17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живея на Борис.Две години само блокираха и заеха пътното платно. НИЩО работа.Мъчат ни с едни разбрицани автобуси вместо трамвай и понеже сме покорна рая,никой не протестира! Аз съм вече стара и не мога,но когато дойде демокрацията 1989 г,всички бяхме на митингите и площадите. Дори,когато един голям партиен лидер искаше да дойдат танковете за да ни спрат. Сега младите,къде спите,бе???

оти не маанаха квадратните павета от видимо претоварен столичен булевард, след като нема нужда оТях, а и е починал младеновия Петър (лека му пръст веке 21 години) де нанкат, де са забегнали (съблазнени от по-големуото почасово плащане) зад граничната бразда; кой ли ще укори, че последните им трамвайно горнОбръщало фотоснимки са от ... юли`2021 (https://www.instantstreetview.com/@42.659117,23.241864,126.58h,-1.3p,0.67z,xRdBxX5A2lFjctijkQkX8w) онея с покривно турените камерки разкарващи се натам - натам из планетата ни, живи + здрави

дано пак се върне на работа работника, а в събота работа с повишено внимание понеже е ден на покойника, или отдаване почит към починалите, живи и здрави

То точно заради демокрацията и такива като вас дето дето "кой не скача е червен" сме на този хал. Жалко, че явно никога няма да го проумеете ! Това дето преди т.н. демокрация е построено не можете да го боядисате само, не да го поддържате, ното да го отремонтирате. Което не сте ликвидирали де, като оня с ликвидационните съвети. Жалка картинка сте.

проклета да си! и ти и цялата ти рода до 9то коляно! халал да ви е скапаната Демокрация

Коак не ви е срам бе- един да работи и него да го блъснете.

Исвояване на средства, а не ремонт. И то на милиони средства от аматьорски фирми. Затова се случват тежки инциденти. Никакъв професионализъм, ужасно е.

значи от пирогов за 2 км 10 минути а другаде за 19 км -4 мин дошла б. неомощ?

"Спешна помощ" е на "Сточна гара", от там тръгват линейките, а после карат в най-близката болница/спешен център, който да има ресурс да поеме болния.

Спаха половин година, никаква дейност, сега е наближил крайният срока и е, буквално, юруш на маслените - не знам от къде събраха толкова "майстори". Немарливи, некомпетентни и, за съжаление, без никакъв контрол, работно облекло и т.н.. Дано се оправи момчето, на 21 е...

сиган е там сал началника е потурнак...

А водача на багера нещо общо има ли със случилото се?

Безопастност на труда,това е в сферата на фантазийте в БГ!Девизът-"Абе кво ти пука,давай сега!"е в пълна сила.Съответно пълна глупост!Това е! Пълна немарливост!

Докато в България, се занимават със строителство, - така ще е!Строителството е ПРОФЕСИЯ!Изисква се - ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!Камарата на строителите се управлява от хора, които се занимават със строителство!Координатори по ЗЗБУТ в строителството - ландшафтни архитекти, зоо-техници, биолози, еколози, среден медицински персонал, електронни инженери, икономисти - икономика на строителството, шофьори и т.н., тук - таме - строителен инженер или техник.

Немарливост! Липса на обезопасителна маркировка, съчетана с липса на какъвто и да е контрол по безопасност на труда! Дано се оправи момчето! Строителите и може да са профита, но действат непрофесионално. Някакво тъжно стечение на обстоятелстввата и може да се стигне до тук!

Минавам всеки ден по този булевард. По моите наблюдения мерките за безопасност са под всякаква критика, както за работниците, така и за гражданите. Машините седят на пътното платно без никаква предупредителни маркировка, работниците се разхождат все едно са парка, пешеходците пресичат кой къде свари. Миналата седмица си карам и минавам покрай един багер фадрома или там, както се казва, в същия момент машината се завърта и лопата ѝ минава над колата. Направо ми стана лошо. Тогава си помислих, че е въпрос на време да стане сериозен инцидент. Фандъкова трябва да понесе отговорност за всички поразии, които нанесе на града. Дано момчето се оправи бързо и си намери по-добра работа!

Ремонтите вече имат жертви. Оставка,крадло!

Багер...в България на челен товарач(фадрома)викат багер и тракторче с кофа също.та затова е жив.Ако беше багер щеше да е умрял.

Тук отсреща върти един челен товарач Хитачи, който може и да е с колела, вместо с вериги, обаче пак е към 20 тонен, та не е жив, щото е било "просто фадрома". То може и skid loader да е било, дето им викат бобкат, то при строителната механизация безобидно няма.

В България ЗБУТ е пълна пародия.

ако го беше прегазил сега щеше да е в моргата. а не в шокова зала ама нали трябва да се печелят кликания

Багер багер багерът дойде

все пак е на 21 г. и живота е пред него .

няма да стане от количката в критично състояние е ,в кома...

Извинете, моля, благодаря: навярно се е хлъзнал, или е стъпил накриво ... дано поживо-поздраво излезне от лечебното заведение младия гласоподавател, че галиба храни жена и невръстните им деца; още колко ли месеца ще продължи да е неползваемо (карта в https://www.openstreetmap.org/#map=14/42.6771/23.2721) , вероятно щото двуколовозната релсо-траверсовата скара е на натрошени камъни, като тра -мвайното -се реално е между м/у бул. Борис 3-ети (навярно вече изцяло премахната павировката му и добре уплътнен, и асфалтиран) и много тясна съседна му успоредна улица (де факто ~1/2 от преди ремонта дължина на трамвайния участък е без никакви жп релси) ... описвам според лични ми лятото на ~1999 год. наживо впечатления, живи + здрави