17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсна сган сте! Нито един руснак не е мислил и не е писал такива гадости за българите, които са горяли, потъвали и загивали, в автобуси, влакове и самолети. Нека Господ да ви върне за всичките ви думи и дела!

Шайката съсипа тая държава.. опа...

19 души загинаха и 26 души изтрезняха.

никому не го пожелавам. съболезнования!

ха.ха.ха.ха.ха.ха

Отървали са се завалийките От " хубавия" живот в Россия. Поне сега няма да са гладни като кучета и да живеят в дървени къщи с външна септична яма с 200 евро минимална запата.

Няма да се мъчат повече с този "живот" в Русия.

Комунисти или фашисти на никои не пожелавам такава съдба а кои е по добър или крив може сами да прецените огледаите се и ще видите колко сме изостанали докато се градеше наща мила корумпирана демокрация

"наща"??? Това на какъв език е? Не е български със сигурност!

19 години ги управляваш, а ги докара до "Нигерия со снегом", ей путе фашистко. 19 години и НАТО си прави ученията на един куршум от Москва. 19 години и минимална заплата - 90 долара. 19 години и първо място по алкохолизъм. 19 години и първо място по самоубийства. 19 години и първо място по употреба на хероин. 19 години и първо място по аборти и захвърлени деца. 19 години и първо място по ракови заболявания. А имаш Менделеева таблица в земята си. Ако не си пълен некадърник, аз съм подводница.

Къде е сега оня малоумен БСП трол, да ни обясни, как Путин е виновен и няма руска държава, автобуса не е минал преглед и всички са крадливи... или тия работи ги говори само срещу българи и България, ама не и срещу ония дето му плащат...

новината ви не е точна.

но фактите са такива - загинали са две деца, а пенсионираните политиканстващи тролове се радват - това до минуса.

Когато един народ е див, тъп и примитивен, когато обича да си оправдава мизерията с това, че някой искал да го унищожи, защото видите ли, бил славянски и православен, когато си подарява свободата на комунисти и фашисти за да го извадели от калта, така ще е!

За българите ли говориш? Защото тук станаха няколко такива аварии. Своге, Ямбол. на магистрала "Тракия" и т.н.

Знаеш за кого говоря. И не бързай да плюеш по България за да замажеш диващината на руснаците! Личи си.

с вълшебно килимче? или си вечен?

Космически товарни кораби, хеликоптери, автобуси....

Горките :( Добре че вчера се размина на пътниците в българския автобус...

Че в Русия нещата куцат повсеместно е ясно. Но то и целият свят е пламнал от задкулисие , алчност и посредственост. А това е трагедия след авария. Никой не е виновен.

АМА ТОЙ СООООРООООС Е ВИНООООООВЕЕЕЕЕЕЕЕЕННННН УЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ВСИЧКИ НИ МРААААААААААААЗЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯТ УЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЗАЩОТО СМЕ СЛАВЯЯЯЯЯЯНИИИИИИИ И СМЕ ПРАВОСЛААААААААААВНИИИИИИИИ А ТЕ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ СЛАВЯНИТЕЕЕЕЕЕЕЕ И ПРАВОСЛАВИЕТОООООООООО ИСКАМ ПРИ МАМААААААААА

Пиете ли?

пенсията му е малка и се развлича в интернет.

съвет: отиди на очен лекар. освен тъпотата дразниш с тия крясъци.

Мир на праха на всички загинали! Съболезнования на семействата и руската нация.

Чета коменрариите и ме е срам че съм роден в Бг... Ето затова останахме 6 милиона. Злобно завистливо и крадливо племе...

Бяхте 6млн. Днес дори и с нас, закупили имоти в България, няма и 5млн реално... Това е тъжната истина за просперитета ви в ЕС.

А ние колко сме? От 140 млн. - 60% азиатци, 20 % кавказци. 2% якути, алеути, чукчи и какво ли не.

се обадиха. на такива им викат агент-провокатор.

Автобусът марка "Киа"... Тези и автомобилостроене нямат.

Фалиралата безиноколонка ли?

Дали ще има 3 министерски оставки след тази трагедия? Какви са тези американски надписи по автобуса?

Там има ли автобуси,бе?

Има автобуси. Няма пътища и контрол.

Добре, че се откачихме от империята, иначе и ние още нямаше и да мечтаем за магистрали и що-гие нормални пътища. Вижда се в ютюб, самите ушанки показват. Между Москва и Ленинград коловозите в калта поглъщат камиони :)))

Няма проблеми.Важното е, че Футкин е жив и здрав. Здорово?

Сорос е виновен! Дарт Вейдър е виновен! Летящите зелени слонове са виновни! Искат да ни унищожат, защото сме православни и славяни! Ставай, ставай, страна огромная!

Путин спи ли Как се грижи за народа си Какви автобуси е пуснал в движение Кога му е минал прегледа на този автобус Това там живот ли е Какво като са ги спасили И нашите пожарникари спасиха хората от Пирогов, ама ние пак се питаме същото МинистърПредседатерат и Президентът какво са правили по това време

Ам, нема само бат Гойко да кръткуват я,...

много си са запенила ма ,иди дари кръв и яйцеклетки за пострадалите