Австралия ще продължи да настоява за връщането на Джок Полфрийман

Австралийското правителство ще продължи с опитите да върне Джок Полфрийман, осъден на 20 години затвор в България, за да излежи присъдата в родината си.

Обратно в новината

Коментари - Австралия ще продължи да настоява за връщането на Джок Полфрийман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами на този му личи и на снимката, че не е в ред,направо си е мръсно копеле-психар!

егати наглеците,че деже се и засегнали, а какво да кажат родителите на убитото момче, че и на раненото също, Никакво пускане на този убиец на невинни хора! да ги излежи всичките 20г.

Много лесно решаваш и много си нахакана, чак и нахална. Хората първо разследват дали един човек е виновен и при какви обстоятелства е извършил дадено деяние, напр. дали не го е направил при самозащита. Тъй селските приказки на мегдана са много сладки за разговорка. Не можеш да осъждаш някого като не знаеш истината и фактите. А и теб няма да те питат какво да правят.

Да де, но той вече е осъден

Но аз прочетох и нещо друго, че се е бил с 14 момчета от червените наследници. какво е вярно не знам, но ако са го нападнали сам човек, извода е ясен.

Все пак има разлика с Максим. Не е искал да убива, а такива като ги пуснеш и ще утрепа още някой - той е престъпник в главата си. Но дори и в този случай с Максим, едно време щеше да получи 2-3 години ефективна присъда. Когато по невнимание или нещо от рода се причини смърт, винаги се даваха примерно 2 години затвор ефективно.

То и на нас не ни връщат нито Брендо,нито тоя от Бразилия.Ама и ние сме си тарикатчета,не даваме тая наркотърговката Гергана да я съдят Хъамериканците.

Имаше един подобен случай с англичанин,доказан престъпник,ама фен на Ливърпул,беше премазал с паве черепа на едно българче,щом стъпи в Англия и си отиде в къщи с почести,направо се чудя как не ни съдиха ,че сме го държали в затвора,пък може и да са ни осъдили,нищо не ме учудва вече

Уж друг бил виновен, но според това което четох е било абсолютно сигурно, а другият е говорил за друга случка.

Не знам защо но България е като притегателна сила за измекяри от целия свят , които като дойдат тук си мислят ,че ние живеем по дърветата и могат да си правят каквото искат безнаказано. И когато стане така ,че накрая си намерят майстора и гризнат дървото започват да се жалват навсякъде каква тоталитарна държава сме. Жалко ,много жалко за момчето което си отиде и за неговите родители а за тоя измекяр само така до дупка в панделата. И моля ви престанете с това колко е червен и колко пенбен Цацаров защото човека какъвто и да е взе най правилното решение!!!!

България е такова райско кътче и всички престъпления ги извършват само чужденци. Колко си зле само.

Тъпако това го твърдиш ти !!!!! Аз твърдя че 80% от чужденците които идват в България са измекяри и си правят каквото искат!!!!

Случаят все повече заприличва на казуса с българските медици в Либия.

Един от нас двамчата не е в час 1.Медиците в Либия бяха част от политически процес ....никой никога не е доказал,че са заразили няколко стотин деца 2.Доколкото помня изказванията на австралиеца от 2009 г ,става въпрос за човек с недоизградена психика изживяващ себе си като участник в американдски военен екшън.Точно като герой на такъв екшън напада в гръб група студенти ,убива единият с един удар,втори ранява тежко.... Няма страна в света която да толерира убийците. Не харесвам нито Монов нито Цацаров, но не те са в цзентъра на казуса , а това че чужденец извършил убийство без да е провокиран по какъвто и да е начин следва да си понесе наказанието.....

Като четем коментарите разбираме, че който е комунист подкрепя решениято на червения Цацаров, който не е комунист не го подкрепя.

ТУК ДА ЛЕЖИ! АКО ОТИДЕ ТАМ, ЩЕ ГО ПУСНАТ. ДОШЪЛ В ДЪРЖАВАТА НИ, ПЪК И ЩЕ УБИВА, МАЛКО СА МУ 20 ГОДИНИ, ДО ЖИВОТ И ТО ТУК, ТА ДА ВИДИ. БИЛ ОБРАЗЦОВ ЗАТВОРНИК, МНОГО ВАЖНО, А КАТО УБИ МОМЧЕТО? ТУК ДА ЛЕЖИ!

