Австрия се затвори заради Covid-19, Виена пак се превърна в мъртъв град (снимки)

На 8,9 милиона австрийци е наложена забрана да излизат, освен за покупки, спортни занимания или посещение при лекар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За разлика от Муньо Фатмака, Чашков, Кацата и Кимченун Петков, австрийските власти имат топки да направят нещо за държавата си в критичен момент! И не само те. Затова ще сме вечното дъно посмешище на Европа!

концлагерите кога ще ги отваряте ?

Важното е, че коледният базар в София отваря!

Неслучайно оня с мустачките е австриец!

Фашистка държава !!!

На тези им подложиха динена кора на Курц и им назначиха послушен идиот начело на държавата. 42 починали на близо 10 милиона и цялата държава в затвора.... Борете се за свободата си хора, без борба ще стане по-зле.

Има два варианта: 1. Налагаме санкции на Австрия заради неспазване на човешките права. Може също на Нидерландия заради двамата убити на протеста, също и на Германия, Белгия и всички останали , които въвеждат лок-дауни. 2. Махаме се от този психодиспансер и ги оставяме да се оправят както могат. Докато стане ислямски халифат , тогава може и да стане по-нормално там.

къде се махаш - Джибути, Източна Африка или малко по-далеч? Довиждане.

От първи февруари - задължителна ваксинация . Преди години в България имаше задължителна военна служба . Тогава тези същите европейци ни критикуваха за неспазване на човешките права - нямали сме право на свободно предвижване , свобода на словото и т.н . Ами ние трябва да помислим , кое трябва да е задължително и кое НЕ . Да се борим за свободата си на избор .

И как ще те задължат ?? Разстрел ??

"Кръвта вода не става" народна поговорка. Мустакатият е тяхна кръв. Днешният локдоун е продължение на гените им. Без никаква нужда.

А бе само разсъждавате и се правите на големи мозъци:)) Сите имате право на ЕГО:)) Като сте толкова умни що не оправите България ами за Австрия кършите пръсти,глейте си у вашите канчета и не разсъждавайте много,много:))

Ще търсят Курц. Глобалистите го елиминираха, защото беше разумен и порядъчен, прът в глобалисткото колело. Не се ли използва оръжие, няма да има спасение от тези боклуци.

в Израел тези с 3 игли плюят и наричат тези с по 2 - антиваксъри.

Локдаунът е за всички,ваксинирани и неваксинирани,всички конспирации се превръщат в истина,ама вакситата не могат да го проумеят. В Австралия е същото и то за много малко случай на заразяване там всички,са като в затвор,затова ваксинирани и неваксинирани - не се делете,всичко това е срещу вас,отнемат ви правата и свободата няколко болни мозъка! Целта е населението да не стигне заветните 30 илиарда до 2 100 г,а да е около 10 милиарда,за да може свръх богатите да си остават свръх богати... Провежда се химическа кастрация на човечеството...

Провежда се геноцид. И той е в болниците. По рецептите на СЗО.

София кога, че трябва да ходя на фризьор и зъболекар?

Ох мъничките ми нефелни фашистчета, какви мънички невинни кутрета бяха, но израснаха и станаха дърти мъстии

Виена винаги е била и ще си остане мъртъв град

Ми овцете щом търпят - да ги затварят. То е за тяхно добро - все пак могат да ходят на работа, там ковид няма. Ама иначе ако излезе да се забавлява - ковида иде….

В банката ковид няма, но в автосервиза има. В строителния хипермаркет има, но в хранителния - няма. В киното и в театъра има, но в градския транспорт няма. Добрият гражданин е ваксинираният гражданин, а преболедувалият гражданин е враг на народа!

А този здравия, който нито го е карал, нито се е ваксинирал за тези 2 години в тази ужасна пандемия е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ! Той трябва да бъде затворен и с отнети права, защото е ЗДРАВ!

