Авторската статия на Макрон - един необичаен ход

Първите положителни реакции от проевропейския лагер не закъсняха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Макрон- може би детайлите да на се много ясни, но посоката му е вярна и даже единствено вярната!!

Макроне, ми той Пренесанса свърши отдавна бе, вече не остана нищо за Пренасане!

"Първото нагло предложение е създаването на своего рода европейско Министерство на истината, което ще следи дали случайно не извършвате престъпление в интернет пространството. Разбира се, всичко е замаскирано като защита на демокрациите. Като по учебник. Като по Оруел. "Следващото предложение на Макрон е създаването на обща европейска служба за бежанците. За пореден път доказва неписаното правило в Брюксел, че винаги трябва да бъдеш нащрек. Идеята за солидарното преразпределяне на нелегални мигранти в ЕС е отхвърляна неведнъж от страните-членки. И все пак по друг начин, с други думи кликата на европейските либерал-фашисти, приели Макрон за свое знаме, се опитва да я наложи. ........ След това, манифестът на Макрон продължава с още приказки за неговата оригинална идея - Европа на две скорости - развита и мощна икономика на Запад и изкуствено беден извор на качествен труд на Изток. " Джамбаски

едно време един френски крал, който беше казал: "Франция, това съм Аз! Удариш ли шамар на краля, удряш шамар на Франция!" или нещо подобно. Та и сега една юдо-масонска олигархия си е присвоила правото да се нарича "Европа". Който е срещу тази мафия, значи е срещу Европа...

Забележете, че този Макрон започва с обръщерието,, граждани на Европа,,, да, наистина граждани, особено през последните няколко години и идеите на госпожа Меркел. Този хитрец се чуди как да изменти европейците, не гражданите- за да се задържи на власт. И разбира се го хвалят защото виждат, че все по- паянтов му е стола и империята на Меркел пропада, макар и да се стреми да спечели време. Дяволът винаги седи в детайлите за които такива като Макрон, Меркел и т.н. искат да си затворим очите.

Макрон като иска да се обединим защо прави сепаратиски договори с Меркел зад гърба на останалите в Европа? Или го разбира: "Ние с Меркел се договаряме за решения, които са в наша изгода, а вие другите после трябва да се обедините и съгласите с нашите решения." Нищо демократично и обединяващо не се вижда в такава теза.

Ми той самият казва защо- ИСКА ДА ВОДИ ЕВРОПА. Разбирай го като Баце- искал да оправя световният мир. Това не са мъже, а п.ъдльовци които искат да се правя на световно значими личности, когато народите им ги освиркват.

В последната си предизборна реч Макрон обеща че или ЕС ще слуша Франция или да се готви за Фрекзит, а така рекламираната му статия всъщност заявява че ЕС се е върнал в Средновековието... и Ренесансът му е възможен единствено ако последва Макрон по пътя му към светлото му бъдеще, абе скромен човек няма спор, нали;)

Абе оди при баба си бе младеж...

откога ЕС се нарича ИЮ, много ми е интересно. Защото EU (според вас ИЮ) е Европейски съюз. А Leave (англ.) е да напуснем. Като цяло в груб превод: Да напуснем ЕС.

щото ако се прави превод на значението ще се върнем в соц време, а хората не искат да се връщаме и да си спомняме че тогава значенията на думите бяха важна част то живота ни! За тва и пущат подобни тъпни, щото така е наредено, не виждаш ли че в БГ-то е пълно с надписи на латиници!

ако ми кажеш каква точно дума е "съюз", можем да започнем даже дискусия. да те светна - не е с български произход, няма корен на българска дума "юз" със приставка съ- та... юниан (не е нито инион, нито юниЪн) е нещо като обединение, съединение. но защо вие му казвате съюз... вие си знаете (или русите ви господари)

има и съюз на демократичните сили. понеже унията отдавна се използва от църквата като термин, на ЕС остава думата съюз. написах нещо смислено, но илитератите от дира веднага го изтриха. не ми се губи време с илитерати, направи си справките сам. ако трябва преименувай ЕС на евроуния, нищо против.

