17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И.ах го в калтака! 60годишен се нарязал като... с 2,8 промила и се качил в автомобил?! Ало прокуратурата? Ко стаа бе? Тва си е направо опит за убийство. Планиран!

Май сбърках за 80 процента.

Don't drive when you've been drinking!

На този, причинил катастрофата, нищо му няма! Дори твърде малко му е. За потърпевшите, за причинените щети, това е за жалост. Дано бързо се възстановят! Сега на наглеца може от съда да му се извинят.

А, дали е викал:"Аллааа акбааар", а! Нема само тва, там Париж и Лондон да се фукат,я!

Значи що за пример даваш на деца бе не те знам от кое село си дошъл ама си уникум тръгнеш сбирата кои сити че ще си над закона господ лиси

Пиян или друсан до живот тъкмо тия със стековете бира да видят защо иде реч не да пият и да карат и те са такива умници

Проишествието е точно на светофара.Минавам от там два пъти на ден.Вече ще се страхувам да пресичам дори на зелено заради пияндурници в автомобили.За да се качи с колата по стълбите към площадката и да се забие във ценралния вход на Търговския център и да изпочупи цветарските магазини от двет му страни доста неядекван ще да е бик при това с голяма скорост е взел завоя.Че дал и газ назад та ударил друга кола.Пълен идЕот.Без жал за такива твари.

На пияни или дрогирани шофьори да се отнемат книжките завинаги.Конфискация на превозното средство за скраб.

колко?

като бащата на радеФ! и някой добър милиционер го е пуснал за 20-тачка да убива!

Абе дебил недоклатен. Какво общо намираш със случая с бащата на Радев. Не виждаш ли, че става въпрос за пиян водач, който освен че е ранил 4 човека, е предсизвикал и значителни материални щети.

Абе вече всеки ден май стана това.

стига сте пили бе български шофьори убийци, хората са доста тежко ранени

Уникални идиоти сме българите.

До кога ще карате пияни бе м...... ви пияндурска

66 не се ядосвай те тия всичките са били цигани. ние "добрите българи не правим никога бели"

За една седмица КАТ бяха хванали 12 650 човека, седнали да карат пили. Само за седмица. Не сме народ, а някаква паплач без никакво самосъзнание, морал и бъдеще.

Кат не могат да хванат толкова - лъжат. Как си го представяш, нали трябват проби, анализи... време, катаджии трябват, пък и шофьори.

Това кола ли е бе .... И вие да я карахте и вие ще искате да се умаате у стената...

Според мен, трябва да има едно просто правило в закона,пил ли си, дрогиран ли си, при пътно транспортно произшествие отиваш 5 г. в затвора по бързата процедура.,книжката се отнема завинаги и плащаш всички щети.

Колко си либерален. Защо не да се разстрелват на място?

Защото ще трябва да закрием държавата доста по-рано от предвиденото по план.

Господа от КАТ, не правете протокол на човека, който е виновен за ПТП-то, ще ви се стъжни живота! За написани актове и протоколи на лица от ГЕРБ, заповедта ви е готова за дисциплинарно уволнение!

Хей, овчари! Изпотепахте се там, бре! Вече няма да ходя да пия бира там! 60 г и пиян зад волана е много подорзиретлно, но както и да е. Хептен на село го обърнахте! Освен ако не е българин.

НИЩО НЕ Е, ЩОМ НЕ Е "ПТП" С БАЩАТА НА ПРЕЗИДЕНТА!

абе земете им автомобилите на тия в БГ стига са трепали хора, дайте им колелета па да се возят. И полицаите добре ранени все дебели, с ръцете на кръста над 100 кила всичките, стават само да си затискаш зелето с тях, и да събират парса за началника.