на Цацаров - затова не го пуска. Сега ще му предложат повече и готово! Всичко е в количеството!

физиономията му е на престапник.цялата заигравка е че там ще леги в пандиза на бял чаршаф и ще има 1,2,3-то ядене и удобства като хотел.иначе и там престапност има,моля ,моля ако някои си мисли че е раи-гестоко се лаге!!!браво на цацаров,само така-ние баркаме ли се в тяхните работи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На такива народът им казва "Хем насран, хем голям". Типична англо-саксонска наглост и безочие. Тоя Джок е в затвор, не в забавачка и не е бебе за да му се обяснява разликата. Щом е убил човек, значи може да разбере какво става. Защо им е в Австарлия? Ами за да го пуснат веднага да си ходи. Нищо че е убил, нали не е убил австралиец или в Австралия? Тук е убил, убил е българин, тука в панделата се опитва да вилнее, и тук в затвора ще гние Джоко! Браво на Цацаров! Достойно поведение на професионалист, стига сме се гърчили пред чужданците

Браво на прокурора! Пожелавам му да проявява принципност в работата си към всички! Нормалмо е бащата да защита ва сина си и да се бори, но при доказано престъпление и висока осъдителна присъда трябва да лежи тук. Каква е гаранцията, че в Австралия няма да го помилват?

Аааа, сега разбрах причината за тази принципна позиция... Бог да прости убитото момче! Всъщност е било дете на НАШ ДРУГАР!

А ние настояваме за връщането на изтребените австралийски аборигени.

Това, което аз знам за случая: група ултраси от футболна агитка нападат циганин в района на църквата "Света Неделя". Австралиецът е в района с приятели, вижда свадата и се намесва. Следва сблъсък на австралиеца с ултрасите. Резултатът го пише в статията: 1 убит и 1 ранен. Преценките си ги правете сами.

Толкова години -десетилетия наред ЕДИНСТВЕНО ЦИГАНИТЕ НАПАДАТ ,ПРЕБИВАТ ,КРАДАТ И УБИВАТ ,А СЪЩО ТАКА И ИСЛЯМИСТИ,КОИТО БИЛИ ПОДТИКВАНИ ДА БЪДАТ ЖЕСТОКИ ,ДА ПРЕБИВАТ,УБИВАТ И ОТНЕМАТ РЕСУРСИТЕ ЗА ЖИВОТ ОТ ДРУГИТЕ! Доказателствата са в новините -системно има убити ,пребити и ограбени от ромите ,из цялата страна ,и освен това личните ми наблюдения в процеса на работата ми през годините бяха с абсолутно същата статистика -винаги група,до стотина роми нападат и жестоко ,и без задръжки пребиват българин или българи,като изпочупват и леки коли,къщи . Ромите ,както и кюрдите нападат и техния си етнос -напр кюрдите убиват и техни лидери,ако са такива съвестни,които ги стимулират към интеграция с равни задължения -това го пише и в уикипедията за терористичната ПКК организация и членовете й. Ислямистите ,които произхождат от племенните райони,ИСКАТ ДА ДИМИНИРАТ НАД ДРУГИТЕ С НАСИЛИЕ И СТРАХ,И КОНСУМИРАТ ГЕНОЦИД,ЕКСПЛОАТИРАТ СЪВЕСТНИТЕ ЗА РАЗМНОЖАВАНЕТО ИМ С МНОГО ДЕЦА,КАТО САМИТЕ ТЕ СПИРАТ ДА УЧАТ СЛЕД 3 КЛАС /10 Г ВЪЗРАСТ ,АНАЛОГИЧНО НА ТОВА,КОЕТО ТАЛИБАНИТЕ НАЛАГАЛИ КАТО ПОСИПВАЛИ УЛИЦИТЕ С ТРУПОВЕ НА НЕСЪГЛАСНИТЕ СЪВЕСТНИ ХОРА /В АФГАНИСТАН/

Госин австралийски примиер. Пишем от Факултето, тука сме сите потомствени аборигени сиреч(демек) австралийци. Мноо ви молим вземете и нас. С уважение Манго(Майкъл)

Както и да погледнем, този австралиец си е убиец. Така че намирам присъдата му даже за великодушна. Нека полежи тук още поне 5 годинки пък по-нататък ще видим. Учудва реакцията на някои форумци по темата. Не предполагах, че деградацията на българския етнос е стигнала толкоз далеч. Шапка им свалям на американските другари Ран-Ът. Добре са ни преценили, още малко ни трябва.