На елита не му трябват повече нито производители, нито потребители, които да ги правят богати. Те вече имат изкуствен интелект, който може да им произведе всичко и да подържа всички системи. Работниците остават на улицата, консуматорите трябва да се изхранват, а това лека-полека унищожава планетата. Това е проблем за елита. Те вече нямат нужда от хората. Хората са проблем, те си търсят правата, искат пари, храна, права…. Затова може би и този вирус не е проблем за децата, трябват им нови хора, обусловени от новото нормално и новия ред. Те няма да знаят, какво е било преди, живота преди маската, иглата и правата. Може и да е конспирация, но има логика. Преброяване, колко и какво консумираш, колко замърсяваш, сертификат, сателити около цялата земна орбита, и куп други неща, които може да нямат общо с пандемията, но може и да имат. Дори и да не е прав човек е хубаво да мисли и да достигне сам до истината. Още не мога да намеря логичен отговор, защо им е толкова важно и защо не признават вече нищо освен ваксина за сертификат. Едва ли е от любов към хората…. А науката много пъти е била опровергавана, примерно одобрени лечения от 50-60-80г на миналия век се отричат сега. Имало е сироп с кокаин например и това е било нормално, сега е немислимо.

Прав си че елитните, след като им е разрешено от извънредното положение, няма да спре с жестокостите. Но проблема на сметките ти е че има такива, които си пазят хората. И когато елитните са малко, ще дойдат тези, с дръпнатите очи, които са много. И вече знаем от историята: първи под робство са точно елита. Е вероятно китайците няма да си играят да хранят роби. След като СЗО, който е китайски, налага тази система, значи Китай има сметка. Фон Лайен ако видим биографията на този род, е свързана много с Китай. И май и Путин и Ислямската Държава ще се намесят в делбата на Европа.

Всичко е възможно. Но не мисля, че елита се дели на националност и религия. Хората са много, ресурсите се изчерпват, Земята се променя. Не е имало война, която да внесе баланс. Може би от ВСВ, населението е нарастнало 2-3 пъти, а една война ще доубие планетата и ресурсите още. Все трябва да има начин, да постигнат плана си, (fear, uncertainty, and doubt).

Абсолютно е така. Са леко да кацнем на земята. България като най-мизерната и отеана територия в ЕС имаме шанс да намалим негативният ефект на ресета. Просто трябва да се изселим от градовете и да почнем да се изхранваме сами. Излишъка от продукция може да се раздава на хора в нужда или да се ползват неща на разменни начала. Всичките закони засягат интересите на корпорациите, но не виждам как полицията ще иде в селата да забрани на хората да си гледат зеленчуци и животни за собствена употреба. Няма как да стане това по тия ширини, колкото и да им се иска на бюрократите от ЕС. Така, че вместо да си купувате апартаменти и "нов внос" таралясници, къщи има колкото искате, земя има колкото искате, взимайте си живота в ръце и не чакайте поредният месия да ви спасява. Политиците са наясно със заповедите на елита и просто се редят да гепят комисионната от процесите. Когато автоматизацията навлезе активно в производствата, безработицата ще е исторически рекордна. Преди години на презентацията на АйБиЕм-ският Изкуствен Интелект един господин от публиката попита: Каква професия ще има внучката ми и на къде да я насоча когато ме пита? Презентиращият след почти минута мълчание отговори: Ми може би да се научи да задава правилните въпроси. Светът рязко ще се промени. Никакъв универсален доход няма да може да свърши работа. Френска революция и гилотини трябват. Но елита знае и е подготвен с частни армии от наемници. По всяко време Каргил имат минимум 7000 оперативни работници на локация. Правете си сметката за какво иде реч.

Мислиш ли, че не могат? Скоро ни сложиха водомери на сондите за вода. Нищо не наше, дори живота ни, както вече става ясно.

Явно само медиите/на кои са знаете/ и троловете останаха да защитават и ВАРДЯТ ВАКСИНИТЕ.Насилствена"имунизация" с отрова и сертификат чийто срок на давност си го определят "новите господари".Не си правете труда за дъъъъългите безсмислени статии.

Шефа каза и отсече, пета вълна няма да има, вЕрвайте ми! Абе тва не го ли казваха и като пуснаха елексира на Астерикс и Обелиск преди 1 година? Колко трябва си тъп да повярваш на поредната порция отчаяни лъжи?? И в заключение.. абе, къде е кацата?

