Бъдещето им тъне в мъгла: Съдбата на пленените украински бойци от "Азовстал"

От понеделник до вчера на руските сили са се предали 959 бойци, които се бяха барикадирали в завода

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми в Сибир има много мъгли.. ще блъскат по тухларните или ше вадят камъни:)))….. до припадък

Значи стои въпросът, дали да бъдат разменени(което ще се продиктува като евакуация), или да бъдат съдени, защото заслужават иначе язък за цялата офанзива от Руска страна?! Апоред мен не бива да ги разменят, защото те, ще се върнат и отново, ще се бият и пак, ще има убити от двете страни, а и диухът на фашагите, ще се възвърне.Вярно при размяната, ще имат шанс руските военопленици, но пък други, ще бъдст убити?! Борбата е безмилостно жестока, борбата, както казват е епична, аз паднах, друг, ще ме смени, какво значи там някаква си личност..............

Разстрел, и след разстрела – червеи. Това е толкоз просто и логично. Но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой, защото те обичахме! Никола Вапцаров "БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА..."

сибир е голям а гулаг никой не го е разтурял

на съд и да изгият; интересното е кога зеленския ше забене у америчко да си спасява задника от любовта на народа ако всъщност вече не е там

Зеленец как върви евакуацията? Мама ти да еба проста.

Какви бойци и герои са тия, бе? Въшкари!!! Боецът има чест и достойнство и би предпочел смъртта пред срамен плен. А тия? Укропитеци и професионалистки!

Много даже им е ясна съдбата на бойците от Азовстал.Тези които ще са на територията на Русия-ще живеят независимо от присъдата.Тези които са на територията на ДНР и ЛНР също ще ги съдят,но дали ще живеят зависи от присъдата.И на двете места обикновените и доблестни военни нищо не ги заплашва.Вярно е че бойците от Азов не са поставяли условия за предаването си в плен,те просто са молили да не ги предават на милицията на ДНР а руснаците да ги вземат.

но нащо бъдеще е дълбоко потънало в мъгла и студ.

Няма да плачкате мили нацита! Всеки ще си получи заслуженото. Не се блъскайте моля! Един по един!

Ще ги тормози и убие по на-мъчителен начин. Но, това няма да му помогне. Нито баните в еленова кръв. Той ще остане в историята като ненормалник, съсипал живота на милиони. Парият на света.

Какви елени те гонят пък тебе бе педал че?

Как е възможно да има такива тъпанари като тебе

самоотвержени патриоти. Орките ще им причинят всичко най-лошо, защото са комплексари, които могат само да изнасилват, тормозят, убиват и мародерстват. Но, в историята ще останат азовци, а не палаите им.

Прав си! Геройски се предадоха, настаниха се в следствения изолатор, заключиха се отвън и давайки ключовете на руснаците, ги принудиха да ги пазят, разпитват и в бъдеще и съдят! Евала! Е, това са герои! Сега от "Азов" в Мариупол, а после и от други части в цяла Украйне. До победен край!

Ще им предоставят достатъчно време да анализират колко вида комари има в тайгата

Всекиму според заслугите

Към Ад:Това е истинското положение на нещата В България,колкото и да не ти се иска.Факт,изказан от човек,който най-малко изпитва симпатия към нас и политикото ни.Но е болезнено истинен и за жалост,се потвърждава от самият живот.Не си затваряй очите от злоба,защото няма да разбереш,когато България остане без бълга ри и държавност.Така хубаво сме се засилили към пропастта,че връщане назад няма.Даже нашите " приятели " и съюзници от ЕС и НАТО ободрително ни подвикват и ние гордо ускоряваме за да се харесаме.Дружно евроатлантическо самоубийство в името на....

където е стъпил руски ботуш трева не никне

е стъпил американски ботуш какво става не мога да разбера какви олигофрени пишат тия глупости

Какви бойци са тези нацисти и терористи ? Само един куршум в слепоочието ще им проясни бъдещето. Нищо друго не заслужават тия изроди.

Дайте му медал един патрон между челото само ТОВА заслужават.

Нищо повече

Неточно заглавие! Правилното е: Бъдещето на пленените терористи от Азовсталь. Като се има предвид какви са ги вършили заслужават по един куршум в междувеждието!

Teзи азовци отначало се снимаха с калашници, бицепси показваха, гледаха лошо като селски батки, националистически татуировки, сега изведнъж взеха да позират с патерици, а!

Това е новата хитра стратегия на която е спосбен само хитрият украински военен гений. Руснаците не са подготени да хранат толкова много венопленници и след седващият голям удар с огромно количество военнопленници, който се очаква в скоро време, ще капитулират.

Добра ирония, ама е я разбраха.

Бъдещето им тъне в лайна.. ббаахаха

Контролирани от щатите терористи, на кой му дреме за продажници...

СЛАВА УКРАИНЕ

Рене, самоубили се...