Тези форумци не са никакви българи. Какво би станало ако българин убие австралиец в Сидни, например? Ще го пуснат сигурно.........

ще получи дозивотна присуда а не 20 г *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А бе неграмотник Сидни е в Америка не е в Австралия! Научете се малко. Аз съм ходила там няколко пъти!

Че тя Австралия е създадена от каторжници - затворници с тежки присъди от Англия. Генът си казва думата. Освен това да разберат че и при нас има правосъдие.

"Българите се отнасят с неуважение към правителството ни, смята Саймън Полфрийман, цитиран и от местното издание Ей Би Си." АМИ КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО бе батенца - вие к'во си мислите

Браво на главпрока. Много добре се е аргументирал.Както и да го плюят някои, все пак е бил доста време съдия по наказателни дела и това си проличава в момента.

Тук да стои. Тук му е мястото. След 20 години да си ходи където иска. Бил разочарован външния министър на Австралия. А какво да кажем за родителите на убитото момче а...? Или те не са министри и нямат чувства за собственото си дете което е убито, повтарям, от този тъпак. Нека да стои тук за да му дойде акъла в главата на изрода убиец

Непростимо е да убиеш! Ако наистина е направил това, то такъв човек не е полезен за обществото и трябва да си отнесе наказанието независимо кой е и какъв е. Унизителното е в случая, че ето вижте, нашето момче от Австралия трябва да бъде пуснато, защото е австралиец. Но вижте, нима българите не са хора или някакви си там от втора категория, за каквито ни смятат на запад. Това отношение към българите обаче идва и от там, че когато имаме нужда от помощта на Българското Посолство в някоя държава, то тогава точно нашите хора не се интересуват от нас и не ни помагат. Е, зависи, ако си някой известен и с много пари ще ти обърнат внимание. Но искам да кажа , че в нашите посолства има хора, които са безхаберни, безотговорни и не вършат това, за което са изпратени там, а именно , да бранят и защитават българските граждани!

Кво значи убиец. Сам е нападнал малкото комунистче и неговите 14 другарчета. Само идиот би повярвал на тоя абсурд. Този си е чиста жертва на лично разчистване на сметки от бсп другар.

Обхванала те е омраза, която не ти позволява да виждаш нещата такива, каквито са. Няма значение дали е червен, зелен, черен или син. Убит е човек!!!

....нямам думи....само ще кажа ИДИОТ СИ!

Друже объркал си се , този е анархо-комуниста

Разчиствал си бил сметки. Дай тогава за да не би и друг тъпак да си помисли така да оставиме убийците да вилнеят! Ако твоят син или близък беше заклан на улицата друга песен щеше да пееш, тъпако!

Веднъж и нашата Темида да си свърши както трябва работата, а вие я ругаете. Ако го върнат на Австралия, там веднага ще го пуснат на свобода, както ингилизите пуснаха веднага оня пиян дебил, който беше претрепал наш студент-барман. Това ли искате. Може би за вас справедливостта няма значение?

Темида като си вършела толкова добре работата що не осъди и оная мутра Роско на 20год. за убийството на двама човека, ама те не бяха синове на червени депутати, нали?

Защото Роско е " болен", тикво-о безродна...Мислех, че всички безродници сте се изнесли от България.

Защо мислите, че искат Брендо да бъде в България и тук да си излежи присъдата? Нима не е същото? Почти веднага ще го пуснат. Нали е техен човек и е вършел услуги за тях най-вероятно.

ми ти да не мислиш, че цецко цветанов може да сколаса сам с коката от америка, и хероина от близкия изток? а и правителственият самолет е с ограничена товароносимост :))))))))))))))))))))

Убийството е факт-опита да бъде освободен убиец извършил престъпление в треторазрядна за Австралия страна е обичаен в стремежа да се натрупа популярност от даден политик.Решението на прокуратурата е добро

убийството ,или друг ? Той не помнел това ! На камерите записът не бил ясен кой кого ,тъй като имало тълпа ,вероятно и от други,и може да са му преписали тяхното пъклено престъпление /?ислямисти,терористи,мразещи и обичащи конфликти да създават/

Другаря Монов е горд с верните си гласоподаватели от коалиция за България!!! Поклон!