Задължителната ваксинация е половинчата мярка! Всички живеещи в Австрия задължително трябва да бъдат бити и е*ани!

В хигиената е секрета. Ама докато още се лигавят от душа да излиза вода...

Хайде и при нас от 1 декември!

Трябва да бъдеш готов да се надупиш и да ти направят кожена ваксина. Тоест да поемеш един голям и четвъртит. Като бонус получаваш вазелин.

Az mie napravelo vpe4atlenie 4e v WIEN imat edna Vienska dialegtika i ne opotrebiavat pravilni glagolni minali vrimina. Ne imsa razbira kakvo ti kazvat. Greshat i vav padezhnite formi.

Действително си стОдентка!

То ако си помислиш ако сложиш като азбука кирилицата ти грешиш във всяка буква. А туй дали диалекта от Хамбург е правилният или от Виена си е доста тъп спор.

Абе най-добре още докато сме живи да го ударим на ядене,пиене и е*не,пък каквото стане.

Набодените, които нито са защитени, нито ще бъдат здрави до живот, но пък за сметка на това ще продължат да бъдат "абонати" не разбират, че както сега ограничават "неваксинираните" с привидна загриженост, утре ще ограничат (за каквото и да било) и тези, които сега ръкоилпляскат на мерките. мислете с главите, шопинг и ресторантинг ще има. свободата ви не е гарантирана. на това му викат "the marshmallow test". и май българите сме сред малкото, които не се проваляме на него. За високата смъртност са виновни други и е време да им поискаме сметка

ФАШИСТИ!

Само чакам да Киро канадеца да стъпи накриво с ковид тиранията...

Не се заблуждавай, както безшумно мина въвеждането на фашисткия сертификат, така безшумно ще мине и налагането на затварянето на овцете. То 70% не гласували показва че има 70% овце. И са болшинство. Даже с референдум може да го направи.

Шаленбер дали е роднина на Шеленберг?

И тея извратеняци, дето национален спорт им е да правят деца на децата и на внучките си докато ги държат цял живот в плен в мазето ми ги давате за пример???!!!

И ако неваксиниран отново откаже след 1 февруари ще го вържат ли? Ще го набодат ли насила? Чудя се докъде може да стигне тиранията.

Не, на а да го принуждават, само ще го вкарат в ареста. Което казват не било затвор и затова не нарушавали човешките му права. Абе демокрация, да ви е сладка. Харвардите ще са още по-жестоки.

Който откаже да се ваксинира принудително ще му бъде поставена кожена ваксина. Тоест ще бъде надупен и безмилостно е*ан.

Така няма да ваксинират нито един педераст, Всичките ще откажат да се ваксинират за да ги е..т

Затвориха ги за да спрат антиправителствените протести! Уплашиха се управляващите там и побързаха да сложат всички в кюпа!

Това е един безкраен кошмар. Изтеглили сме късата клечка.

Що бе, не е празна Виена. Не виждате ли мустакатия чичко на улиците на Виена как се подхилва под мустак. Ей там на преден план. Никога не си е представял че може да превърне цяла Австрия в концлагер. Па даже и с код на всеки концлагерист. След това ще пусне концлагеристите не само да могат да отиват на душ със маркуч в гърлото, ами дори и да скачат от прозорците от радост и да се евтанизират. Така де, това също е лекарска услуга на докторите хуманисти (любители на хора, б.пр).

е опорката, която неизменно присъства в тези статии, че въпросната държава, която въвежда повторна сегрегация спрямо неваксинираните си жители, е че тя била с едно от най-ниските нива на "ваксинация" в Европа. Това се твъди за Холандия, Белгия, Германия, Австрия, Гърция и т.н. И дали си мислят, че хората не виждат как синхронно и уж случайно едновременно се въвеждат еднакви мерки за терор навсякъде. Така беше и с локдауните, после сертификатите, тестването и сега пак. Уж всяко правителство само си решавало, пък някак си едновременно всички правят едно и също. Сега е мантрата за мерки за неваксинирани и обсъждане на задължително "ваксинирани". Или кукловодите смятат раята за много тъпа, или се бърза по неизвестни причини и се кара през просото.

