Автомобил с дъщерята на премиера проби блокада от протестиращи в Черна гора, има пострадали

"Като баща няма да забравя нейните сълзи и страх, като премиер няма да ви позволя диващина и беззаконие", коментира Здравко Кривокапич след инцидента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз не съм робот! ти може да не си робот! обаче един от нас е идиот, ама не съм аз!

тъййй, кривокапич скоро ще си накривя капата нейде даааалеч от премиерското кресло!

а да видят ..проруските протестъри ..че и ние моем да протестираме

браво,браво,браво.

типичен журналистически подход към новините в стил ФЕЙК!. ВМЕСТО да обяснят какъв точно е конфликта и ЗАЩО протестират хората, ВМЕСТО да дадат подробности за закона, те се хващат за подробност - дъщерята, колата, паднали от нея... дрън-дрън. Така никой не разбира нищо за ФАКТИТЕ, а само за театралните декори.

ми бързала със държавен автомобис да си купи нов сутиен също като първата съпруга на свиленски, пък ония от "системата ни убива" и пречили! та тъй!

Да отиват пазачите на Славчо да пазят черногореца. Нашите поне имат по десетина , че и повече пзванти с дебели ,ама дебели вратове.

Дейно действайте в дейна дейност.

повозиха се малко на мерцедес ...

Надупостимо е да да се допускат такива надпустимости.

И онези си имат ДПС, но те май са против даването на гражданство, макар да не е написано ясно.

За явно неразбралите цитат: "Демократичната партия на социалистите /ДПС/ на черногорския президент Мило Джуканович"

Държавата "черна гора"? Тея ебават ли са ве? Дан са пили нафта!? Тва е неква мини чалготека..

При нас е цвете,само се попържат, в черногорския парламент така яко се млатиха с кеф правитестствени и опозиция с табуртки по кратуните ,че джеки чан и брусли ряпа да ядат! Женките им и те бойни не си съскат змийски като нашите,а направо се пцуват на курветина и уруспия!

ТАКА се прави ! Разбутваш ги нежно -но настоятелно , а не да им се молиш на протестиращите боклуци.

От коментарите разбрах че никой не зане за какво е спора в Черна гора. Той е между сръбските юнионисти (ПРАВИТЕЛСТВОТО) и черногорските сепаратисти (ПРЕЗИДЕНТА) . Правителството се опитва да си увеличи избирателната база. Дава се гражданство на сръбски граждани живеещи постоянно в Черна гора Същевременно се лишиават от избирателни права черногорски граждани които живеят продължително извън страната.

А аз не разбрах въпросната щерка от кои е била - от протестиращите или от другите... :))

Пострадали не видях. Сигурен съм, че като шибнат пет сливовици са падали и по тежко.

Ама всички властващи са такива като този - тяхното е неприкосновенно и много мило а чуждото вълци го яли... Когато има протетиращи ако си честен премиер ще слезнеш при тях а няма да се криеш като мишка и после да се жалваш че разплакали детето ти без да си даваш сметка колко деца с властването си си разплакал след като родителите им са излезнали на протет защото нямат твоята власт.

Прегазила е няколко руски подметки! ЛОШО нема! : )))

Повиши си нивото на информираност. В Черна Гора ДПС са щатски подметки.Рийш ли?

Искат Европа-получават педераски номера.Позната картинка.

еех... що не бяха деца и внуци на Борисов.. пууу.... ма му...

простак да ти се връща

на балканите е така ,силно любят и мразят - гореща кръв , кютек,аванта никому ,народа твърдо разделен на две и нема лабаво! Мило и анти Мило,Ципрас и анти Ципрас,Вучич и Анти Вучич,Заев и анти Заев ,Ердоган и анти Ердоган,Бойко и анти Бойко!

не стана ясно що ще премиерската дъщеря в правителствен автомобил.

Това са гадовете финансирани от онова руско джудже, дето и тук финансираше уличните безредици. ТОВА Е СЪЩАТА ГАД ДЕТО СИ ПОДПИСА УКАЗ ДА УПРАВЛЯВА ДО 2036г

Ти си тотално изтрещял. Презокеанските ти приятели спонсорират протести там, където не ги слушат упралвяващите: Украйна, Либия, Сирия и много други.

Това, ако беше станало в България, Радев щеше да излезе по чорапи и потник с акордеон в ръце, Манолова щеше да прави салта и да гълта саби на Орлов мост, Бойкикев щеше да залепи на Пентагона "министерство на Пеевски", а Корнелия щеше да вее революционерското знаме на барикадата с разкъсана риза, гола до кръста.

А Боко Тиквоча щеше да си е наврял главата в задника на циганката от Козяк.

В САЩ едни така блокираха полицейска кола. Познайте какво стана?

същите идиоти като нашите през миналото лято