Е, холам, тук става въпрос за убийство на наш сънародник, а не за протест на Орлов мост. Нещо си се объркал.

Нашите сънародници само австралийците ги убиват.

Противник съм на комунистите ,не харесвам нито Монов нито Цацаров,но смятам,че пред личната трагедия на човек загубил сина си следва да се замълчи!А убиеца ,който декларира низ от глупости обяснявайки защо е извършил убийствтото следва да понесе наказанието.

Dobromir Dimitrow

Може би Вашият коментар е най-точен за тази ситуация!!!

Дано ти се случи същото като на др. Монов.

Правилно си се охарактеризирал -Наистина си тъпак, и то прекалено голям дори за анонимният свят на нета.

Англо-саксонският психопат трябва да излежи пълни 20X365 дни от присъдата си в български затвор.Преди австралийското прасе да поиска преместване да си представи какво щеше да му се случи в арабските страни.Жалко че евреите и слугинажа им от БКП и СДС отмениха смъртното наказание.

Надявам се,че проарабските сексуални взаимоотношения съществуват все още в нашите затвори .Надявам се,че никой не го е обидил а масово го уважават.Тъй като при защитата преди години бе обяснил,че е нападнал хора които на свой ред биели цигани, надявам се,че циганите в затвора ше го уважат подобяващо!

Австралия да си настоява, България да си отстоява, привет на Главния!

...чудя се, защо се прави непрекъснато съпоставка между този случай и политическите, конюнктурни интереси? Щото е Цацаров ли??? сигурно ако така бе реагирал някой друг "удобен" прокурор, веднага щяха да му ръкопляскат. Аз си мисля, че в случая г-н Главния Прокурор е прав - още докато се водеше делото, всички медии в Австралия тръбяха, че техния човек бил невинен?!? Хайде сега - как да вярваме на "обективните и безпристрастни" австралийски власти, когато те предварително, по презумция решиха, че Полфрийман е невинен?? Мислите ли, че ще излежи цялото си наказание там, и при какви условия??? Да, като цяло съдебната ни система може да е зле, но в нея има и достойни и работещи хора! Ако този австралиец, го бяха пуснали нашите съдии, или му бяха сложили 3 години условно, пак щеше да има недоволни..... Страхувам се обаче, че онези ще вдигнат вой до небесата, също като англичаните по онзи случай от морето.Винаги "приятелска" Западна Европа ще защитава своите интереси, а нас кучета ни яли. така ще бъде, докато има раболепни български "Йес мени", това е.За тях сме демократична и правова държава, когато им отърва, а в действителност - пост-комунистическа колония.Със сигурност "кенгурата" ще получат рамо от британците, защото макар и формално са в британската общност, а върховен управляващ е Кралицата.... за мен поведението на Цацаров значи само едно - крайно време е да покажем достойнство и суверенност като Държава с близо 1400г. история!

Въпроса не е принципен, защото ако някой заколи твоя син и тоя някой е син на червен депутат или знае на кой да си плати, ще има едно ходене по мъките и псуване на Прокуратурата. А накрая условна присъдка или минимална.

След като Великобритания освободи вулгарно един чист престъпник , причинил ужасно страдание на обикновен човек, какво остава за доминиона Австралия? Те сигурно ще поискат да ни съдят, че сме го задържали известно време в плен и каквото е "демократично" правосъдието в Британската общност, нищо чудно това лице да публикува мемоари за начина на причиняване на смърт на улицата посред нощ. За да ни уважават по света трябва да показваме, че законите ни се спазват, а също така , че се спазват и международните договори и конвенции.

Айде стига политически фъшкии ! Дали е син на някой от СДС или от БСП, тук няма никакво значение. Въпросът е приниципен. И не бива да бъдем ДУПЕДАВЦИ ! ! pеплика вземи линк +6 гласувай -0 гласувай Протестиращ Протестиращ ( нерегистриран ) 10.07.2013 09:31 Долу дупедавците на България! Време е робското да изчезне от характера ни. Убит е българин, убиецът е австралиецът еди-кой си, който излежава присъдата си. Не ме интересуват черни, бели, сини и червени печати. Точка.

Да им го върнем , но в комплект с 250 осъдени мъже от цигански произход !!

Страшна идея - подкрепям. Ама да са поне 1000 мангала!