СЛАВА УКРАИНЕ

Преди началото на евакуациите Москва беше казала, че в бункери на територията на големия стоманодобивен завод са се окопали около 2500 души, а по информация от украински източници там е имало около 1000 души На гиляку

Москва като каже добър ден погледни Слънцето ли свети или Луната...

Луната не отделя собствена светлина, Луната отразява светлината от слънцето. Нямате елементарни познания пък сте седнали да разисквате световни проблеми като войната в Украйна. Не знам кой лъже, но арабските средства за масова информация са бай-достоверни, колкото и да не ви се вярва. И същите тези средства за масова информация не казват нищо хубаво за Украйна.

До оня ден бяха само 1300 предали се всеки ден излизат още по 200 и доколко ще стигнат бе глупако

Нещо позатихна проукраинската истерия.

Русия каза, Русия направи. Няма празни приказки. Навря фашистките уроди, където им е мястото и спасява някога близката й Укрия. Както спаси Сирия, и нас, и дано пак ни спаси, че сме цъфнали и вързали...

Това са престъпници. Бъдещето им не е мъгляво, а кристално ясно - в затворите на Русия през следващите 50-60 години!

В момента Азовците ги превъзпитават като чистят труповете на своите и ги погребват.Никой от местното население не искат да се докоснат до труповете на националистите но помагат на гробарите Азовци да се преоблекат с найлонови дрехи като дъждобрани и ги пращат на превъзпитание.

са пълен капут

Като минат през военен съд, всичко ще стане ясно! Да се молят, само да не попаднат на „народен съд“ в ДНР!

Затова се казва народна република.

Съдбата на азовците трябва да бъде съдба на военни престъпници.

Нашите просто киро и асен също!

Кво ги мислим, няма да останат без работа ди края на живота си. Има да копая в мини за редки метали.

Не виждам тук „Павел“, „ПРИЗРАКА ОТ КИЕВ“ и още няколко зрънца? Само „Пор“-ът осмърдява коментарите. Да не би да не са им изплатили надниците?

Направили са хипертонична криза, най-вероятно!

Част от младите момчета от Азовзаминават за булки в република Ичкерия. Когато се изкъпят и преоблечат повечето са хубави и най-вече девствени. Честито на булките!

Азов конец!

Путин забучи минските споразумения на копие, и тръгна да търси азовци , да си направи чаша от главите им! Ха ха ха ха

Зеленски заби минските споразуемния на кол. Ако беше дал автономия на Донбас, Путин нямаше да има никакъв повод за война.

Ще строят за новата си Родина! Ха ха ха ха

Ти май имаш сериозно раздвоение на личността плати. Си здравните осигуровки и ходи се прегледай

Азовците избиха достатъчно руска сволач. Сега се оттеглят на заслужена почивка. Слава на Азов! Слава на Байдън! Слава на Сорос! За Расия остават санкциите. За нас идва свободата от руското влияние. Софийските еничари да събарят Моча и да вдигаме украински знамена на негово място.

Белким ти олекне

ПРАВИЛНО ОТИВАТ В ТВОРЧЕСКА КОМАНДИРОВКА В КОЛИМА ИЛИ ЯКУТИЯ „„„ ПО ИЗБОР „ ЗАД ПОЛЯРНИЯ КРЪГ КЛИМАТА Е СУПЕР.

Като видя Щерев веднага получава- минус без да го чета

Доминиращия етнос в България се състои от синовете и дъщерите на българките, ебани от руските Солдати, окупатори дошли 1944г. Затова имаме най- много русофили от целия свят. Затова, винаги сме били първи, и през социализма, и през капитализма.

Ти наистина си пор. От постовете ти вони!

И аз ще те поиба.

Гледахте ли оня язовец като си показа корема, две татуирани секири! Ха ха ха ха

При евакуацията видях горди украинци,борци за свободна Украйна, и гузни руснаци, осъзнаващи, че са убийци и нашественици в Украйна.

Евакуация ли?!!!... Това беше капитулация!

Това е продължение на АТО, на укрите! Ха ха ха ха

Азовците избиха достатъчно руска сволач. Сега се оттеглят на заслужена почивка. Слава на Азов! Слава на Байдън! Слава на Сорос! За Расия остават санкциите. За нас идва свободата от руското влияние. Софийските еничари да събарят Моча и да вдигаме украински знамена на негово място.

Укрите се предават и от това ви боли, а?! Затова квичите!!!

за тези украински боклуци!

ще е тяхното спасение! Нали искаха да са "герои"...долна украинска измет!

Шокиращи откровения относно съдбата на България направи руският президент Владимир Путин в интервю, което ще бъде излъчено в неделя по водеща телевизия. От медията разпространиха част от тезите, които са потресаващи. -------------- Бункерният комунист и паркинсон да си гледа собствената КОЧИНА, където 3 мил млади руснаци вече избягаха само последните 2 месеца и където ще бъдат "заместени" от 3 милиона потурнака от СТАНОВЕТЕ! :))))))

Азовците избиха достатъчно руска сволач. Сега излизат в заслужена почивка. Слава на Азов? Слава на Софийските еничари!

Не са наша грижа.