца... Нащи деца...дей

Наистина не мога да вникна в логиката да се раздават подаръци на деца с небългарско гражданство, докато на българските деца в България - грънци и таратанци. Тези деца в Босилеград са граждани на Република Сръбска. Може и да поназнайват някоя си дума на български, може пра-пра-пра-пра дядовците им да са били българи, но това е минало бешело време. Между другото няма ли да изпратим и 2-3 самолета с подаръци за българчетата в Чикаго? Или към Чикаго нямаме претенции, но Босилеград си го смятаме за свой си, нищо че е в друга държава и гледаме да зарибяваме децата там да се броят за българчета? Че един ден може да понатиснем с танкове, артилерия, няколко хиляди убити и пак наш да си стане? Това е тъпа провокация от наша страна. Както по едно време бяхме пратили трима лекари да лекували местните. Въпросче: за какво ни е Босилеград? Какво има там? Златни, сребърни, уранови мини? А Видин, Враца, Монтана, Лом, Никопол нямат мини, не ги щем тях в България и сме ги оставили да бедстват и да копнеят там да стане румънско. Така ли е? И ако някой си някъде си иска да се чувства българин, да заповяда в България.

и ето ти политически дивиденти;)

Вие в Швейцария за голям Българин ли се имате? Защо не останахте в България да садите жито, а избягахте някъде си? На работата лекото и на хляба мекото! Имаше едно време по руската едно предаване "Аз служа на съветския съюз". Като гледам поста ви съм сигурен че сте го следили с интерес. Колко ви плащат за подобни публикации? Ходили ли сте някога в Босилеград? Е аз съм ходил там говорят по-добре български от вас и са много по-българи от всички в "свободна България" и част от причините са, че "Свободата не идва даром", а трябва всячески да се борим за нея. Ние сме късметлии, но те не са и не бива да ги изоставяме.