1. Съюз между две държави, между съюзи или организации в областта на икономиката, образованието и др. 2. Обединение на източноправославната и католическата църква под върховенството на папата. съюз 1. Тясно единство, обединение на отделни лица или групи. Съюз на демократическите сили. 2. Обединение, съглашение, споразумение за постигане на общи цели. Военен съюз. Сключвам съюз.

Макрон , с идеята за единна европейска МРЗ но съобразена с конкретните условия във всяка страна, отново доказва лицемерието си. Предлага единна ама различна, пълен абсурд.

Точно в десятката! Напълно прав си! А забелязали как журналистите угоднически пропускат втората част от изречението, а именно съобразяването с условията на всяка страна!? Напълно случайно предполагам го пропускат!!! :)))

Макрон го нрнавиждат/гонят от Франция той иска да Европа да управлява !! Същински измамник-ГЕРБераст но на по-високо ниво

Макрон пише статия, и никой не я чете! Защото Макрон е вече бита карта. Излъга избирателите си.

селтака без образование прави анализ на световен лидер! простотио българска ти си виновна за всички български беди. никой друг!

Какъв световен лидер, бе туземецо? Световен лидер е Доналд Тръмп, шефа на света и на Макрон!

Кой бе, Макарон ли?? Що си верваш че е световен щото една група хора от ЕС му плащат вечеренките и излизанията по медиите ли? А и че франсетата взеха чесе объркаха или просто бяха извъртяни резултатите на изборите ли? Един мъж с психични отклонения и то сексуални едва ли в съвременния свят може да бъде лидер!!

и затова се обръща директно, а това вбесява джурналетата и те му отмъщават с гадни статии. кобкото по - малко са посредниците между политиците - имам предвид журналистически намеси - толкова по - успешен е диалога!!! журналистите винаги търсят евтини сензации и много често вредят на доброто, а не обратното,както твърдят.

ето ти директното общуване на харизматикът ..... всяка българска транспортна фирма..до 10 камиона ... плаща 150 евро на френска фирма за да .... внимание ....кореспондира с френските власи .... рекетът е познат като закона макрон каква жаризма намери в кофа с фекалии

кофа с фекалии е корупцията,която иска да прибира незаконно рекет.правиш би разлика?правиш, но ти изнася повече това - алъш вериш под масата, а не законна норма.

харизматик, хахаххаха каква я тая дума бе душа? Хаххаха гробарска паткоооо, калинке, малинкеее!!!! ХАРИЗМАТИЧНА ЛИЧНОСТ! ВСЕ ЕДОНМУ КАЗВАШ ТОЙ Е ХЛЕБАР! НАЙ-ПРАВИЛНОТО Е ЧЕ Е МЪЖ С СЕКСУАЛНИ ПРОБЛЕМИ ПОСТ-ТРАВМАТИЧНИ В СЛЕДСТВИЕ ВИДЯНОТО В ДЕТСТВОТО !!

ТОВА СА РЕАЛНИТЕ ПСИХИЧЕСКИ ПОСЛЕДСТВИЯ НА ГЕРОНТОФИЛИЯТА ! ИЗВРАТЕНОСТТА НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА Е НОРМА !!!

не цапайте интернета с това нищо

SU-152

Защо от самото начало го наричат "президент на богатите"? Защо първото нещо, което направи, когато зае поста, бе да премахне данък богатство? Защо под претекст за защита на околната среда, реши да обложи с още данъци именно хората, чието положение и без това е тежко? Как стана така, че "реформаторската" му политика предизвика най-голямата социална криза във Франция от много време насам? Изобщо крайно лицемерно е да се правиш на "спасител на Европа", на "носител на новото", когато си неразривна част от същия този плутократски елит, срещу когото, уж, се бориш.