Баба Веска, която удуши съпруга си в банята, застава пред съда

68-годишната пенсионерка от пловдивското село Труд ще изчака старта на делото в ареста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задържане под стража за една изкукала баба...

Що за закон. За убийство от 10 -до 20 Защо ни е чудно че има толкова убийство. Лежиш 5-6 години и на свобода и пак убивай Защо ли ни е чудно че младите хора напускат страната ни А убийците се множат

Тези народ наистина е изпушил, ужас...

Тази женица вместо да копае с мотиката една леха с домати в малко провинциално селце, къде се е набутала ?

От цялата история само не разбрахме баба Веска намери ли си ключовете?.. То за известно време няма да й трябват..

Всеки, вдигнал ръка над жена това заслужава.

Тъп трол от мъжки пол.

Ами да те питам тогава, ако ти вдигнеш ръка на мъжа си заслужаваш ли да те удуши? А всъщност никой не знае дали той е вдигнал ръка срещу нея. Тя така казва и ти автоматично вярваш.

Иветке, ти тъпа ли си или само така изглеждаш? Кой кого е последвал? Не разбра ли, че бабата е отишла в банята? Като ви знам и кътните зъби ми е ясно, че за никакви ключове не иде реч. Те са само предтекст. Истината най-вероятно е, че именно бабата е тормозила дядото и за това той се е преселил на горния етаж...

селски истории, трябва ли да ни вълнуват?

Щооо? То в градовете не се трепет! Само скачат от балконите...

Баба и Дядо са състояния на талото и организма, а не обръщение към майката, съответно, бащата на родителите. Не го ли научихте вече, неграмотници?!

Баба и дядо са роднински връзки, преки. Старец и старица са състояния на организма от... точно така... процеса наречен СТАРЕЕНЕ. Ням процес наречен бабеене или дядовене. Не го ли разбра!?

Бабето да остане в килията. Мръсно убийство е извършила тя. Да й се отнеме веднага всякакво имущество, което може да е "наследила", останалото да се възбрани за обезпечение на бъдещо обезщетение. По закон убийците нямат право да наследяват наследодателите си.... Какви зли, гадни хора, склонни да извършат убийство има само на този свят?

Защо никъде не пише с големи букви ДОМАШНО НАСИЛИЕ? Това е явен случай на ДОМАШНО НАСИЛИЕ. Това ДОМАШНО НАСИЛИЕ завършва със смърт. Сега е момента да се напишат още няколко случая съус жертви на ДОМАШНО НАСИЛИЕ. ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ трябва да бъде порицано. Ако навреме бяха взети мерки срешу ДОМАШНО НАСИЛИЕ нямаше да се стигне до ДОМАШНО НАСИЛИЕ. Защо съседите не са съобщили, че в това семейство има ДОМАШНО НАСИЛИЕ? Защо приятелите ня са взели мерки срещу ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ?

Веднага ще споменем още няколко. Ако някой не вярва да прегледа заглавията от посочените дати. 27.01 Жена нападна и рани мъжа си с нож по време на скандал 04.02 Жена наръга мъжа си след скандал 01.03 Жена наръга възрастен мъж в гърдите след скандал 11.06 Жена наръга мъжа си при битов скандал 03.07 Жена наръга мъжа си в гръб след семеен скандал 10.07 Жена наръга мъжа си с нож в крака 12.09 21-годишна жена от Лозница намушка с нож мъжа, с когото живее на семейни начала

Ей на тези жени трябва да се даде медал за храброст, че не са се оставили в ръцете на насилника, Гошко! Има насилие от мъже към жени и другото е неизбежна самоотбрана, Гоше тъпо!

Ами ако си направиш труда да прочетеш статиите ще установиш, че в никой от тези случаи мъжът не е посегнал да удари жената. Но знам, че не си си направила труда да ги прегледаш. Интересно ми е теб мъжът ти бие ли те, и ако не откъде си толкова запозната с мъжете насилници?

Като остареете и не можете да ръгате какво очаквате...?

Ало Дир...бабаки и дидковци са в Офиса ви...аз съм активна 75 гослдишна жена с професия..що за невъзпитание

Господ знае колко е изтърпяла тази жена и дали нямаше тя да е трупът, ако не се е борила... За онзи долу с картечницата: вашата майка безполезна утайка ли е? Ако мислите така, имате сериозна нужда от лечение...