Явно във витрината погледнато изглеждало като да си върви в правилната посока, а то било огледало! И още тези коли, където го блъскат в правилната му посока за движение- не е истина просто! Майтапа настрани- не знам какво трябва да стане в тази държава, та да спрат най- накрая да се качват къркани индивиди в колите си?! Жалко за невинно- пострадалите, за шока и стреса, които се наложи да се преживеят, но тук е така и светлината в тунела не се вижда.

НЯМА МАНТИНЕЛИ ОКОЛО 7-8 НА БРОЙ ЛИПСВАТ И , КОЕТО Е НАЙ ТРЕВОЖНО АСФАЛТЪТ Е ЧЕРЕН НЕ Е ЧЕРВЕН!

Човекът не е пил алкохол, а е чел „Визия за България“, поради което се е опиянил от мисълта за предстоящия повсеместен теч на мед и масло в България. Не е виновен, че се е сблъскал със суровата действителност на Боко, придружена от калпава пътна настилка и разни нагли майки с деца, дето му се мотаят пред автомобила! Па и тия МОЛ-ове са една мръсна капиталистическо-империалистическа измишльотина, чиято цел е да смучат парите и кръвта на трудещите се.

Този май се е опитал да излезе на заден на булеварда и се е подпрял яко...

Най-вероятно е комуне от БСП. Само такива карат пияни. Типично като пияния баща на Фатмака Гумен Гадев прегазил човек на кръговото

То като терористичен акт изглежда, а пък всъщност пиян. Да е млад разбурам, ама тоя на преклонна възраст.

няма да се усетиш и ще станеш на 40, после на 50. Да си жив и здрав, обаче времето върви бързо и когато доближиш 60, си спомни какво си писал днес и дали 60 е преклонна възраст.

Е 60 не са 20 ,нали, а три пъти по 20, имам предвид, че акъла и опита са три пъти по 20, нищо лично към набора.

Статия на бългаски език за улици с извънземни имена.Свършиха ли българските имена,ако да ,то слагайте цифри.Така ще е по лесно на хората останали да живеят в Бг да произнасят

Селския чичак сбъркал хоремага с града.Тука има правилата,ама за селтаците не важат.Айде сега всички щети да плати тоя дебил нещастен.

Горкия човек, витрината е блестяла силно,а и МОЛа не е ограден с мантинели.Там точно има опасен завой и асфалта е много хлъзгав,като огледало е.Там често стават катастрофи и никой не взима мерки. Да го пускат да си ходи у дома да си допие ракията.Все пак е опитен ,спрял е навреме не е влязъл във МОЛа все пак ,а и е пожалил гражданите,няма жертви. Малко се е поуплашил ама ще му мине.

Налочил се с комунистическа водка, нали тролчета--цецовчета?:)))))))))

Ами направете там едно кръгово бре, тъпи шопи! Я вижте как е при нас?!

ГОВОРИШ НА СЪСЕЛЯНИ, ИЛИ ОТ БЛИЗКИ ПАЛАНКИ ! ШОПЕ НЕ ОСТАНАА У СОФЕТО ВЕЧЕМ =))))

Оставка на Фандъкова , че е позволила да има търговски комплекс на пътя на видния 60 годишен русофил , който просто днес е седнал от обяд да празнува 9-ти септември с водка и сельодка ! Да направим фейсбук група , да си пишем протестните коментари , да се заявим 3000 човека , че ще ходим на протеста , пък да идем трима !

Абе тоя как е нямало някой да го понамачка така за назидание. После всичко ни било зле, може ли тая пенсия да ми с екачи пиян посред бял ден да ми кара. той и трезвен сигурно за нишо не става...

Жените и всички крещяха бийте гоооо да го бяха оставили кръвта да му изтече копеле дърто ненормално ако имаше майки с колички който си ходят по тротлара той се вряза в главния вход на търговския център и най нагло фава задна да бяга дъртия пергиш одари се в Буса и след тва се заби в една стена

А ти защо не го наби, след като си бил там?!

А на теб ти е катастрофирал българския.

