17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бюджет нсо -2019г - 40млн ; 2020г - 44 млн ; 2021 - 47,8 млн ! за какво е тази служба да лапа държавните пари само ?

бързал е да взима мунчовица за шопинг

Свирепия тролей само трамвай го спира. Почтения водач от НСО не е имаш шанс срещу тази стихия. Да се пенсионира с почести!

Вкарайте на топло престъпниците от НСО. Самозабравили са се

Защо ни е НСО? Кой ще разформирова най-после това недоразумение?

Ццц, тия тролеи начи... доде го видиш отлево и вече те ударИл отдесно... Тва си е жив заговор против НСО-то... най-добрите са там...

Sm3hurk0

Ай да го и реактивния тролей....

С първата дама ли е бил

Ами то си пише . Бил е сам в автомобила. Няма причина да се заяждате с когото и да било.

Тролейбусния шофьор е виновен на 100%.

Тия с тролеите се самозабравиха, по цяла нощ ги слушаме как форсират и вдигат на задни гуми!

Минах от там. Имаше полицаи от КАТ и се бяха затворили в тролея и пишеха акт на шофьора на тролея. Екип на Нова тв чакаше пред вратата на тролея отвън. Мястото на ПТП е точно преди светофара с Фр Нансен с ляв завой, а лявата част на платното е регламентиран паркинг пред болницата. Вероятно мерцедеса на НСО е избегнал удар в спрял на червен светофар автомобил и движейки се бързо ударил преден десен фар на автомобила в тролея. Щетите бяха минимални

НСО ТРЕБВА ДА СЕ ДВИЖИ С ТРОЛЕЙБУСИ.

Има едно такова говедо което живее в началото на ул. Кричим, до гората. И което си мисли, че целият квартал му е длъжен да му "пази завет" когато е в колата.

Тролеят е виновен!

Надрусан

Бойко е виновен.

Taka e! Лошият тролей, вместо да свие в някоя пряка и да изчака, останал на улицата, ВЪПРЕКИ че по нея се е движела кола на НСО. Виновни са тролеят, асфалтът, данъкоплатците, тротоарът и това, че е месец януари. Виновни са полицаиите дошли на местопроизшествието. Виновни са всички, с изключение на НСО служителя и бате Тикв..., пардон, Бочко.

Добре че не ее ударила кораб...

Опитал се е, но му бил малък обхвата. Все пак Бургас и Варна са далече.

Добре, че не се е ударил в стълб, иначе щяха да се чудят как да изкарат стълба виновен

ОООО НЕ ПОЛИЦАИТЕ УМЕЯТ ДА ИЗКАРАТ И СТЪЛБ ВИНОВЕН

Разбира се ,че е виновен! И то поне по три параграфа! - Стърчи и хвърля сянка над хубавата ни Родина. -И чашки си е наредил ,алкохоликът му с алкохолик! - И жици опънал- "Свободна Европа" слуша!

Къде скрихте Деса?

Изшмули се странично.

Служебен автомобил на Националната служба за охрана е предизвикал катастрофа ... - това не е възможно, автомобилите на НСО никога не предизвикват катастрофи, винаги другите участници в ПТП-то са виновни!

Демек, НСОто си е карал както винаги, ама този път не е имало кола, която да успее удара, след като я засече , а малко по-голям и тромав тролей ... Е законите на физиката не прощават, дори и на НСО (въпреки че те си въобразяват че и те не важат за тях).