Автобус премаза краката на пътничка, паднала при слизане

Жената е в тежко състояние, с открити фрактури на двата крака и с голяма кръвозагуба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е този шофьор,къде гледа. Но напоследък пътувам с автобус №74, шофьорите са ужасни,постоянно си говорят по телефона ,пушат, слушат силно музика и само ако направиш забележка започват яростно да те ругаят . Забплашват, ковментират че сме били скотове и не заслужаваме да ни пускат даже парно и т.н. Не се страхуват и че ще се оплачеш,нямало кой да кара автобусите и нищо няма да му направят. От СО и Градси транспорт да вземат мерки,че ще ни кипне на гражданите. Бой се от търпеливия. Не дали, а кога.

Има лесно, ама на никой не му стиска. Има 450 хиляди чиновници в държавата. Спокойно 300 хиляди от тях може моментално да бъдат разкарани, без това не правят нищо, освен да пречат. И пазарът на труда така ще се промени, че всеки дървен философ, смяташ се за незаменим, ще стане "по нисък от тревата".

колкото и да ми предлагат не се хващам на такава неблагодарна каруцарска работа. каране в кръг и въртене на геврека до затъпяване; едни и същи въпроси и оплаквания по цял ден; разправии с гратисчии, алкохолици, наркомани, и непрофесионални диспечери; раздрънкани автобуси, невнимателни шофьори и пешеходци; закъснения и недостатъчни почивки при задръстване... НЕ, благодаря! с цялото ми уважение към хората, които си изкарваме прехраната с честен труд, но това е работа за идиоти и неудачници.

Имаше една такава песен... Какво очаквате от бакшиши и въртящи чекръка, да ви поднасят галантно букети ли? Гази наред и това е! Вижте само какви стават и откъде идват, и ще ви се изясни картинката.

В 204 автобус имам чувството че шофьорите са най-големите диваци. Миналата година затиснаха детето ми, тази година пролетта възрастен човек и не само това беше готов да тръгне, ръката му в автобуса, а иначе той извън. Шофьора реагира все едно нищо не е сранало и мен ме хвана яд и направих .забележка на т.н. „шофьор”, при което веднага се обади някакво стадо за да каже да не притеснявам шофьора че карал. Аз се изумих и си казах за последен път се обаждам. Явно хора сме останали малко и трудно се намираме...

Тва не са ли любимците на Селянката с раздрънканите автобуси по 204 за 1,60 билетчето. Следващият път през тъпите кратуни да минат да поумеят кат гласуват за лъжите за нови автобуси а получават раздънкани смръдливи боклуци. Двойно увеличение да има кинти за квадане а насреща 0.

Mnogo lesno shofiorite sa vinovni. Nali i te imat razpisanie i ako ne go spazvat gi globqvat.

Ами те карат сякаш возат картофи, а не хора. Огледалото за нищо го нямат!

Боклуци са тия от градския, ако беше гледал в огледалото нямаше да тръгне.

Освен да съобщавате черната хроника, за деня нямате ли и някакви други функции? Например, да поразпитате наоколо защо се случват тия работи, кой носи отговорност за поведението на шофьорите в градския транспорт? Какво стана с предишните случаи на прегазени, загинали, ранени...Да се спретнем да ви напишем списъче с въпроси?