Мантрата се изпусна да е каже ББ преди дни: "да постигнем 70 % ваксинации, защото ЕК каза, че възстанояването на българската икономика се отлага заради ниската степен на ваксинацията" https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/boyko-borisov-ne-vyarvam-che-rumen-radev-se-e-vaksiniral-da-si-pokazhe-sertifikata Ако няма 70%, няма пари за правителството за да може да се държи на власт. Става дума за десетки милиарди (пропорционално на пратените на гробищата). Ако трябва Австрия да стигне до 70% от 65% които има, ами всичко е позволено, дори затриването на 5% върши работа. Много лилиарди са това, а един маркуч са 8 Евро.

Всичко това е заради безумните договори които е подписал ЕС с частна компания която има заведени хиляди дела срещу нея и никой не знае кой и е собственик! Иначе така наречените ваксини щяха да предпазват над 90 % и на 70% ваксинирани вируса щеше да изчезне! Лъжи, Лъжи, Лъжи ...

Е питай Мунчо дето вчера го избра какво е подписал. Курц и Боко ги махнаха защото не искаха. Хайде да ви е честит фашизма.

Разбрахте ли защо нищо не върви в БГ!?! Няма воля да ви стъпят на врата. Не визирам ковид, ваксини и т.н., говоря по принцип!

Що , бе, ти кой искаш да ти стъпи на врата?

Обаче има воля да ти го намамурча до гръкляна!

ме подсеща,къде е Кунчев,който е 3G,с три дози?

Кунчев е на отговорно пазене, гост на шефа.

Браунау е австрийски град

Безумието стана неразделна част от ежедневието ни. Вече нищо не може да ме впечатли!

Спокойно, ще си впечатлен като ти дойде реда.

Стамат

Моя ред мина и не се възползвах. Отстъпвам на страхливци като теб. И ваксинираните умират!

Не ти е минал реда за маркуча. Ще имат повод. Ако нямате си го измислят. За да се убива в името на короната не е нужно да има вирус, нито корона. Нужно е само да има инквизитор и някой да му плаща.

Неприятното е, че дори и когато назрее моментът за революция, разярените тълпи няма да знаят кой точно да разчекнат, тоест няма да знаят кой е първовиновникът за тези глупости. И в крайна сметка ще се задоволят с разчекване на колониалното управление

Хубавото е, че тук мерките винаги са били бутафорни и повечето по един или друг начин сме се срещали с вируса... Сега вече и 150% да се ваксинираме няма как да станем по-зле от болшевишка западна европа...

Е, българина докато не му измре родата няма да си мръдне пръста за нищо.

Ща дъна в устната кухина!

Така беше по времето на Боко. Но сега докато се уяде целия Харвард, ЦРУ, Козяк и Брюксел харвардите могат и да се постарая да ни смъкнат и последната риза от гърба. Абе като 70% им е все едно какво ще става, ще го усетят много зле.

Докато в България се разболяваха, в Австрия се ваксинирваха. Цяла Европа и голяма част от българските лидери и държанки на псевдо лидери ни сочеха как българите фалшифицират сертификати и затова се разболявали толкова много ваксинирани. Сега обаче да попитаме тези хора дали същото се случва и в Австрия и другите големи ЗАПАДНИ държави, където се удряха в гърдите, че вече са ваксинирали над 60 процента от населението си. Явно там също фалшифицират и мамят, ама никой не ги Сочи и плюе. Виждате ли как настройват хората едни срещу други. Виждате ли, че дори да ваксинираш 70 процента от населението пак ще има ЛОКДАУН. Как така 70 процента са ваксинирани, 20 процента са преболедували и само едни 10 процента хора имащи естествен щит ще са виновни, че да искат 100процента ваксинация. Май забравяте какво говореха преди. Как са достатъчни едни 70 процента ваксинирани, как само ваксинираните ще имат права, обаче всичко това са едни лъжи след лъжи. Дори и да си ваксиниран пак ще си стоиш затворен.

