Аятолахът опрадва рязкото поскъпване на бензина в Иран, а властите предупредиха протестиращите

Интернет е почти напълно блокиран в страната. Протестиращи блокираха пътища и палиха огньове по улиците в Техеран и други градове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интернет е блокиран в страната! Мюсюлманите така си решават проблемите.

Който се е репчил на САЩ хубаво не е видял.

Атолаяха у психиатрията и халоперидол преди ислямизирането на Иран и обявяването му за ислямска република е нямало забрадки алкохола не е бил забранен Иран е бил модерна светска държава със развиваща се икономика религия(вярата няма нищо общо със религиозният фанатизъм)+политика убийствена форма на управление историята го е доказала повторението на исторически грешки е фатално както за една държава така и за народът санкциите против Иран инфлацията и рецесията проблема със корупцията и кражбата на милиарди долари годишно изнасяни от Иран тласкат иранците към бедност и от там протести

чета какво е сказал аятолахина, и си спомням какви ги диплеше нашия незабравим пръв партиен и държавен ръководител, дрОгаря тодор живков при всяко поскъпване на цените в народната ни република: за все по пълното задоволяване нуждите на трудЯщите се се налага да повишим цените на горивото, понеже тъй ще влезнат по големи приходи в държавата ни, а всички знаем, че държавата сме всички ние! сиреч, повишавайки цените на ..... ние самите ставаме все по богато и проспериращо общество!! ура, дрОгаре!!!!! явно аятолаха е намерил от някъде речита на живков

Така се протесрира, а не като вас овци в БГ. Събрали се да викат оставка пред МС, а отгоре самодоволно Борисов ги пита: "А вие защо крякате?' Бахти смотаното племе.

Да ни олижеш посраните гъзя! Мършо предателска

Не казахте на колко е поскъпнал - 50 ст. на литър или 55 ст. Може би 58 ст., а това вече е катастрофа в сравнение със заплатите им по 1000-2000 долара.

От 40 на 60 стотинки е поскъпването

Толкова може би взимат генералите от корпуса на гвардейците.И защо долари?Презряна американска валута.А?

60 стотинки им направиха бензина и тия полудяха,а тук е 2,40 хахаха роби

бАдете спокойни мурзилки...във Франция всичко е ОК , рипат само няк'ви закачулени анархисти дето в джобовете им звънкат кАпейки.....но прави сте , много меко действат е Европа , отдавна трябваше да им направят кратуните на пита !

Абе какво става у Франция там ДЕМОкрацията започнала да гори през последните 2 дена! Само питам

Във Франция "Демокрацията" ..Мачка протестиращите с Груба Военна сила ...Жертвите нямат значение ..до пълно изтребление/смазване на недоволните ! Свобода ,Братство , Равенство ! Това е логото на Франция ! Но не е логото на Демократична Франция ?

Забавиха ремонта на гилотината. Точат я в момента. Ще се постави под Триумфалната арка.

иран, държава производител на петрол, с купони за гориво!

А ти, гений пробвал ли си да подкараш колата си с петрол?

ама не схвана иронията или се правиш на улав ? вода гази,жаден ходи - кАмунист.....във Венецуела същата работа , а и в Боливия - аха да пАбеди Камунизма и лошото ЦРУ ги гътна !

Олеле, тия гадни американци са подкупили и аятолаха!

Дали ще са аятоласи , дали ще са комуняги - резултата е един и същ ! Откъдето мине червената или мюсюлманска чума - трева не никне .

А най-зле става като мине краварската чума.

Че отивай да живейш в Иран бе туфлек

Положението в Иран е в следствие на краварската чума! За малоумниците - прочетете какъв е бил Иран 70 години, преди така наречената революция на аятоласите от ЦРУ!

Разумен човек само като погледне такива маймунски снимки и няма нужда да чете по-нататък.

Расист! Ей сега ще те лишат от право да гледаш мача на обречените след час

Кво става с правописа ви, бе?

Подобрява се - грешките вече започват чак във втората дума от заглавието.

Войната в Сирия и ядрената програма са много скъпи. Пък и тези санкции..

Да, и са екзистенциално необходими на иранския народ. А санкциите - те са от лошите империалисти!