ПРЕДЛАГАМ ДА ОБЯВИМ ВОЙНА НА АВСТРАЛИЯ И ДА СЕ ПРЕДАДЕМ

Можеш да продадеш задника си ако искаш. И тука има цигани няма нужда да ходиш до Австралия.

Хаха , що да се предадем бе, за нула време сме ги превзели...

Нека сега тия "патриоти", който сега се възхищават от прокуратурата, до 1 година да я проклинат. Бог вижда.

Комплекси, злоба, отмъстителност, "не сакам менека да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле" - все характеристики на умниците по-горе. За жалост - мнозинство. Затова не е чудно състоянието на територията тук. Да не говорим, че правните ви познания са нула и никой не иска да помисли за момент, как един срещу цяла банда срещу него би искал да оцелее. Австралийците са горди и свободни хора, а реакциите тук са на тълпа роби хихикащи от радост, съпричастни на съдбата си.

Кретен нещастен, такава територия сме именно заради такива като тебе, които се правят на разсеяни, пред боклуци и бандити от прехвалените демокрации. Какво стана с оня англичанин, които го върнахме на Англия, а осакати за цял живот едно момче на морето? Знаеш ли кво стана? Англичаните го пуснаха ... Докато ние нямаме себеуважение, как ще ни уважават някви международни лайнари?

Защо не бяхте толкова възмутени и срещу червено-мутренските си касапи в България, както срещу разни пияни чужденци-пубертети замесени в съмнителни ситуации. Като циганите сте. Помежду си и ваши могат да ви колят, ама щом е чужденец скачате като един и се правите на патриоти. :-)

И прокуратурата ви е циганска. Щом е наша родна пияно-друсана мутра убила на пътя - минимална или условна присъда. Щом е чужденец при самозащита - максимално наказание. Колко мутри-убийци знаете осъдени на 15-20 години затвор от тая прокуратура, на която сега така трепетно се възхищавате. смешници.

Този нагъл австралиец трябва да изгние в нашия пандиз,за да се покаже на света,че и в България има право!А такива глупаци,като тебе,които със сигурност нямат и грам правна грамотност са позор за нацията ни!Заради такива,като тебе,на една голяма част от българите,нормалната телесна поза е силно НАВЕДЕНИ!Малодушни подлезурковци и чуждопоклонници!

И как реши, че е самозащита, или е невинен само защото е анархо-комунист?

Безродни чуждо поклонници сте вие - "патриотите". Социалния ви миснистър се казва - Ахмед. Цялата ви държава е оцвъкана с руски паметници, които са по-големи от всички български. Целия свят ви се подиграва и ви мисли за руснаци или турци. Колкото и да злобеете към едно нещастно момче ще си останете същите мърши смешни.

След като Великобритания освободи вулгарно един чист престъпник , причинил ужасно страдание на обикновен човек, какво остава за доминиона Австралия? За да ни уважават по света трябва да показваме, че законите ни се спазват, а също така , че се спазват и международните договори и конвенции.

РД

Австралия не е вече каквто е била преди;)

Проблема не е в това от коя "цивилизована" държава идва и си мисли, че може да се измъкне безнаказано от тежеста на закона. Проблема е в това, че всеки който наруши закона веднага започва да търси спасителен изход и да се размине с наказанието. В същото време според тяхния стеснен мироглед простиращ се единствено и само до защита на лични интереси и мотиви, протестират с пълно гърло ако някой друг сгреши и престъпи същите тези закони които те се опитват да заобиколят. От цялата тази история се стига до заключението, че съдебната система не е на ниво и има много вратички от които адвокатите търсят изход и свобода за своите клиенти.

Когато стана убийството се разбра, че австралиецът се е опитал да защити някакви хора от хулигани при което се е маложило да се защитава самият той. Ако не беше убитото момче син на влиятелен човек от БСП може би щеше да се зачете този факт. Ама явно фамилията Монов е съществена в този случай. А и нали сега БСП-то е на власт. Няма да мине австралийското искане.

Абе май не са така нещата, този е анархо-комунист, бил защитил някъкви роми от нападение ...

така се е защитил че е убил Българина в гръб с нож... какво да коментираме повече

Защо не настояваше да не носи нож,да не се бие,да не се напива,да се държи цивилизовано А ?Ако българин направи това при тях аборигените да са го изяли вече.МНОГО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ.Жалко ,че е млад човек и си затри с лека ръка живота.