И ваксинирани си спечелиха концлагера. А в Афганистан си спечелиха свободата. А в Китай си спечелиха световно господство. А в САЩ си спечелиха Бай Дън, който е навсякъде, въпреки че не знае понякога къде е.

2022, есента. Ваксинираните с 6 игли обвиняват тези с 5, че разпространяват заразата!..

Точно. Живея в Германия и вече познавам ваксинирани идиоти с 3 и 4 ваксини.

в Германия сега започнаха с третата. Четвъртата ще е след 5 месеца.

Може и да не лъже, аз познавам чужденец, живеещ в България също с 4 игли е, така че може и там да има такива...

Здрави хора, принудително затворени в 21 век? Тези 10 дни ще спрат вирусът ли, що ли? Търся логика, чета на няколко езика и еднозначен отговор- няма! Моля, всички конспирации да бъдат оставени настрани, тук говорим единствено за рационални решения и затова, пропорционални ли са мерките спрямо тежестта на вируса. За политиците- да, за голяма част от медиците и хората- не. За мен изводът е един, вирусът надви разума!

Ми да се ваксинират ;)

Ти пък, къде видя конспирации, като всичкото конспирация се оказа истина?!!

Има изписани толкова небивалици от полуграмотни, че дори вече половината плоскоземци им се смеят. Пример: ваксините затварят третото око и вече не можеш да виждаш навътре!

Жено, спри тревата, че и другите 2 очи ще ти се затворят!..

Тези са първите 10 дни. След това има още, докато стадото достигне имунитет и блее когато му кажат. И започне да се самоизяжда. Дори и протестиращите вчера да са били 10 пъти повече от пионките пищовлии, с които се налага затвора, няма да могат нищо да променят. А ще има винаги толкова случаи, колкото е нужно. В Брюксел хванаха китове за заразяване, по 34 Евро по пощата за желаещи да вземат сертификат за 10 дни. Оказа се че са армейски кит. Хайде, наслаждавате се докато диктатора празнува победата си. Че после ще почне тоягата.

Освен ваксинирани,всички задължително трябва да бъдат бити и е*ани. И тогава пандемията ще бъде победена.

Пропусна глада. Много възпитателно средство. Абе ще го видиш при Мунчовата зима. Има още 4 такива.

Докато ковидовцете не се вдигнат и не изметат политическата измет, която ги предава, нищо няма да се промени - напротив!

"Здравейте ,аз се казвам Шеленберг и от 6 месеца не съм се ваксинирал"

Объркал си името...

А в 70% ваксинирана европейска франция си посрещат коледа, ходят на кафе и мол, танцуват валс и ходят на опера без маски и сертификати, докато вие ориенталско ганьовци влизате в локдаун! Не очаквам умно-красивите да посипят главата си с пепел. Все пак те са горди наследници на дядовците и бащите си - до един номенклатурни нагаждачи! Да отидат след 1 година при вече 100% ваксинираните и бустерно австрийци и "интелектуално" да им обяснят защо пак ще са в коледен локдаун!

Не франция, а австрия! Все тая... Французите и те гордо крачат към "последния" локдаун!

Виждаме как си живеят "нормално". Днес до магазина, от утре затворени по къщята...и така до безкрай. Ако ще и по 100 ваксини да си бият.

сополе , направо изкърти фаянса в банята от смях.Точно в тези държавици за пример където 80-90-100% били ваксиринани вируса заразява с 50-100 хиляди души на ден. И няма отърване.Факт.А ти си разказвай вицовете за балове без маски.

Ирония! Написах франция вместо австрия, но и там ще е така скоро...

Безкрайна идиотщина

Кой ще е виновен догодина, когато всички са ваксинирани задължително ? Със сигурност няма да са политиците които налагат локдауни ! Конспирация- вируса ще продължи още няколко години.

О, ти си конспиратор. Ковид идиотите мислят, че като всички се ваксинират поне по 5 пъти, ще настане всеобщ разцвет и животът ще закипи...отново. А всъщност те доброволно влизат в един световен концлагер. Блажени са верующите!