Жените и всички крещяха бийте гоооо да го бяха оставили кръвта да му изтече копеле дърто ненормално ако имаше майки с колички който си ходят по тротлара той се вряза в главния вход на търговския център и най нагло фава задна да бяга дъртия пергиш одари се в Буса и след тва се заби в една стена

Бах на мястото откакто стана до сега шофьора сед всичко това беше токова спокоен тоя нещастен дъртак че чак се изумих гледаме го подбутва битолската с луиски по седалкаа всеядно нищо не е направил там беше пълно с хора слава на бога нямаше жертви

щото нещо не мога да те разбера какво казваш те тука: "подбутва битолската с луиски по седалкаа всеядно"

Вероятно пише от смартфон и онзи му коригира грешките :).

А за леките катастрофи защо не ни информирате? Защо ги криете? Знаете ли колко мъка и щети има от леки катастрофи? Искаме статии и снимки от всяка катастрофа на кръстовише, за да види народа колко зле е положението при тази власт!

Да бългериън драйвърс ар идиотс. Ин факт ол бългериънс ар идиотс.

Тук боико

Някои тука се правят на умни и духовити -"асфалта бил виновен", препратката е към случая в Своге. Неуместни и глупави подмятания. За случая в Своге се доказа от специалисти и лабораторни изследвания, че пътя е направен зле-Факт! За този случай все още нищо не е ясно категорично. P.S. Всъщност защо все пак дa не се вземе и тук проба от асфалта, че то знае ли човек какво може да излезе.

Ако шофьорът на автобуса беше карал с ниска скорост и не се беше заплеснал, каквато и да е настилката, нямаше да излети в насрещното и после да падне в дерето. Всеки шофьор с малко опит ще ти каже същото. Пък и дъжд е валял.

Ам, че как, доказа се. Само дето резултатите не са готови, ма щом казвате ...

МОЗЪЧНА ПРОБА Е НУЖНА!!!! ВЪПРОСЪТ Е КАК ДА СЕ ВЗЕМЕ !

..аз имам идея как!

Да питам Босия, за книжката на тоя 60-годишния пак ли тоя министър е виновен? Не че не трябваше да го махнат, но е някак си смешно да казва,ь че едва ли не персонално Московски бил виновен - че преди него книжки не се купуваха и катастрофи нямаше никакви.

Пише и за един дето блъснал 6 деца на спирка, нямал книга. Босият ще каже пак министъра виновен.

ДНЕВНО СТАВАТ 72% ПОВЕЧЕ КАТАСТРОФИ, ОТКОЛКОТО В 80 МИЛИОННА ТУРЦИЯ! ИЛИ 70 МИЛИОННА ГЕРМАНИЯ ! ЯВНО БЕГЕЕЦЪТ Е ЖИВОТНО, ЧИЙТО ЖИТЕЙСКИ СТИЛ Е ДИВАШКАТА ПРОСТОТИЯ, ИЛИ НЕУСТАНОВЕНО УСЕЩАНЕ ЗА САМОУБИЙСТВО ДО МОМЕНТА !! И В ДВАТА СЛУЧАЯ ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСЯТ ПСИХИАТРИТЕ !!!!

другата причина за катастрофата е, че булевардът е кръстен на соросоида президент Линкълн. Ако беше булевард „Путин“ (да се слави името Му), това нямаше да се случи!

100 % електорат на Тиквата !

Акт за витрината засякла човека

Пътищата ни са скапани, та скапани! Не може човек на две-три ракии да се удря така. Има някакъв дефект в трасето.

Майка с дете ? Тия са много нагли. Не спазват никакви правила. Същите, като инвалидите. Направо да пишат акт на жената и работата е оправена

Асфалта е виновен,завоя, дъжд е валял,няма мантинела.Горкия шофьор.Искаме справедливост. Оставка. Свобода за водача, да си ходи у къщи при жената и децата. Той е невинен.