Стотици българи блокирани на сръбско-унгарската граница

Посолството на България в Будапеща е оказало съдействие след получени сигнали за забавяне на около 20 автобуса с българи на сръбско-унгарската граница.

Обратно в новината

Коментари - Стотици българи блокирани на сръбско-унгарската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде стига глупости! Минах през там днес, чаках точно час и само и заради нашите рейсове. Затапиха цялата редица, един от техните ми застана пред колата и отказа да мръдне, преди да минат всичките рейсове, за да си направили колона (от ... цели 5 рейса ... това са ви стотиците българи) ... Тотални идиоти, дано да ги държат поне до другиден там.

Тези пък къде са тръгнали на майната си по това време?

Абе тези оплакващите се тиквеници не знаят ли, че Унгария е външна граница на ЕС и е напълно нормално да има детайлни проверки?! Или са забравили за времето, в което се порверяваше всичко на всяка една граница, с часове. Ако бързат толкова - Румъния и през Арад влизат в Унгария и проверки няма никакви.

руски дебил да измучи, че българските автобуси са българска територия и не могат да бъдат проверявани без разрешение от посолството. Както мучаха за оня съветски самолет в Лондон.

Ко стаа? Европейски съюз, Шенген, менген? На кого тия, бе?

Преди години на връщане от Виена минах оттам без проблеми,пък още не бяхме чак такива европейци?!Може наистина да е нещо заради мигрантите.

Тази новина на вниманието на онези, които считат приемането ни в Шенген за излишно. Българските автомобили директно биха се насочвали към Видин и през Румъния без да спират ще стигат там, накъдето са тръгнали. Само който е пътувал през Сърбия и знае колко се чака, после оценява какво е да минаваш без проверка. Друг въпрос е, че леля Меркел обърка цяла Европа. Но те пак са си добре, а страдаме ние. Придобивки от милия, гостоприемен Запад!

нормалните хора не пътуват с коли и автобуси а летят със самолет ....то билета ти с аирконата е 80 евро и със самолета са 100-на но пристигаш за 2 часа. а шенген е добре като идея но е хобава , че ес го ползва като лост за да накара нашите продажници поне някоя реформа да проведат

Също предпочитам самолета, но не винаги и не всеки може да си позволи такъв разход. Ходя на екскурзии, за да видя свят, но повечето са с автобус. Въздържа ме проблемът с висенето по границите и понякога с неудоволствие се отказвам по тази причина.

мисля се за нормален ,имам достатъчно пари и предпочитам с лека кола. Това е удоволствие за мен особено при топло време.Самолетът е летящ ковчег и чакаш да пристигнеш или паднеш.И с кола е опасно ,ако си до КОЛАТА НА ЦИГАНИ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ.

думата не е гостоприемни, а ресурсоприемни. Там не са русите, а само предателите им.

така е поне от януари месец !!! и най-лошото е , че нашият автобус го провериха за 10 мин . ...само минахме с паспортите през гишето но имаше 8 сръбски автобуса и тях ги задържаха общо 6 часа !!! защо от външно не настояват да има отделни опашки за тези от ес и за тези извън ес !!

Ами да завземем Сърбия,и тогава ще има проблеми на Българо-Унгарското КПП

Учителката по география пита: - С кого граничи България? Децата в хор: - С когото си поиска! :D

Унгарските власти са въвели от март т.г. Сухопътна операция 2018,за която трябва да се съобразяваме. Но с тази министерска нещата явно не стоят така.

Няма такива ДЕБИЛИ, като на тоя пункт. Преди 3 седмици минавах с кола и наблюдавах тотално малоумните им действия. На всяка кола отваряха багажника по два пъти, двама различни ДЕБИЛА, през 5 метра разстояние. Да не би ДЕБИЛ 1 да е пропуснал нещо!! Освен това питат за алкохол и цигари и други глупости, все едно идваме от Иран примерно, не от ЕС.

Пълни глупости , отваряха колите на всички-австрийци, немци, чехи и т.н Въпросът е, като са толкова велики, граница на Шенген, виждат каква огромна опашка е, защо трябва по двама човека да правят едно и също. Това в двойно време. Просто унгарците са мега некадърни и неорганизирани, имам и опит с бизнес с тях и знам.

Така си изпълняваха задълженията....нямаше центъра на София да е черен. Българските митничари дори отсвириха цял самолет. Границата на ЕС започва от Унгария - както беше и през 2000 година.

БЪЛГАРСКИТЕ ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ!

Тази Екатерина Захариева много от високо взе да се надува и все повече се намесва във вътрешните работи на чужди страни.Но номерата й няма да минат,особено при унгарците!

Унгарците непрекъснато правят проблеми на тази граница. Ту в едната, ту в другата посока. И винаги си си измислят някаква благовидна причина. Не зная защо е така. Предупреждавали са ме в хотел напускайки Унгария. На рецепцията ми казаха, че е често явление и ми препоръчаха алтернативен път през Хърватска. Малко по-дълго, но не чакахме безумно. Вечерта от новините разбрах, че са били прави. Ако бях тръгнал през унгаро-сръбската граница, щях да чакам 5-6 часа.

Да се изхвърлят 23 унгарски дипломата от София. Унгария да се обяви за терористична антибългарска държава, заплаха за евроатлантическите ценности.

... нема толкова унгарски дипломати у нас... по-скоро 230 проруски депутати, а?..

нашите ценности са азиато комунистически