17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В този случай явно става въпрос за технически проблем но документите са изрядни явно ,,прегледи" и ,,ремонти"по документи..добре ,че няма жертви но до кога..

Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия! И вашата работа такавааааааа!!!

chavdarlk

Не трябваше да сменяте визията, а писачите! Що за заглавие е това?!? Изгоряли са и пътниците ли? Толкова ли е трудно да се напише "Автобус ПРЕВОЗВАЩ 46 души изгоря на пътя зя гряницата"...

Автобусите до Кюстендил са просто ужасни.И Юнион-Ивкони и Пътнически превози пускат за Кюстендил автобуси,които са за брак.В неделя пътувах от Кюстендил за София с автобус,който тръгна в 11,30ч.от Кюстендил,беше много мръсен,предната врата не се затваряше и на всяка спирка шофьора ставаше и я придърпваше. Шофьорите на Юнион -Ивкони са повече от нелюбезни,особено ,ако трябва да се използва багажното отделение за сак или друг багаж,обиждат те и казват,че им е забранено на спирките в София да отварят багажника.

много възмутени от заглавието и нито един от факта че се е запалил автобус с 46 човека.

Преди 15-20 години флагманите - 24 часа и Труд се надпреварваха с такива заглавия. Едно от любимите ми беше: с огромни букви "СБЛЪСЪК НА ДВА КОРАБА В ПРИСТАНИЩЕ ВАРНА" и отдолу като подзаглавие с малки букви "беше предотвратен на косъм". Та и вие сте така - "Автобус с 46 пътника изгоря" а в новината - "няма пострадали". Аре сиктир - точно вие ще ми говорите за фалшиви новини.

И между другото новите ви форми за коментари са отвратителни - в старите поне имаше нов ред, тука няма.

Всичката ни работа е такава,защото свестните хора са на работа в чужбина.Тук останаха прайд ОХИ те.

Дираджии, пишете за фалшивите новини, но и вие правите такива, както личи от тъпото заглавие...

Защо пишете такива подвеждащи заглавия? Нямате право така да лъжете хората! Брутално е, на фона на всички трагедии, които се случиха през последната седмица, си е направо издевателство!

И инцидентите с автобуси се превърнаха в ежедневие. И като знам как се "извършват" техническите прегледи върху МПС... Трябва да се прокара законово задължение, в което да се изисква автобусите да са на не повече от 5-7 години. Техническите прегледи трябва също така да не се извършват фиктивно. И накрая. Трябва, трябва, ама няма кой да го направи.

Звучи като заглавие в БЛИЦ......тъпо!

"....вчера вечарта и изгоря....". Абе Вие не можете ли да си проверявате текстовете (най-добре преди публикуване) ?! Думата "вечАрта" не съществува в българския език и не е никаква словоформа на съществуваща дума. Как пък нямате НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНА програма за контрол на правописа?! Разбирам, че хората Ви са неграмотни, но поне техниката да им помогне малко да не сеете безпросветност и откровена тъпота сред читателите си!

Не е само това! Имат и сбъркано заглавие :"Цветанов: Радев глена на Изток и саботира модерната армия"

АВТОБУС С 46 ДУШИ ИЗГОРЯ....

Аз много се радвам, че документите са изрядни. Защото ако не бяха, тогава трябваше да има виновен, а сега всички са изрядни! При такъв транспортен министър (този подведен ли е под отговорност?!?) това са резултатите...