И какво паднало й пердето? По твоята логика мъжете като търпят и те ли да убиват жените си? Убиецът си е убиец без значение от пол, възраст или етнос.

Нямате право да пишете "баб" и "дядо". Тези хора не са ви близки и си имат имена.

абсолютно от къде на къде Журналята ще казвате баба на 68 жена..аз лично се обиждам вие си се бабосвайте

не може да се е, и е сбръчкана, значи жената е вече баба.

Та това си е цял роман-бестселър. Ех ако журналята пишеха с такива подробности и с пълните имена и при циганските престъпления - равни нямаха да имат.

Как сега ще защитим приемането на Истанбулската конвенция ! Получава се противоречие.

не с езнае и жената какво е търпяла.

хем му е резнала гювеча още преди 50-така, хем не му е давала да си води любовници... И накрая на дедото му е паднало пердето...

Забелязал съм ,че жените полудяват ако трябва да се грижат за мъжа си. Откачат. Свикнали са само да те да смучат. Човека цял живот я е издържал ,тя няколко години давала пари и много й се видяха. Сега в сливенския затвор ще й се радват

ТО С ТАКЪВ КАТО ТЕБЕ, ГОРКИТЕ ЖЕНИ.ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ.

Ако не бях открили трупа ,бабата щеше да живее с разложеното тяло. Сигурно е искала да лапа 40 процента от пенсията на мъжа си.

Ако бяха увеличили по-рано пенсионната възраст на 85 и 83 години , тези двамата щяха още да са на работа по цял ден и нямаше да се стигне до там ;)

Е, браво - закърпихте бюджета на социалното осигуряване!

В очите на закона пол и възраст на убиеца на убиеца нямат значение, освен ако не става дума за непълнолетен. "Баба Веска" ще лежи.

Една душманска т.е. истанбулста конвенция ли ще ни спретнете сега, против домашното насилие?

Не разбрах баба Веска на кого точно от авторите е баба?

Явно е баба на неграмотния автор.

Бабата е страшна напаст! Не я изпускайте, щото не се знае още колко мъже ще удуши. Дръжте я в ареста, защото има опасност да извърши рецидив. Пък и не е маловажно, че не може да си плати гаранцията, та да я пуснете под гаранция. Не е като манго, дето след като я изнасили, ще се предаде доброволно в РУ, ще внесе една гаранция от 200 лв и ще го пуснете. Пък, ако стигне до съда, ще ползва облекчения, защото се предал (похвалил се) сам пред МВР. Пък и каква вероятност може да има за рецидив? -Никаква!

ама човек като тръгне да води децата си на доктор - сутрин, когато обикновено бърза и за работа, и види пред кабинета вече наредени и чакат 20 такива бабета, дето с проклетията си са си уморили дядовците и тръгнали по докторите - те да им обръщат внимание, и направо ми призлява! Направо ти казвам идва ми да вема една картечница и да ги направя на кайма и без това абсолютно безполезните утайки...

КАТО ТИ ЧЕТА ПРОСТИТЕ МИСЛИ И ТИ НЕ СИ ОСОЛЕНО ПОЛЕЗЕН, БЯГАЙ НА СЕЛО- ТАМ ОПАШКИ НЯМА.

Видими резултати!

Баси лудата бабичка! А как мило гледа. Сещам се за постановката "Арсеник и стари дантели", в която две мили бабета трепеха разни старци.

Какво става с българския народ??? Това е краят.

"Това е краят." Айде бе? По бай ти Тошово време нямаше ли такива истории ? Имаше ..даже повече от сега.

ИК не важеше ли само срещу мъже?!

За сега конфекцията не е приета. Почакай малко, не бързай.

конФеКцията, а? ;)

Да, иронично го е казал.

от 70 години насам води до мизерия. Мизерията води до изкукване. Изкукването води до убийства, самоубийства и всякакви други "хубави" работи. Какво чудно има тука?

Като процент на убийствата и самоубийствата, бройката е почти еднаква навсякъде... за справка - една от водещите страни по самоубийства е Япония... правителствената политика няма нищо общо... донякъде е парадокс, но е факт...

...то и с изпедерастяването така...

Не точно, то расте чисто статистически... сега е модерно и даже насърчавано... тук, вече, имат влияние страничните фактори, ако преди години е било 1/10, сега е 2-3/10, това не значи, че и останалите преди не са имали подобен наклон, просто сега стана почти "гордост" да го афишират....