Автобус уби пешеходец на пътя между Равда и Несебър

Водачът е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът е отчел нулеви показания

Обратно в новината

Коментари - Автобус уби пешеходец на пътя между Равда и Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съсипахте я от убийства тая държава ! Фандъкова е виновна ! как може да няма тротоар по пътя между Равда и Несебър ? Идиоти, убийци, Касапи са българските архитекти !

кОМЕНТАРИИТЕ И ОПРАВДАНИЯТА СА БЕЗСМИСЛЕНИ ЗАЩОТО ВСЕКИ ДЕН БИВАТ УБИВАНИ ХОРА

новината трябва да е . пешеходец самоубиец намери смърта си. вечер по платното не се ходи. как да те види шофьора на автобуса в тъмното, между храсталаците. къде е кмета да го осъдят за непочистени храсти. ако беше изчистено по 1 м отстрани на пътя и имаше видимост може би това нямаше да се случи.

откъде знаеш ,дали нарочно не е бил на място без видимост...

Тази държава е държавата на убийствата. Няма друга такава на балканите. Особено пък с толкова малко население. Пълна невъзможност за справяне с престъпността. Където и да отида това лято, чужденците,кажа ли че съм от Бг,питат много ли е опасно, всеки ден ли убиват хора.Срам ме е

Стига глупости!!! Първо това е инцидент, Второ има статистики за убийствата по държави и може да се осведомните. Ще останете учуден, че България е една от доста сигурните държави!!!

Технически погледнато между Равда и Несебър няма път, защото те са се слели в едно. Вероятно става въпрос за един участък от Несебър по ул. Иван Вазов, който не е застроен, вероятно (не помня, че там съм бил преди 2 години) и недобре осветен.

Правилното заглавие е: Пешеходец се самоуби с автобус на пътя между Равда и Несебър.

Жалко за човека! Тази зона е изключително опасна за пешеходци, особено, когато е тъмно. Трябва да сме сигунри, че ни виждат.

Пешеходците имат странни разбирания. Смятат, че след като в тъмното виждат колите (фаровете им) от далеч, същото се отнася и за шофьорите. Движейки се по пътното платно през нощта, облечени в тъмни дрехи (по правило), и при наличие на насрещно движещи се коли, остават почти невидими за водачите.Виждаш го в последният момент, когато вече е станало късно за адекватна реакция.

Подобно написах преди малко!