17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мълчи и не взема официално страната на арменя, щото тогава ще трябва ерголяч публично а му нацепи камбаната!

Гласът не му се чува

И за двата недодяланите: и Армения (задружила здраво с САЩ) и Азербайджан, (за който Турция казва - “две държави - една нация”) са независими държави и те са на Русия не я трябват за да решава тя проблемите им. Русия направила какво й трябва за спокойствието си, а именно: изгонила от държавата си тези арменци и азербайджанци,които започнали да се сбиват и да решават проблемите си за сметката на Русия и територията й тя предупреди да не пренасят кавгите си на нейната територия. От кой зор тя ще се занимава с тях?

аременеца се е раждал , евреинът е ревал!

православните евреи! много противни, винаги много наострени!

и пак са сто пъти по-добре от оная неандерталска мюсюлманска паплач азерите

Руските убийци продават оръжие и на двете страни От това се издържа тази престъпна нация От кражби и убийства

Хайде сега арменците са невинни, колкото са невинни и евреите в близкия изток! А заплахата за арменската аец беше в отговор на заплахите за азерските язовири! По-добре да се проследят интересите и кой печели от война в региона, която би попречила на азерския газ да стигне европа, както войната в сирия попречи на катарския газ!

Османе ти ли си , стратегическа дълбочина ли се опитваш тук да правиш

И да се разправи с Армения.

Ако Ердоган се намеси ще яде мазния.....пак ще ходи да целува ръка на Путин !

Той му целува ръка а пък Путин му се дупи.... И двамата са печеливши.

Платените тролове на Алиев и до тук ли са стигнали ? За това ли Баку отказва механизми за проследяване на стрелбите, които Армения иска нон стоп а Кавказката Северна Корея ги отказва? Или за това, че диктаторкия режим реши да заплаши с ракетен удар Атомната централа в Армения ? Или за това, че все се опитват и все Арменците им го набиват Кавказия отзад и те почват медийни войни и гонят жени и деца по улиците ма Москва за отмъщение, понеже не могат да се бият на фронта с оръжие ?

Платен си ти бе олиго. рен, а твоите цигани арменците набързо се скриха като видяха ф16-ките на Ердо.Тая никому ненужна държавица Армения трябва да се изтрие от лицето на земята.Където е циганина-арменец, там войни и кръв. Пълни боклуци!

Хааха Ердо май се скри , като усети гръцко -израелско- египтеския тоя мишок Немало да прави проучвания хахаха палячо ислямистки