17-11-2017 20-11-2018

Коментари

автобуса на градски транспорт, пък буса на бистришко шосе! когали бистришко шусе е смогнало да си купи бус?

Между автобус и какво е станало произшествието ?

Бус

"Катастофа е станала между автобус на градския транспорт и бус на "Бистришко шосе" в София, съобщи Нова телевизия. Ранени са трима души. Няма загинали. "

няма ред написан без някаква грешка! и няма начин да не е виновен дъждът!

Не разбрах - падналият дъжд ли е причина за катастрофата, хлъзгавият асфалт или някой от шофьорите? Щото дъжд не пада за първи път в историята на човечеството, но до сега не съм чувал по света някой да вини за катастрофа дъжда.

Ей не си разбрал, пътят станал хлъзгав, той е виновен. СВетът е във шок. Започват масови проверки по цял свят дали пътищата им стават хлъзгави като падне дъжд. Досега не са наблюдавали такова застрашаващо пътната безопасност явление. Експертите от ДАИ са предложени за Нобелова награда.

Това е много коварен път завоите изхвърлят винаги когато вали или има мъгла.

Като вали и особено като има мъгла, се кара по-бавно, за да не са ти виновни завоите, които по мистериозен начин изхвърлят колите

сега в НС ще приемат закон всички в градските автобуси да си слагат колани също

А още по добре освен за коланите, да приемат и закон забраняващ дъжда.

Причината била падналия дъжд. Пътят бил хлъзгав. И няма няма нищо общо със задкормилното устройство и неспазването на ограничението в населено място, което е 50км.

Варовика в асфалта е виновен, болтовете на мантинелата били с обратна резба, а гайките били от шестоъгълните! Освен това подухвал и северен ветрец! Всичо това говори за това, че единствения виновен е Бойко Борисов! ГЕРБ да си ходят, да идва БКП, а Корнелия Нинова ще е новия премиер!

Я си пий хапчетата

След обяд в София улиците бяха доста хлъзгави,ама това си е нормално.Просто шофьорите са отвикнали да карат при такива условия,затова трябва да са по-предпазливи и няма да има проблеми.

В София шофьори нЕма... само кравари от селата.....

Лидерът на БСП заяви, че Борисов трябва да поеме отговорност за трагедиите по пътищата. „Виновникът за такива ситуации е само един и това е правителството на Бойко Борисов и той персонално. „Има ли смелост премиерът да излезе и да каже "аз строя пътища и магистрали, по които да се избивате".

А как Бойко не е обвинил предните, както прави винаги и за всичко?

Кажи само, кой предложи на депутатите си да повишат максималната скорост на магистралите на 130 км.час? Кой?

Те си бяха 130. Сега са 140 км/ч, но като максимално разрешена. На всекиго е оставено да прецени с каква скорост да кара, но после не трябва да се оправдава с дъжда и други глупости, ако катастрофира.

Ма тя максималната скорост не е заължителна! Освен това тази катастрофа е станала в населено място, където ограничението е 50 и на места 30!

"Бареков и Сидеров презентираха новата коалиция": "Автобус на градския транспорт в София катастрофира, има ранени" "Бунт на три квартала блокира входни артерии на София"