И днес тълпа от червени амбразурчици порицава злия западняк "нападнал" сам миролюбивата група от 15 "мирни" фенчета от свитата на синчето на червения депутат Монов. Браво, другарки и другари, громете врага както Партията ви е повелила.

Глупакът си е глупак. Ами като си поклонник, а не "амбразурчик", лижи им гъза на австралийците и на "западняците".

Българите са "отмъстителни"?! Сигурно трябваше да благодарим на сина му. Този наглец явно ни смята за австралийски аборигени. Сигурно в потеклото си назад е някой английски затворник, заточен в Австралия. Горе главата Цацаров, горе главата българи!

Да си настоява.

Добрата новина тук като чета коментарите е, че българите сме се обединили за нещо, па макар и срещу тоя убиец. Лошата е, че все пак има няколко, които са готови и майка си да забравят в името на пустата политика ... Тук Цацаров е железен, така трябва !

Абсолютно правилно решение! Те ни мислят за разни аборигени, които могат да бъдат клани за развлечение и безнаказано! Да седи тука в затвора, да е мислил, когато е убивал! Язък, че Парванката преди години пусна англичанина, който се опита да убие младеж на морето в Англия, където веднага го освободиха, разбира се. За тях ние сме плазмодии, с които техните "велики" нации могат да си правят каквото си искат. Аре у лево........

Българите се отнасят с неуважение към пияните и безпардонни "туристи" от австралийски произход, а не към австралийското правителство.

Жалко, че семейството на този убиец не може да прочете коментарите ни.

Абсолютна наглост от страна на Австралия, неуважение и цинизъм по отношение на убития студент и неговите близки. 20 години са му малко на този убиец, трябваше да бъде осъден на смърт и да се мъчи повече!

ВСЪЩНОСТ СИНА НА ОНЗИ ОТ БСП, КОЙТО НАРЕЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ИНТЕРНЕТ ЛУМПЕНИ. МИР НА ПРАХА МУ НА СИНА МУ, МИСЛЯ ПРИСЪДАТА Е СПРАВЕДЛИВА ЗА АВСТРАЛИЕЦА, НО АКО АВСТРАЛИЙСКАТА ДЪРЖАВА ЗАСТАВА ЗАД НЕГО- ВЕЧЕ ПРОБЛЕМА ПРИДОБИВА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИВКУС И Е ОПАСНО. ТРЯБВА ДА ИМ ГО ВЪРНЕМ- И ОТ ТАМ НАСЕТНЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ С НЕГО. ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА ДАЛИ ЩЕ ГО ПРИЕМАТ ЗА НЕВИНЕН ИЛИ НЕ, НИЕ СМЕ ИЗДАЛИ СПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА- ОТ ТАМ НАСЕТНЕ АКО АВСТРАЛИЯ ДА СЕ ОПРАВЯ. ЧЕРЕН ПЕЧАТ ЗА БЪЛГАРИЯ И ТВА Е.

Айде стига политически фъшкии ! Дали е син на някой от СДС или от БСП, тук няма никакво значение. Въпросът е приниципен. И не бива да бъдем ДУПЕДАВЦИ !

Долу дупедавците на България! Време е робското да изчезне от характера ни. Убит е българин, убиецът е австралиецът еди-кой си, който излежава присъдата си. Не ме интересуват черни, бели, сини и червени печати. Точка.

Да го пускат! При едно условие! Да им пратим с него с еднопосочен билет и без право на връщане и на излизане от Австралия 100 осъдени на същото наказание. Да им се радват. Ако искат, всичките престъпници да им пратим. То нали Австралия е основана от престъпници - била е колония за изтърпяване на наказания, присъдени от съда.

Оъждането на Джок Полфрийман е изключително странно. Това може да установи всеки, който са запознае с материалите по делото му. Той не може да обжалва никъде и разчита само на помилване от президента или трансфер

Ако някой се запознае по-подробно с твоя пост ще разбере, че си ги смучеш глупостите от пръстите и нямаш никаква представа за какво говориш.

Ами ти вместо да пишеш глупости, защо не вземеш да ни "светнеш" по въпроса, след като си толкова осведомен? Я кажи поне два аргумента за мнението ти, щом са толкова много и щом така добре си запознат с детайлите на съдебния процес.

Така е. Убитият от него има сега много повече права. И определено може да обжалва. Нали?